Fudgekladdkaka med mini marsmallows.

2015-03-31 @ 15:43:29 - Kategori: Allmänt
Idag kom jag på att jag skulle baka första gången en fudgekladdkaka och då när jag skulle handla så såg jag mini marsmallows och tänkte att det kanske skulle passa bra till och så blir det färg glatt då man ska äta.
Jag har ännu inte provat äta det än men det ska jag göra ikväll till filmen jag ska se på tv6.
Man ska ju ha lite kvälls mys också :)
 
 
 
 
 
 

Lampor! :)

2015-03-31 @ 11:13:58 - Kategori: Allmänt

Lampor I like.

 

Bil recond.

2015-03-31 @ 08:42:26 - Kategori: Allmänt
Det där med recont och bilar är något som man ska vara väldigt noga med, det ska vara rent och snyggt vaxa och däckbyte och till och med kanske lite bilservice.
Själv älskar jag att tvätta och städa bilar för jag tycker det är så kul men det är väldigt synd att man inte kan jobba med det där jag bor men jag har ju mina två bilar som behöver tvättas och vaxas så det ska jag göra i sommar.
 
Så om man inte gillar att göra det själv som tvätta samt service och bor i Stockholms områder så är denna sida väldigt bra nordicrecond.se för dom har stor erfarenhet när det gäller sånt och är väldigt kunniga och väldigt nogrann på det dom gör och det trot jag fullt och fast på.
 
Just att förbereda bilen för tvätt är ju det självklara att stänga alla fönster och dörrar till bilen så det inte kommer en massa vatten så det blir blött, sen börja spola och eventuellt ha fettborttagning så allt skit far bort och sen spola av bilen och sen börja att schampoonera hela bilen samt fälgarna så dom skiner och är fina.
 
När jag ska rengöra bilens inre så dammsuger jag först och ta bort alla mattor som finns och ta bort allt skräp som finns inne och sist brukar jag dammtorka på instrumenten och alla ytor som finns och sist så gör jag rutorna invändes så man kan se bra ut. :)
 
 
nordicrecond.se

Spray målade ljuslyktor.

2015-03-31 @ 06:06:12 - Kategori: Allmänt
Igår så spray målade jag dom hära ljuslyktorna till grön 3D färg men det vart inte så 100 bra men ändå vart det fint, sen så lyser det ite grönt och så vart det mycket mysigare med detta än genomskilnig glas som det var förut.
 
Sen har jag spray målat en lerkruka i samma färg och de ska jag ha en grön växt i, men bild får jag lägga ut sedan då det är 100 klart :)
 
Jag vaknade återigen super tidigt och klev upp vid halv 3 imorse/inatt och gjorde eld i pannan men misslyckades med det så sambon kunde inte duscha, såg på tv och spelade på mobilen som vanligt och en massa funderingar går och vimmla runt i hjärncellerna i fullaste brand.
 
Nu ska jag få i mig lite activia så magen kommer i balans och så dricka lite kaffe och säga hejdå till min älskade sambo.
 
Kiss <3

Crazy of the day.

2015-03-30 @ 20:36:44 - Kategori: Allmänt
Kinder kanin istället för Kinder ägg?
Jag kunde som inte låta bli att köpa dom förra veckan för dels är jag rätt barnslig i sättet och så gillar jag kinder ägg också, leksakerna i den sparar jag men jag samlar inte utan bara spara de :)
 
I know i´m crazy ;)
 
Ursäkta min dåliga frisyr men jag har inte haft tid med att fixa mig idag för jag har gått upp och ned från källaren idag och fixat lite värme och så målat lite, det jag har målat får ni se vad jag har gjort imorgon då det har torkat så jag ska göra det sista nu ikväll så det torkar tills imorgon.
Spännande att se hur det blir som och resultatet blir nog super fint och bra :)
 
Kiss <3

Home collection by me.

2015-03-30 @ 18:52:59 - Kategori: Allmänt

Home

 

Sugar Daddies. (film)

2015-03-30 @ 17:18:54 - Kategori: Allmänt
Som rubriken säger såg jag på denna film Sugar Daddies och den handlar om pengar och gentjänster och är en thriller.
 
En tjej som studerar vid collage och precis förlorat sitt jobb som servitris på en bar fick som tips av sin kompis att man kan ha sugar daddies som ger en allt men behöver, och man ger tillbaka något för pengarna om man säger så.
 
