Dålig uppdatering (igen)

2010-06-28 @ 21:07:56 - Kategori: Allmänt
Har haft så mycket att göra så har inte hunnit att skriva..
Men nu kan ja skriva lite va ja ha gjort.

I midsommar har jag haft jätte kul, jag drack alkohol (lite dumt) men vi hade det suuper kul iallafall, (men mins inte så mycket), sov med mitt ex i hans husvagn och när ja vaknade så låg jag naken helt plötsligt (ovanligt mig9 så jag frågade han varför jag gjorde det och han sa att jag ville det (hmm??) knäppa jag.. :)

Idag i skolan fick jag köra traktor och det gick bra tro ja, körde inte in i lastbilarna iallafall så det var bra. :D
Imorgon är det sista dagen sen så är jag hemma en hel månad så det blir väll lite skrivande, men jag ska hålla på med min bil lite så hon blir fin igen, ta bort rostfläckar osv..

Inatt så drömde jag två mardrömmar på rad (mår lite dåligt så det är väll därför)..

Jo, jag för alla fina kommentarer och jag mår sådär kan man säga och så tack för alla fina kommentarer som jag har fått..

:D:D

Hur har ni haft det???

Bilder igen.

2010-06-22 @ 18:48:08 - Kategori: Allmänt
Några bilder som jag har tagit..


Jessie ligger på sin favvo stol med tassen utanför :) Hon var lite lekfull där.. Sött ;P


Här sitter jag i 143.an och degar och var törstig.. :) Ful bild men den får vara okej..


Sitter och kör traktor håller på att lära mig lite bra när man har lite av den kunnskapen, (tagit den 22-06-2010)

Idag har ja oxå kört lastväxlaren och tippa av grus och så, det va spännande men jag kan ju det nu iallafall.. :)
Det är nästan som att sätta mig i en lastbil och bara tippa gruse ;P
De var rätt så dryg dag idag känndes det som..

Och så när jag hade drömmen om min lärare nu på skolan så nu blir jag så irriterad så fort ja se hans bil och han med, men jag vet inte riktigt varför men det blir väll så ibland kan ja tro, men det kanske går över men jag visar det inte för han som turen är.. (han kanske tillomed vet om det, va vet ja..?)

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu ikväll men det är så dåligt på tvn oxå, så det blir väll ett glas vin och ta det lungt och diska måste ja nästan göra och gå till tvättstugan o se om det finnes tvätt tiden där..

Haft körning idag...

2010-06-21 @ 19:59:28 - Kategori: Allmänt
.... med lastbil FM körde jag efter väg i stan då det gick jätte bra hoppas ja, lärarn sa inget speciellt iallafall men jag tyckte iallafall att det gick bra, hade bra koll i backspeglarna och så.. :)

Har bleve bjuden på middag, och så fick jag tårta för min kompis kille fyllde år så passa på att stanna kvar ett tag men sen blev jag less och åkte hem, men det bli ju så ibland..

Måste rensa kattlådan känns att det behövs men det tar bara ett par minuter och sen är det fint där så katten bli glad, och så måste jag he ut soporna och så, så det inte stinker och så men det går också snabbt.. :)

Imorgon vet jag inte vad som hän på skolan men körning blire iallafall och det är så kul, och så idag så knäckte ja dragstången på släpe och lärarn blev inte så glad men vi rätte till den så det gick bra men inte helt återställt vart det, men det var en annan klasskompis som hade fått punkas men det gick bra ändå.. :)

Nu ska jag göra det jag sa att jag ska göra.. :)

Söndag.

2010-06-20 @ 17:48:23 - Kategori: Allmänt
Igår kväll o natt så var jag ju i Hoting med min nyblivna kompis, det var jätte kul för det var ju en dans där och det var så kul och se alla andra som dansade (själv kan jag ju inte dansa) men det var en som vill dansa med mig men jag sa nej för jag kännde mig tvingad och då vill jag inte heller så..
Och så var det en äldre gubbe som flirta med mig men det var inte överdrivet mycket men det gick bra det ändå..

Igår åkte jag ju en lång sväng, första då var det ju Hoting och sen till Strömsund och sen Hammerdal och sen hem det var många mil och så.

Drömde att jag blev ovän med lärarn på utbildningen det var så kul för så fort vi såg varann så svor vi väldigt mycker här är ett exempel som jag sa: Jävla gubb jävel dra åt helvette..
Hehe, tänkt om det skulle vara så då, haha, jag och mina svordommar och så :)
Lite kul det och så var det några till som jag inte gillade som jag svor åt, men det finns inhte så många som jag inte gillar men visst finns det men jag svär inte åt dom om jag inte värkligen hata dom som en gammal lärare som jag hade som jag sa jävla fitta åt men så säger väll alla någon gång till lärarna när dom är dumihuvve..

