Miicha

Mitt liv som jag.

Dålig uppdatering (igen)

Allmänt Permalink4
Har haft så mycket att göra så har inte hunnit att skriva..
Men nu kan ja skriva lite va ja ha gjort.

I midsommar har jag haft jätte kul, jag drack alkohol (lite dumt) men vi hade det suuper kul iallafall, (men mins inte så mycket), sov med mitt ex i hans husvagn och när ja vaknade så låg jag naken helt plötsligt (ovanligt mig9 så jag frågade han varför jag gjorde det och han sa att jag ville det (hmm??) knäppa jag.. :)

Idag i skolan fick jag köra traktor och det gick bra tro ja, körde inte in i lastbilarna iallafall så det var bra. :D
Imorgon är det sista dagen sen så är jag hemma en hel månad så det blir väll lite skrivande, men jag ska hålla på med min bil lite så hon blir fin igen, ta bort rostfläckar osv..

Inatt så drömde jag två mardrömmar på rad (mår lite dåligt så det är väll därför)..

Jo, jag för alla fina kommentarer och jag mår sådär kan man säga och så tack för alla fina kommentarer som jag har fått..

:D:D

Hur har ni haft det???

Bilder igen.

Allmänt Permalink17
Några bilder som jag har tagit..


Jessie ligger på sin favvo stol med tassen utanför :) Hon var lite lekfull där.. Sött ;P


Här sitter jag i 143.an och degar och var törstig.. :) Ful bild men den får vara okej..


Sitter och kör traktor håller på att lära mig lite bra när man har lite av den kunnskapen, (tagit den 22-06-2010)

Idag har ja oxå kört lastväxlaren och tippa av grus och så, det va spännande men jag kan ju det nu iallafall.. :)
Det är nästan som att sätta mig i en lastbil och bara tippa gruse ;P
De var rätt så dryg dag idag känndes det som..

Och så när jag hade drömmen om min lärare nu på skolan så nu blir jag så irriterad så fort ja se hans bil och han med, men jag vet inte riktigt varför men det blir väll så ibland kan ja tro, men det kanske går över men jag visar det inte för han som turen är.. (han kanske tillomed vet om det, va vet ja..?)

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu ikväll men det är så dåligt på tvn oxå, så det blir väll ett glas vin och ta det lungt och diska måste ja nästan göra och gå till tvättstugan o se om det finnes tvätt tiden där..

Haft körning idag...

Allmänt Permalink3
.... med lastbil FM körde jag efter väg i stan då det gick jätte bra hoppas ja, lärarn sa inget speciellt iallafall men jag tyckte iallafall att det gick bra, hade bra koll i backspeglarna och så.. :)

Har bleve bjuden på middag, och så fick jag tårta för min kompis kille fyllde år så passa på att stanna kvar ett tag men sen blev jag less och åkte hem, men det bli ju så ibland..

Måste rensa kattlådan känns att det behövs men det tar bara ett par minuter och sen är det fint där så katten bli glad, och så måste jag he ut soporna och så, så det inte stinker och så men det går också snabbt.. :)

Imorgon vet jag inte vad som hän på skolan men körning blire iallafall och det är så kul, och så idag så knäckte ja dragstången på släpe och lärarn blev inte så glad men vi rätte till den så det gick bra men inte helt återställt vart det, men det var en annan klasskompis som hade fått punkas men det gick bra ändå.. :)

Nu ska jag göra det jag sa att jag ska göra.. :)
Till top