Hon träffar en rik och generös man i sina bästa dagar som är super rik och har en eget plan.
Dom träffas och han ger henne smycken pch en sprillans ny bil i gentjänst av sex, men detta som alla andra filmer lså slutar det aldrig bra men ändå rättvist.
Det händer i senare i filmen en olycka som handlar om mord och han städar efter sig och vill göra allt för att tjejen inte ska se något av det men hon vet vad som har hänt..
 
Ni får se filmen för annars så kommer jag skriva om allt som händer men super spännande och bra var filmen så se på den :) 

Get the look by me.

2015-03-30 @ 11:55:36 - Kategori: Allmänt

Miicha

 

Crazy pig!

2015-03-30 @ 09:45:54 - Kategori: Allmänt
Idag kommer det vara en hetisk dag då man kom hem igår kväll med full lastad bil och en hund som varit hos hundvakten och supet glad att man hämtade henne så är det dags att packa upp och göra det fint i hemmet än att det ska vara en massa lådor och påsar i hallen så man knappt kommer fram.
 
När vi var i Örebro så handlade vi på min favorit affär och det är New Yorker och där har dom super fina kläder och typiskt mig smak är det (ska fota på kläderna som jag köpte sen) och så var vi på en annan affär som jag inte mins namnet på.
Igår då vi skulle fara hem till Norrland igen så stannade vi på Biltema för vi skulle köpa styrservoolja till bilen som var helt tom ohc tungstyrd så hittade vi spray färg med 3D så då tänkte jag fixa om vardagsrumsbordet med det men nu kom jag på att jag kan sprutmåla på högtalarna istället så dom blir till en häftig grön 3D färg :)
 
Nu sa jag ner till pannan igen och bli smutsig om händerna och sen fara till HC för att träffa en super bra läkare och berätta att det inte är så bra med mig nu mera då mitt psyke går nedåt igen.

Staden!

2015-03-28 @ 17:39:40 - Kategori: Allmänt
Idag har vi utforska stan och handla en massa och åt god mat på stan, haft de så mysigt med min mor och sambo idag och den fortsätter även ikväll. 

Några bilder jag tagit idag på stan. 

Staden i våra händer!

2015-03-28 @ 08:17:24 - Kategori: Allmänt
Idag ska vi gå ut på stan och kolla och få ska vi til min favorit affär så man får se om de finns några coola kläder :) 

Endast jag som är vaken och har sovit gott trots ljud och att man sover på en rätt hård matta, men man ska inte sova här så måbga dagar utan bara två nätter och sen far man vidare hem till Norrland igen och hämta Zelda som är hos hund vakten :) 

Hoppas att alla ni får en bra lördag för de ska vi ha med massa mys och rolig heter :) 

Kiss <3

Resan.

2015-03-27 @ 20:45:32 - Kategori: Allmänt
Några bilder jag och sambon tog efter vägen från oss och ner mot destinationen :) 
Hemsk väglag var det och några olyckor såg man och renar efter vägen, tur man körde lugnt och sansat och kom till våran destination tryggt och säkert :) 


E-cigg.

2015-03-26 @ 20:35:32 - Kategori: Allmänt
Jag har provat det där med e-cigaretter förut och det funkade hur bra som helst och man röker precis som vanliga cigaretter men dels mycket vänligare och godare, men just att sluta röka så ska man dels ha viljan till att sluta och må bra och jag lyckades inte men jag står i kampen på att sluta och börja med e-cigaretter istället för dels är det billigare och att man kan röka stortsett överallt och även i sängen utan att man ska vara orolig att hela huset/lägenheten ska brinna.
 
E-cigaretter har olika smaker och former beroende på hur man vill ha dom själv men själv fick jag ett smakprov som jag hade ett tag och det var 600 bloss, det kan man inte göra på en vanlig cigg direkt och det skadar inte personerna i din omgivning heller för det är vätska som man blåser ut istället för tobakröken.
 
Och så gick jag in på e-cigghouse.se för att kolla priser samt olika smaktillsatser och det är inte så farligt dyrt med de heller så jag kommer nog att satsa på det för jag är i kampen på att få ett friskare liv utan cigaretter, sen mår man så mycket bättre utan och få bättre kondition på det hela då cigaretter försämra det hela så man flåsar och ha sig då man är ute och gå.
 
Bortse från alla priser på hur mycket e-cigaretter kosta och vanliga cigaretter så är det mycket bättre och billigare med e-cigaretter så satsa på det om man ska sluta röka för det funkade ett tag för mig men jag hade inte den viljan eller orken att sluta.
 
 
 
ecigghouse.se

Favorit smycken!

2015-03-26 @ 17:31:00 - Kategori: Allmänt

Smycken jag gillar

 

Crazy of the day.

