Miicha

Mitt liv som jag.

Min bebis i magen.

Allmänt Permalink1
För någon vecka sen så for jag och sambon till Östersund för ultraljud, som vi längtade!!
Jag låg där och såg henne i min mage som rörde på sig och log och gjorde massa övningar.
Jag ville ligga där hela dagen för att se henne så länge som det gick men det tog ca 20 minuter så var det klart.
Hon (än så länge) ska heta Elina och det haffade både jag och sambon på men det kan ändras längre fram.
 
 
Hon är beräknad att komma ut den 19 augusti och vi längtar så mycket efter att hålla om henne första gången, men än så känns det så långt ifrån men det närmar sig från dag till dag och längtan efter henne blir bara större och större.
 
Även om vi inte kan ge henne allt hon vill ha då hon bli större så kommer vi ge henne det som är störst av allt och det är kärlek och omsorg.
Ska lära henne allt vi kan.
 
Saknar och älskar dig min fina dotter!

Hemska nyckelringar.

Allmänt Permalink0
Dessa nyckelringar skulle jag aldrig köpa men om jag skulle ha gjort det så skulle jag släppa djuren fria.
Nyckelringarna säljs i Kina men de slutade att sälja 2011 men nu har dom kommit tillbaka tyvärr, det var 2008 då OS hölls i Kina som det uppmärksammandes.
 
För runt 20 yuan (25 kronor) kan man köpa en nyckelring som innehåller en liten levande sköldpadda eller ödla. Djuren har minimalt med utrymme och ännu mindre luft.
Dom kan dö genom att dom är dels så känsliga då dom bli runtkastade och är känsliga för temperaturskiftningar.
Flera namninsamlingar i Kina har försökt få till stånd ett förbund, men ännu har inget hänt i frågan.
 
Kan inte säga heller att man är som en djurälskare som köper dessa nyckelringar!
Om jag hade chansen så skulle jag göra allt för att stoppa det men jag är ju bara en person och det gör inte så stor skillnad, men om hela världen skulle göra en underskrivt för detta så tror jag att dom kommer att sluta med det igen och denna gång helt och inte komma tillbaka efter något år.
 
 

Fifty Shades Darker.

Allmänt Permalink1
Äntligen så såg jag denna film men på Dreamfilm dock, var några sener som fattades som man såg direkt då själva klippningen blev så knäpp.
Men så klart så ska jag köpa filmen då den kommer ut och läsa ut boken.
 
Men det var vissa saker som inte ens var med i boken och vissa var ju med, men man kan ju så klart inte vara precis som i boken för då blir det en väldigt lång film (inte för att det gör mig något).
Till dig som sett första filmen ska absolut se Darker för den är spännande (jag grät lite, gravidhormoner) och väldigt sexigt kan man säga.
Dels så får man ju se Christian Greys (Jamie Dornan) fina rumpa i filmen som i första, lite ögon godis.
 
 
Mr.Grey öppnar sig mera för Ana och det uppskattar hon för hon har ju tjatat rätt mycket på honom att öppna sig och prata lite om hans förflutna, speciellt om hans mamma som dog då han var 4 år.
Man får se Mrs.Robinson (som spelas av Kim Basinger) för första gången och det gillas inte av Ana direkt då hon ser henne som en person som har sex med underåringa (till en viss del förstår man), men Mrs.Robinson och Mr.Grey ser inte det på samma sätt som Ana direkt.
 
Mrs.Grey (Mr.Greys mamma) får veta om Mrs.Robinson och Christian och kastar ut henne ut från huset och aldrig vill se henne igen, men just vad som hände efter det vet jag inte då de inte stod i boken (ännu) eller så var klippningen konstig då jag streamade så kunde inte se den absolute hela filmen.
 
Nä den är spännande och väldigt sexig så denna tycker jag att ni FSOG, FSD älskare ska se på!!
Till top