Nu ser jag på greys´ anatomy reprise och är så spännande så jag håller på att dricka kaffe och alvedon o ipren för det jävla mens värken jag ha..

Kommer snart igen.

Hoting nästa.!!

2010-06-19 @ 20:39:54 - Kategori: Allmänt
Har vare i Hoting idag på marknan men det var inte nå speciellt tyck ja men det var bättre de än att vara hemma, men nu har jag duschat och gjort mig i ordning för jag och en annan ska åka till Hoting på dans. :)

Fy faasen, första gången ja åker med en annan till Hoting på dans fy fasen va kul, kan vara en helt annan person..

Ska lämna in hyrfilmerna till ok och så ska jag tanka bilen och sen ska jag köpa cigg så klart, och så ska jag hämta kompisen och sen dunkar vi i väg till Hoting (ca 7 mil?) Ja jag vet inte hur långt det e, men dunkar iväg iallafall.. :)

Ha de bra så länge och ha de SUUUPER!!! :D:D:D

God mat idag!!

2010-06-18 @ 18:37:58 - Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort så mycket, vare och handlat till middagen och snurra på byn ett tag..

Middagen idag var: Hemmlagad fiskpinnar, hemmlagad pärmose, stuvadspenat och grekisksallad..
Hur gott som hellst..!! :D

Nu vill jag diska och dammsuga och plocka upp tvätten från IKEA påsen tvättade i onsdags och inte tage upp tur att allt är torrt.!
Vill ha kaffe med men det får jag brygga lite då, och så har jag köpt vitt låd vin Tre Apor är väldigt gott och lätt drucken.. :)

Vad ska nu göra i helgen/ ikävll.??

Skaplig dag.

2010-06-17 @ 17:34:03 - Kategori: Allmänt
Idag på skolan så fick jag och en annan köra lastväxlaren till Sel i Ramsele, han fick köra dit och jag köra hem men det var tredje gången med jag körde efter väg och då fanns det ingen släp efter men det var det nu, så det var rätt så svårt och man måste hålla koll men detv ar lite punkter som jag måste träna på iallafall..

Senare på dagen fick jag som "straff" sa lärarn att jag skulle sätta mig vid datorn med B teori så jag gjorde det då så klart man måste lyda han annars får man på käften :) HAHA.
När jag gjorde det så fick jag 40 rätt av 70 och så nästa gång fick jag 70 rätt av 70???? Hur kunde det komma sig? Haa, lärarn trode att datorn ljög för mig.. (tror det ja me), så nu ska jag hålla på med lastbilsteorin..

Nyss äte och nu blire kaffe och en cigg..

Bilbingo..

2010-06-16 @ 22:46:14 - Kategori: Allmänt
Har komme hem nu för jag har vare på bilbingo första gången och det var jätte kul :D Men jag vann inget men hade bra sällskap :)

Har hämta tvätten och nu väntar sängen på att jag ska komma..

Natti på er och såv gott :)

Lugn dag..

2010-06-16 @ 14:03:54 - Kategori: Allmänt
Idag har jag tvätta lite men jag har kvar lite men det går fort, men jag har inte hett upp tvätten till torkskåpe än men jag ska göra det så jag kan he in minst 2 maskiner till iallafall så att de blir torrt tills ikväll :)

Och nyss kom jag hem från mitt boendestöd som jag hälsade på för en gångsskull det var kul, fick kaffe och skorpor fick även med mig några skoropr med som jag ska mumsa i mig ikväll :) Hihi..

Sen kanske eller jag måste diska med så att det blir bra och sen ska jag plugga lite med godshanteringen så att lärarn bli gla imorgon när jag är i skolan när jag har prove i hanna :)

Ikväll ska jag även se på Greys Anatomy missade tyvärr förra veckan som var bra sa syrran iallafall, men så får amn överblicka det sen.. Det är ju även säsongsavslutning ikväll och det är jävligt trisst, men man får väll se på nå anne sen.. Hmm..

Ajja, nu ska jag ta hand om tvätten en stund..

Bilder på utbildningen!!

2010-06-14 @ 18:54:33 - Kategori: Allmänt
Här kommer det lite bilder från yrkesförarutbildningen som jag håller på med på dagarn, har så många bilder så det får bli på lastbilarna vi kör  :)


Detta är 143an, lätt styrd och är tjejen :)


112 an där då.. :) Lite svår med växlarna annars bra..