2015-03-26 @ 15:53:00 - Kategori: Allmänt
Crazy of the day is here, I´am not like you, not like anybody else, I´am hwo I´m and all of you gonna exept it or go somewere els.
 
Crazy like a crazy pig it´s what i´am and I am so prowd of it, I don´t whant to be like you so i´m a crazy and I like it ;)
 
Nu nog med det tråkiga egnelska som jag tycker är roligt att både prata och  skriva men skriften funkar inte så bra dock men försöka går ju alltid som man säger.
 
Börjar blir smått nervös för imorgon, men dte bruka gå bra då man är nervös.
Snart ska jag fixa lika käk och fixa det heliga kaffet så man bli som folk och kolla pannan som ville smått jävlas idag (pannan är inte påtänd idag) för det är nog fuktigt så det är därför den är lite vrång, fixa lite hemma och kolla datorn lite så där (sambon min blir överless att jag håller på med datorn så mycket men det är ju mitt "jobb" som jag kallar det för) och mobilen.
 
De tre viktigaste sakerna just nu i mitt liv är:
Datorn
Djuren
Sambon
 
Kiss <3

Skrot.

2015-03-26 @ 10:53:56 - Kategori: Allmänt
Dags att skrota din bil som länge stått och bara samlat damm ute på gården?
 
Själv så har jag tre bilar, en som jag kör med dagligen, en reserv bil och en gammal veteranare som är 31 år.
 
Men när man skrotar sin bil så vill man ju helt självklart att det ska vara så meiljövänligt som möjligt för man vill ju inte att det ska komma massa bränsle eller olja på marken och blir farligt för naturen, samt dels så den som söker reservdelar ska få chansen att köpa dina gamla delar som skroten har då du skrota din bil.
 
Skrotabilen.se gör det möjligt och är miljövänligt detssutom och så hämtar dom bilen hos dig efter du beställt transporten.
 
Miljön är viktigt för våran del och om vi ska bevara det som är på våran Jord så ska vi bevara den så bra som möjligt och inte slänga massa onödig skit utan välja det företag som är mest miljövänligt så det blir så bra som möjligt så man kan bevara det vackra vi har på våran Jord.
Återbruk är väldigt bra miljösätt så då använder man det som inte används till något nytt och snyggt som man vill ha det, men om man har en bil så kan det ju vara svårt att återbruka det om man inte har en annan bil så delarna passar vill säga men just när man ska skrota sin bil så vill man att det ska vara så lätt och effektivt som möjligt och så att miljön inte tar skada under transport och inom skroten.
 
Själv har jag aldrig skrotat någon bil ännu men det är många gånger jag är sugen på det då jag alltid haft bilar som vill krångla för mig men jag är för snäll med bilarna så jag håller dom vid liv men reservbilen jag har här på gården ska jag en gång skrota då man inte har någon använing för den då man tagit alla delar som man behöver till den jag använder nu så då ska jag kontakta Skrotabilen.se då den dagen kommer.
 
 
skrotabilen.se

Tired in the morning.

2015-03-26 @ 08:37:00 - Kategori: Allmänt
Idag känner jag mig extremt trött men mycket att göra idag inför imorgon.
 
Jag vaknade vid 6 imorse och låg och drog mig ett bra tag innan jag klev upp, jag gick ner till källaren för att tända i den vrånga pannan men tillslut efter mycket papper så gick det bra så då brann det som bara den.
 
Sambon var ute med Zelda medans jag var nere och han hade även fixat kaffe (såg det nu) och så när jag kom upp från källaren så var frukosten intagen så då var det bara att sätta sig ned och börja äta några mackor och njuta av kaffet.
 
Det är så konstigt med mig att jag kommer inte igång med allt efter jag har gjort mina morgon rutiner kvart och det består av:
 
Rasta Zelda så hon får kissa och bajsa
Tända i pannan så det blir nå värme i kåken
Fixa kaffe
Äta mackor
Dricka kaffe
Se på tv
Spela i mobilen
 
Sen efter jag är klar med tv tittande och pannan så kan jag börja min dag med andra sysslor som idag kommer va rätt många men tur att man är två så då går det lite snabbare.
 
Kiss <3
 
 

Crazy of the day.

2015-03-25 @ 20:49:00 - Kategori: Allmänt
Denna är dagens crazy bild på mig ;)
Ny duschat efter att sittit nere i källaren i brist på allt och ingenting i väntan på att det ska komma några varmvatten, men jag triv så bra nere i källaren och med pannan tydlgien så jag kan sitta där i flera timmar som det känns.
 
Tidigare har jag städar ut mitt bagage i bilen så nu är det rent och fint och dammsugit där också men imorgon blir det nog resten av bilen som ska dammsugas och eventuellt så ska vi tvätta bilen så hon blir fin fram till helgens färd.
 
Ska se om vad man ska hitta på ikväll men det blri nog lugnt, men imorgon ska jag nog hålla på mer här hemma så det blir fint för en gångs skull men det går snabbt för vi har ju inte ett sånt stort hus som turen är, och så imorgon kväll ska jag baka en tiger kaka som min mamma ska få :)
 
Sen så kolalr jag på skor som jag fundera på att köpa till sommaren ;) 
 
Kiss <3
 
 

Rio 2.

2015-03-25 @ 15:57:00 - Kategori: Allmänt
Då har jag och min sambo sett på Rio 2, och den var som nästan alla andra disney filmer, mycket musik och rolig samt lite hemskigheter men väldigt rolig.
 
Men den är inte lika bra som den första så klart för första filmen är alltid den bästa.
 
Blu och hans familj flyger till Amazonas för att hitta åt hans ägare men då träffar dom några helt andra, Jewels familj, och där händer det en massa galenheter och Blu som är en "stadsfågel" har sina konstiga människo saker enligt dom andra fåglarna.
 
Dom dumma "gubbarna" i filmen faller ner träd och det ska dom stoppa och tillslut gör dom ju så klart det så där dom blåa fåglarna bor blir ett naturreservat.
 
Jag rekomendera denna film helt klart om man gillar disney och det gör väl dom flesta, och jag gillar tecknat och animerat trots att jag är vuxen ;)
 
Kiss <3
 

Koka saft.

2015-03-25 @ 12:41:00 - Kategori: Allmänt
Följ min blogg med Bloglovin
Efter jag varit på hc (hälsocentralen) så for jag och min sambo till ica för att handla lite och då såg jag så kallade fusk saft som jag kallar det för och vart sugen på att fixa igordning det, det var smultronsaft denna gång :)
 
Men denne "fusk saft" tycker jag är väldigt enkel och god för den delen och så får man ca 2 liter oblandad saft och så kan man ju bestämma hur mycket socker man ska ha i och jag hade ungefär 1.5 kg socker i 1.5 liter vatten, kändes väldigt mycket när jag hällde i och såg väldigt snuskigt ut men i slutändan blir det väldigt gott och så blandar man ut det med vatten så klart annars blir det ju super starkt.
 
Tycker bättre om denna saft än den man köper som är färdig och så har man något att göra också och så när man har flaskor hemma om man inte ha pantat så använder man de eller en saft flaska. :)
 
 

Tired like a crazy pig.

2015-03-25 @ 09:12:04 - Kategori: Allmänt
 När jag vaknade så kännde jag att jag ville sova mera men jag kan ju inte för kl 10 ska jag vara nere på hälsocentralen som jag är på tre gånger i veckan, men istället så kom Lasse upp och ville gosa och ligga sked med mig och det var så mysigt, det är väldigt mysigt  med min och Lasses morgon mys för det är något speciellt då en katt kommer upp och vill ligga sked och bara mysa ett tag.
 
Min sambo hade klivit upp före mig och jag sov bara vidare och jag ville som sagt sova längre men kan ju inte och så var det ljust inne i sovrummet.
När jag klev upp och klädde på mig så låg min sambo på soffan med en filt över sig och det luktade kaffe i hela huset och Zelda låg med ena örat invikt på mattan i vardagsrummet och vifta på svansen när hon fick syn på mig.
Zelda var väldigt glad som alltid att se mig på morgonen och vid 7 tiden i morse så klev hon försiktigt upp till våran säng och skulle pussa men jag ville sova så sambon klev upp, kände mig lite egotrippad då sambon gatt kliva upp och jag ligga kvar i sängen och suva en sstund till men han är snäll min sambo.
 
Solen skiner så fint uteöver baksidan av huset och skiner rakt in till vardagrummet och när man tittar ut ser man sjön nedanför bakon en läggda och i mina tankar så är jag lycklig men samtidigt så är det något som inte stämnner utöver allt som har hänt den senaste tiden.
 
Jag fick serverat kaffe av min sambo och en Zelda som ska nosa överallt och tillbaka där hon låg och biter på sitt ben och håller utkik på katterna som är någonstans i huset så hon kan jaga på dom och skälla lite grand.
 
Nu ska jag dricka mitt kaffe och vänta tills klockan är närmare 10.
 
kiss <3 
 

Divergent.

2015-03-24 @ 21:54:59 - Kategori: Allmänt
 
Divergent är baserad på Veronica Roths dystopiska science fiction-bok, som tillsammans med uppföljaren, Insurgent.
 