Fm då :) Lätt att köra med tycker jag, fick köra den idag efter väg, det gick suveränt..!! lite gubbig men bra.


Fh12 har jag aldrig kört men det blir väll så småning om, kallar den för Subben :) Hihi..

Fina lastbilar vi har ändå att köra med, men idag vart det lite backning med släp och det gick bra så länge det inte satt någon bervid mig ensam gick det bättre..

Ny bild på mig.

2010-06-13 @ 20:35:14 - Kategori: Allmänt
Hade lite tråkigt idag så jag knäppte denna, (finns mer men samma)Hehe, lite rolig kan man då säga :)
Har den som profil bild på facebook tänkte att det var lite anorlunda gämfört dom andra bilder jag har..

har nästa diskat klart och så åkte jag ner på byn för att se hur lite pengar jag har kvar men det räcker iallafall fram och tillbaka till skolan i veckan iallafall..

Nu ska jag se eller snart ska jag se på en film på kanal5 mins inte vad det heter men det lär nog vara bra, den slutar 22.50 lagom innan man ska lägga sig  för att sova..

Bra helg!

2010-06-13 @ 16:29:32 - Kategori: Allmänt
Har vare i Ö-vik i helgen hos fosterfamiljen, och det var så kul :)
Älskar att vara där, men bli så lugn och så tänker man inte på samma saken än när man e hemma, men när man väl kommer hem så kommer alla beskymmer tillbaka tyvärr..

Nu iallafall så har jag knäppt lite kort på mig som jag ska ha på facebook på profilen och se vilken jag ska ta, och så dricker jag kaffe :)

Imorgon blire skolan och se om man får börja att köra efter väg eller hur dom har tänkt sig men det är imorr de iallafall, och så håller jag nu på att diska lite grand så det bli bättre :)

Vad har ni gjort i helgen?

NEEEJJJ!!!

2010-06-09 @ 18:28:33 - Kategori: Allmänt
Säg inte att jag håller på att bli sjuk :(
Har fasen inte tid att vara sjuk, har massa att göra nu med kursen och allt ju.. Hmm, men det går nog över jag ska till skolan imorgon iallafall och se hur jag känner mig..

idag har jag bara tagit det lungt och sett på tvn och snurra på byn, ja det vanliga vardagen för mig (när jag inte är i skolan då)..

AAAAACHHUUUU!!!! Prosit.. Tack...

Iallafall så är min gitarr på tradera och så får jag se hur mycket jag får för den, den är ju original från Holland och är från 40-talet och är i fint skick.. :)

Men nu ska jag vila och se på tvn och dricka te med honung så får jag hoppas att jag blir bättre imorgon...

Vad roligt =)

2010-06-08 @ 19:12:37 - Kategori: Allmänt

Idag på skolan fick vi åka på grusvägar med släp och så fick vi laga en bit av vägen med med grusbilen så klart :) Det var faktiskt kul, lite omväxling på det hela, men fick köra en 112 Scania skit som växlarna inte gick så bra men när man förstog hur den funkade som så gick det bra, och efter jag lastat ett gruslast få fick jag hjälp att koppla släp till den och körde, men kom vilse hmm men jag fick hjälp av läraren så jag kom därifrån men vilse kom jag inte men jag kunde inte backa och köra tillbaka. hehe :D

När jag var på väg hem så ringde hon från transportsryrelsen om att hon ska skicka intyget till mig så jag får köra efter vägen, ÄNTLIGEN!!! Det ska bli jätte kul :D:D

Och så har jag fått hjälp att sälja gitarren, så får jag se hur mycket jag får för den. :)

Nu ska jag dricka kaffe och ta det lungt imorgon så ska jag plugga lite som sagt var, och så ska jag se om det finns tvätttid så ska jag tvätta.. :)

Bilder.

2010-06-07 @ 20:05:22 - Kategori: Allmänt
Tog dom hära bilderna när jag och min kompis var på cruisingen i Sollefteå för några veckor sen, ingen på bilarna för hade inge batteri på mobilen, så det var dom iställe.. :)Bilderna längst ner knäppte jag från Ärtrik rätt snyggt, det var så ljust men mörkt på himlen rätt så häftigt, bilden längst upp mins jag inte var jag tod den men det var väll innan Ärtrik från Ramsele då :)

Vad tycker ni?

Facebook.

2010-06-06 @ 21:49:03 - Kategori: Allmänt
Då har jag starta en ny grupp på facebook, den heter "Mina fisar luktar parfym" tycker att det är klockrent kom på det igår. :)

Idag har jag vare i stugan och så, och så nyss har jag tvätta rutan på min bil så man kan se vart man kör :) HAHA.. Bra att man gör de annars åker man i diket..