 
I Beatrice Pryors dystopiska hemstad Chicago är samhället uppdelat i fem falanger: De ärligaDe osjälviskaDe tappraDe fridfulla och De lärda. En särskild dag varje år måste alla sextonåringar välja vilken falang de vill tillhöra för resten av livet. För Beatrice står valet mellan att stanna kvar med sin familj hos De osjälviska eller att vara den hon innerst inne är.
 
Denna film som hade premiär 2014 har jag nu sett två gånger och den är minst lika bra då man ser den adnra gången, den är spännande nästan hela tiden.
Första gången jag såg denna förstod jag inte så mycket om den helt ärligt men nu från början förstår jag mer och mer vad den handlar om och det handlar om krig som var för 100 år sen enligt författaren själv och lever i Chicago och staden har en mur runt om för att skydda dom som lever där och dom kämpar för livet kan man säga.
 
Jag tycker att det inte är så mycket science fiction i den utan snarare mer action men jag har nog fel och jag är inte så bra på dom olika generna filmer har men jag tänker nog skaffa mig böckerna då dom finns att köpa hela trioligin på svenska för just nu finns den bara på engelska.
 
En fartfylld film med mycket händelser och man blir inte trött av att se den utan man vill som hänga med hela tiden för att se vad som händer näst och det gillar jag i en film.
 
Men jag rekomenderar starkt att se denne film för jag gillade den ochj ag kommer nog att se den flera gånger och det kan jag lova att jag gör fö jag gillade den verkligen :)
 

Crazy of the day.

2015-03-24 @ 13:04:22 - Kategori: Allmänt
Jag fick ju duscha iallafall och det var på 70 grader pannan, så skönt med en dusch :)
 
Rotade bland massa kläder i vildastre vrå om vad jag skulle ha på mig men till slut så hittade jag något att ha på mig och tur va ju det, vill ju inte gå naken ut direkt för det skulle inte sluta så särskilt bra.
Tog en massa hårmousse och hårspray för att få en "tuppkam" i test om hur det skulle se ut men just nu är det platt men tidigare var det så.
 
Efter jag var klar så for jag och Zelda ut till en by som är 3.5 mil från den byn jag bor och hälsade på mitt arbete med det var bara sambon jag pratade med där stortsett och ingen annan brydde sig så speciellt än få tal och frågade hur jag mådde och när jag skulle komma tillbaka, just nu vill jag inte tillbaka dit, sen så for vi hem och körde över en grusväg för en gångs skull då det tinat bort de mesta efter vägen så man inte kör på hal is.
 
Direkt jag kom hem så tog jag in posten och det var blandade besked, gjorde mig en tunnbröd macka med falukorv och en massa ost på och så en energidryck av Euro Shoper (helt okej) och Zelda hon tiggde och ville ha men det fick hon inte så hon gick och tog katt skit istället och det luktar ju så gott (not).
 
Fick lite ont i huvudet just nu och ska nog fixa lite kaffe och se på tv och se vad resten av dagen har att erbjuda.
 
Kiss <3

Glowing.

2015-03-24 @ 07:19:00 - Kategori: Allmänt
 
Jag vaknade väldigt tidigt imorse, såg på klockan och den var halv 3 på morgonen och jag kunde inte somna om så jag klev försiktigt upp så att jag inte skulle väcka min sambo som låg bredvid mig och snarkade, jag tog på mig glasögonen och klev över Zelda som låg på golvet och njöt och sen bad jag henne komma då jag hörde hennes svans lätt daska på golvet.
 
Jag startade tvn och sänkte ljudet så det inte skulle väcka min sambo och sen tänke jag att jag skulle vara snäll att tända upp i pannan nere i källaren så jag gick ner för att göra det och det var på 20 grader då jag var nere i pannan då, tände så det började att brinna och la dit lite ved så det skulle vara varmt och gott, gick upp för att spela lite på mobilen som jag bruka göra och då spelar jag CRS Racing.
 
Efter jag var klar med spelandet så gick jag ytterligare ner till källaren för att kolla pannan om det blir något varmvatten, 40 grader stod det på då, och jag tänkte "hoppas det blir varmt innan sambon vaknar så han kan få ta sig en dusch".
Gick upp för att ladda perculatorn så kaffet blir klart i god tid innan sambon ska iväg på jobbet, satte mig ner i soffan och såg lite på tv och spela lite mer på mobilen.
Efter ca 1.5 timme jag varit vaken så gick jag ner igen till källaren och då började det att likna något, det börja bli varmvatten så nu är det bara att lägga på mer ved och vänta tills sambon vaknar.
 