Imorgon ska jag till skolan igen och se vad vi ska göra på teorin (blir teori det vet jag) så får man se vad vi ska börja med, hehe.

Jajja, nu ska jag se på tvn och äta lite bullar :) hade bra.

Skööönt.

2010-06-05 @ 20:35:55 - Kategori: Allmänt
Då är man hemma efter en lång bil tur (ca 2 tim) efter grusvägarna omkring, sen åkte vi till Backe och till Junsele och sen hem då.. Härligt att bara sitta och köra men jag ville till Hoting och Strömsund men det är så långt dit det får man ta en annan gång.. :)

Så nu har man en drink bredvid mig som jag ska dricka och så tittar jag på tvn och håller på med internet lite och så ska jag knäppa kort på glassmaskinen och skicka iväg som jag inte har gjort och så ska jag knäppa kort bak på bilen och sen ska jag he upp bilder på bilen till Garaget.org så det blir gjort, puuh, mycket nu..

Vad ska ni göra ikväll då??

Hemma igen.

2010-06-04 @ 22:24:32 - Kategori: Allmänt
Vare borta stort sett hela dagen.
Har vare barnvakt åt lilla tornadorn hos lill syrran. :)
En händelserik dag har det vare, så nu är man hemma och dricker lite cider och har lite eller mycket huvudvärk..

Snart är det Bad Boys på tv4 som jag älskar att se på :)
Och så har jag fått låna Natt På Museet 2 av lill syrran så kanske jag ska se på den senare om jag orka annars får jag se på den imorgon eller så. :)

Så, snart ska jag göra lite mat för åt ingen middag idag så det blir middag snart :) Lite sent men det går ju man gör inte det jämt heller..

YESS!!!

2010-06-03 @ 18:32:30 - Kategori: Allmänt
Idag skulle jag göra omprovet på ADR och så klarade jag det!!!! Fick 20 poäng. :D:D
Fasen vad glad jag är nu alltså.. :)

Och så nu fick jag ett sms av en som är halv intresserad av min glassmaskin som jag ska sälja, tänkte mig 100 kr för jag vill få bort den, så nu är det gitarren kvar då som kan vara svår att sälja men ska he ut den på tradera eller dylikt.

Bra de hihi.. :)

Nu så håller jag på att diska för det behövdes igen, men jag såg nu att jag har glömt att köpa diskmedel tyvärr så hmm, och så måste jag tvätta men imorgon så ska jag vara barnvakt så då går det inte så kanske det blir på lördag eller så...

Får inte glömma att ta med mig mobiler så min svåger får kolla villken han vill ha, snäll man är att ge bort en mobil iförsig han är ju släkt så då kan man göra det. :)

Senare ska jag kolla på en American Pie från 2009 och se hur den är men den är nog bra tror jag, för alla andra är ju bra...

Nu ska jag diska klart det som finns och sen ska jag nog sopa lite golv där det ser värst ut och så ska jag knäppa kort på glassmaskinen och skicka iväg den.. :)

Bra dag =)

2010-06-02 @ 21:05:31 - Kategori: Allmänt
Nyss kommit hem från min älskade lill systra :)
Hjälpte till lite med jäntan hennes och lite mera som jag kunde, det var kul.

Imorgon ska jag tanka bilen och sen åka iväg till skolan så får jag se hur det går på prove imorgon på godshanteringen... hmm.

Nu är det Greys Anatomy..

Suck.

2010-06-01 @ 20:43:30 - Kategori: Allmänt
Det är en film som jag vill ha som är så dyr eller svårt att få tag i :( Och den filmen är "Lejonkungen" jag bara älskar den filmen trotts att det är en teknad film, men jag vet inte vad det är me den filmen men den är jätte bra :)

Så är det.

Idag på skolan så satt vi bara inne stortsett och dega (hade teori vill säga) medans det var soligt och fint ute, varför kunde vi bara inte vara ute än att sitta inne? Hmm, jävla lärare..
Ne lärarn är bra jag ska inte klaga annars skulle jag inte börja i den utbildningen heller så, men lastbilskortet vill jag ju ha så att. :)

Köpte 2 isglassar nyss och det är så goooott när det är varmt ute :) svalkar och är så skönt i hals och mage när man äter det :)

Ser på i kväll är det vanliga på tisdagar:
Uggly Betty,
Desperate Housewife,
2x Cougar Town..

Det bruka vara Christine men jag vet inte vad som var nu när det är dubbla på Cougar Town. hmm. Men bra är det iallafall så klaga inte nu :)

Ha en bra kväll.