Kl. 04.55 var klockan ungefär då min älskade sambo klev upp och var så trött, vi gick ner för att röka och då var pannan på 70 grader (så nu kan han duscha).
Vi åt en gemensam frukost han och jag, Zelda låg under bordet och väntade på att något skulle falla ner från bordet så hon kunde ta den biten, men ack, så hamnade det inget på golvet.
Min sambo gick för att duscha och jag gick ut med Zelda så hon kunde göra ifrån sig och det var -4 ute med friska vindar men ändå skönt att vara ute och så var det halt på vägen.
 
Min sambo for iväg runt 06.15 till jobbet och jag gick ner till källaren för att evenuellt lägga på mer ved och pannan var på 50 grader, fan tänkte jag ska det sjunka nu, så jag la på mer ved så det stiger så jag kan duscha.
Gick upp och satta mig för att spela en stund och titta på tv och dricker lite kaffe och så startade jag datorn.
 
Nu ska jag gå ner ännu en gång till källaren för att kolla pannan ;)

True love?

2015-03-23 @ 14:32:26 - Kategori: Allmänt
Detta mellan människan och djur är obeskrivligt :)
 
Denna lilla hund älskar jag och haft henne snart en hel månad och ångrar mig inte en sekund på att vi köpt henne. 
 
I fotot är det ju jag och hunden Zelda på soffan och kramas och pussas, men hon va nog mest nyfiken om vad katterna gjorde så därför tittar hon som hon gör men jag gillade bilden skarpt för att det är jag som är med i bilden och så klart har jag en ny frisyr som jag är rätt nöjd med för jag har gjort de själv ;)
 
Liv med djur får en att må bra och livglädjen kommer tillbaka och för mig var det bra att skaffa hund då jag inte hade någon livsglädje alls men nu börja det komma tillbaka och det känns så bra i mig, och pigg och glad är jag också och det är helt underbart så nu börjar jag att små fixa hemma så det blir fint så man slipper att skämmas då det kommer besök, men så jävligt syndes det inte att vara för man kan ju komma fram hur bra som helst men just att det var mycket saker på bord och hyllor som jag håller på att ta bort så det blir bättre att städa sen.
 
Efter jag gjort det så ska jag dammsuga hela huset (tänkte skriva lägenhet då jag är van att bo i lägenhet och inte hus) och sen skura golvet för det behövs nu då man varit ute med Zelda så hon drar in massa smuts från vägen som blir. 
 
Kiss <3

Svartsjuka??

2015-03-23 @ 12:01:30 - Kategori: Allmänt
Jag vet inte om jag är svartsjuk eller vad det är men det känns inte bra då min svägerska umgås med min sambos ex så mycket, känns som om hon är mer i familjen än mig.
Visst dom har barn ihop men det känns som om jag inte passar in i hans familj då ingan vill umgås med mig, är det något fel med mig eller vad är det?
 
Min svägerska och min sambos ex är hela tiden med varandra och jag känner mig som utanför och kanske lite svartsjuka eller snarare lite sur på henne för min svägerska och jag har kännt varann ett tag nu men jag får nog strunta i det och gå vidare med denna svartsjuka över att umgås med min sambos familj för det verka inte gå vägen med det.
 
Jag har ju Zelda the dog att ta hand om och hon förgyller min dag som mina två katter gör så nu har jag ju tre djur att ta hand om och gör en glad så då får man tänka på dom mera än sambos familj som inte bryr sig så mycket att lära känna mig än att vara med hanses ex istället som verka så mycket roligare, men jag kan som ändå inte sluta tänka på det.
 
Idag tänkte jag plocka undan lite i huset så det blir finare än vad det är och ta det lungt för idag är det en bra dag för mig och känner mig rätt så pigg och glad så då passar jag på att plocla undan från golv och hyllor så det känns bättre och att man trivs mer i huset än vad jag gör. :)

Huskys.

2015-03-22 @ 16:08:40 - Kategori: Allmänt
På denna video som jag delar är Huskyn Laika som man kan få se på Youtube och hennes syster heter Miscka och är väldigt poppis.
Själv har jag en blandning av en husky i min hund men vill att hon ska yla så håller på att lära henne det på kommando :)
Men denna video är om hur jag saknar att ha en valp ;)
 
 

Besiktning.

2015-03-22 @ 15:48:14 - Kategori: Allmänt
Snart är det dags att besikta min kära bil och som vanligt så är jag nervös över om hon ska gå igenom eller inte och ibland gör den de och ibland inte och denna gång är de första gången som jag besikta min nya bil som jag har, men jag har besiktiga bilar förr men då var det med andra bilar.
Denna gång blir det mest intressant då man ska besiktiga för jag vet inte om hon går igenom, men just därför så är jag väldigt nervös.
 
Jag vet vad dom bruka anmärka på så då går man igenom bilen före innan man ska dit och kolla alla lampor och bromsar samt där dom bruka kolla på underredet så man slipper anmärkning.
När jag besiktiga min gamla bil som jag hade förra gången så var det för mycket rost under så det var som ingen mening att fixa henne så då sålde jag den och köpte en annan bil så då är det den nya nu då som ska besiktiga och det är nervöst men det ska nog gå bra, det värsta som kan hända är ju körförbud men det blir inte så men säkerligen så blir det ombesikting på henne men då får man köra 1 månad och sen måste man dit igen för efterkontroll så får man fixa henne under den tiden man får köra.
 
Det som jag ska fixa innan dommen är: Handbromsen, justera lysen och kolla bromsslangen om det är mycket rost där.
Men sen måste hon gå igenom tycker jag :)
 
Jag har två olika stationer att välja på så då gick jag in på en sida som jag kunde jämnföra på och det var på carly.se så man ve vilken som är bäst, tur att internet finns så man kan söka bäst man vill och hur man vill samt när man vill om allt :) 

Djurens betydelse.

2015-03-20 @ 20:42:45 - Kategori: Allmänt
Mina djur som jag har är ju en hund och två katter och dom har som en stor betydelse i mitt liv mer än någon annan har, mina djur betyder så mycket att jag inte kan leva utan djur för ett djur måste jag som ha för dels så förgyller dom ens vardag och dom kritiserar inte utseende eller betende som människan gör.
 
Djuren förstår en på ett sätt som människan aldrig kommer att göra.
Min äldsta katt Jessie ser på mig före innan jag märker att jag mår dåligt och då blir hon som kelig och väldigt matte kär och är vid min sida hela tiden med sin kärleksfulla blick som ser på mig, och min yngsta katt Lasse han är mest kelig på kvällar och morgon och ligger sked eller på rygg vid min sida och njuter av att jag håller om honom och det är väldigt mysigt.
Hunden som jag har är 8 snart 9 månader och jag har haft henne nu i 3 veckor så jag känner henne inte så mycket men hon förgyller min dag ändå för när man har en hund så måste man ju ut och gå trots väder och då mår man ju bra då man får friskluft och hon gör så man pratar hela tiden och så lär man henne olika trixs men jag känner henne inte på samma sätt som jag gör med katterna som jag har haft längre. :)
 
Men djur tycker jag att man ska ha om an tål dom, för jag är väldigt kär i djur i övrigt men det finns dom som man är rädd för helt klart men jag vill vara med djur mer än vad jag är med människor för djur förstår mig mer och kritiserar inte om hur jag är som utan dom älskar mig för den jag är och det är det jag vill att alla ska göra, antligen hata mig eller älska mig det är det som gäller och inget mellan för då har man inget i mitt liv att göra, och dom som inte gillar mig behöver inte ens bry sig.
 
Djur är mitt liv och det har det alltid varit och dom gör mitt liv mer än någon kommer att göra :)

Härligt!

2015-03-19 @ 08:24:46 - Kategori: Allmänt
Sitter på soffan och njuter men emellan åt så går jag ut och hämtar lite ved och gå ner till källaren för att kolla pannan, all ved som vi har ska in innan fredag nästa vecka så då kom jag ju på att när jag ändå ska ner så kan jag hämta lite ved så det går lite snabbare och så att veden torka så det går lättare att elda :)
 
När man går upp och ner så som jag har gjort så får man lite värk i benen och så Zelda ska ju ut på sina kissrunder emallanåt så då ör det bara att gå ut och så en längre promenad på kvällen och det är så skönt för man blir piggare och gladare :)
 
igår så kom jag på att jag skulle ta min sambos trimmer och raka mig på sidan av huvudet så man har som en "tuppkam" hela vägen om man säger så och jag vart hyfsat nöjd men man får se längre fram och kan färga det igen, men där jag bor nu finns det inte svart hårfärg utan man får fara till ett annant ställe där det finns eller så får man flirta med sambon så han kanske köper det till mig ;)
 
Sen ritar jag rätt mycket så jag får ont i tummen men då vilar jag så klart emellan tills det går över, men ritar gör jag ju inte utan jag fyller bara i så fusk rita gör jag och sen ska jag tejpa upp dom finaste bilderna på min byrå så man kan se det hela tiden då man vaknar och då man ska somna då man inte orka se på sambon ;) Haha!
 
 

Vår?

2015-03-12 @ 16:38:26 - Kategori: Allmänt
Dags att tvätt lite tassar då man har varit ute mesta dels av dagen?
Här uppe där jag bor så är snön kvar på marken men det försvinner mer och mer och asfalten är stortsett bar och grusvägarna börja tina fram men ännu är det inte vår men jag har då vårkänslor.
 
Fåglarna kvittrar så fint på morgonen och sol och varmt ute men ändå kallt på morgonen då man kliver upp och då värmer man sig då man tänder på i pannan och hör hur de sprakar då det börjar ta fart med elden, senare under dagen efter sin kaffe kopp (mugg) så börjar det varmt ute och då kan man ta långa promenader med hundhonan och njuter av tillvaron på riktigt och på kvällarna så är det mörkt och mysigt så man tänder några ljus framför tvn och se på en bra film som visas eller så ser man på någon bra film som man har hemma.
 
Men allt nog med detta njut så måste man ju ha bra skor också då man vill vara ute och gå så då gick jag in på denna sida ;)
 

Butikfavorit.

2015-03-12 @ 09:45:59 - Kategori: Allmänt
Helt fantastiskt!
Jag gick in på denna coola sida med massa roliga saker och tillbehör och fick massa idéer om hur bland annat mina bonusbarn kan få om man hade tillräckligt med pengar så skulle jag ha köpt väldigt mycket, vart som helt såld på sakerna.
 
Sen så vart jag helt förälskad i dom hära kuddarna som bilden visar som ska vara munkar, och då täker jag bara på Homer Simpsons då jag ser de ;)
 
Det finns massa saker på Butikfavorit.se som passar alla barn och även vuxna för man blir ju aldrig för gammal för roliga och barnsliga saker inte ;) 
 
Om man har barn eller som jag bonusbarn eller barnbarn så är detta hur bra som helst att skaffa till barnen för dom lär ju absolut skratta eller ge ett leende åt kuddarna som man kan ha i deras lekrum/sovrum eller bara på soffan som dom kan vila huvudet på :)
Den bruna kudden tex kan man ju ha som sittunderlag på en stol till minstingen så man kommer längre upp på bordet om man tycker att barnsol är lite skämmigt så kan dom sitta på munken i stället så blir man ju stor :)
Sen finns det passande matchande pall med muffins som man kan ha på sidan om då barnen vill bjuda på te eller bara måla vid ett bort och vill ha något mjukt att sitta på så lär dom nog sitta där flera timmar på dom sköna kuddarna som man sitter på :) 
 
Även jag som är vuxen lär nog sitta ett bra tag på dom för mjuk är de och bra att lägga huvudet på och vila en stund efter massa bus och stoj. :)
 
 
butikfavorit.se
 

Hobby?

2015-03-10 @ 10:12:42 - Kategori: Allmänt
I våran skrivare så är det stort sett slut på svart bläck så då skulle jag kopiera ut en bild som var svart vit och det var ju så klart inte bra då det knappast syntes, men då kom idéen att jag kunde ju rita på svart på de svaga linjerna och göra som en bild och så då har det fortsatt med det och ha gjort nu några bilder men denna som är här nu på bilden är jag mest nöjd med.
 
Jag ska senare göra en sak med dom bilderna jag är mest nöjd med då dom blir klara så är det bara att hoppas att det blir bra :)
 
Men kan man säga att det är en hobby eller att man har väldigt lite att göra på fritiden?
 
Våran hund gillar inte så mycket då jag inte ger henne så uppmärksamhet då jag håller på att rita men det får hon att acceptera, imorse så gick vi över 2 km och så gick vi in och eldade så det skulle bli lite värme i huset :)
 
Härligt med hus och hund och två katter ;)

Hund :)

2015-03-02 @ 13:32:04 - Kategori: Allmänt
I fredags så köpte jag och sambon denna fina Zelda som är 8 månader och hon är lydig, snäll och väldigt kärleksfull men katterna är inget stort fan av Zelda men det går ju ändå bra och så motionera vi henne rätt mycket med tanke på att hon är ju en husky och samojed blandning :) 
Här har ni bilder på henne :D
 
Denna bild tog jag idag då hon sitter så fint i framsätet och kika på förbipasserand folk som går ute och ingen ljud för hon för sig heller :)
 
 
Och här ligger hon i baksätet efter att hon har sprungit på sjön igår en sväng och hade sig och det var så kul att se henne springa och i långt avstånd ser hon ut som en varg. :)