Indian bilder. =)

2010-05-31 @ 20:07:47 - Kategori: Allmänt
Hittade dom på google så klart, tycker att det är så fint med indian bilder..Vad tycker ni? Fina va?

Men det var inte dom bilderna jag var ute efter men fina är dom... Snart kommer andra bilder som jag har hittat, kanske blir imorgon då.. :)

Så är det.

2010-05-31 @ 17:56:08 - Kategori: Allmänt
Idag har jag bara suttit vid datorn i skolan och hölle på med teorin, gick dock inte så bra men jag skriver ner allt som jag inte kan så det blir väll bättre tillslut vill bara få bort det jag håller på med och börja med lastbilsteorin någon gång.

Jajja.

Fick en glass nu :) Muuums vad gott det är med glass (men slut nu) :)

Jag höll på att googla lite bilder nu som jah ska he upp här på bloggen sen så får ni se vad fina bilder jag har hittat.. :)

Nu snart fundera jag på att se filmer som jag fick låna av lill syrran, det är American Pie filmerna dom tre nyaste ska jag se på dom från 2007 och 2009, hoppas dom är bra då. :)

Gratis trisslotter. !!

2010-05-30 @ 22:24:33 - Kategori: Allmänt
Hos AktiebolagNu kan man få en trisslott om man skriver ett inlägg ändra kravet är att man länkar orden aktiebolag och lagerbolag i eran bloggar och så skickar man ett mail till dom.

Klicka här om ni vill komma till sidan. :)

Hard to be alone.

2010-05-30 @ 21:59:40 - Kategori: Allmänt

Jag är så less just nu, börja få panik igen som jag brukade få förut pirras i magen som om det ska hända något negativt men då brukar det alltid gå bra, bruka må dåligt när jag inte ha nå pengar och dyligt.

Jajja, jag va på crusingen i går iallafall i Sollefteå, det var inte så fina bilar där kunde vart bättre, bättre när det är bilträffen i Ramsele iallafall det bruka vara roligare o finare bilar..

Idag har jag vare i stugan och körde en Bubbla för första gången det var kul, så där var jag ett tag och sen när jag kom hem så diskade jag det som var odiskat så klart, men nu är det lika mycket disk igen (faan därför man ska ha plast tallrikar m.m) men sen på onsdag ska jag se om det finns en tvätt tid för det behövs nu..

Imorgon blire skola igen och då ska jag tanka bilen och åka iväg, och hoppas för gudsskull att jag får reseersättningen i veckan av FK annars måste jag ringa ett sammtal och det har jag inge lust till..

(saknaden efter kärlek är stor)

Ska det forstätta så här???!!!

2010-05-28 @ 13:35:47 - Kategori: Allmänt
Fick en kommentar av en som skrev på engelska o inpererade mig, försto inte riktig varför jag skulle gå in på youtube o kolla ett klipp om hur dom behandlar djur i Kina men nu förstår jag, jag kunde inte se länge för jag fick stänga av och gråta.. :(


´
Denna fina och söta varelse är nog död nu, en hemsk död han/hon har fått..
Han kanske har bleve kliven på huvuder och börja blöda från nosen och plådas, dom står på huvudet ett tag kanske några sec och kliver bort och låter han plågas.

Eller, så tar dom bort skinnet levande,.
Dom hänger han upponed och tar en kniv och skär bort skinnet och dom gör det levadne, han skriver som fan klart, fy fan, och sen efter dom tagit bort skinner på han så slänger dom han i  en hög och plågas.. :(

Så detta händer med dom stackars djuren i Kina. :(

Ska det vara så här?

Det ska inte förekomma!!!
Jag skulle göra exakt likadant mot dom som gör detta mot djuren, det är så PLÅGSAMT!!!
Förstår bara inte.. :(

Less

2010-05-27 @ 21:42:05 - Kategori: Allmänt
Är så less nu vet inte vad jag ska göra. hmm.. :(

Så är det ibland, imorgon ska jag till Solle igen ska följa med min kompis att besikta gamm bilen innan lördag då det är cruzing i Solle då, och då ska jag kanske köpa någe från systeme och så klart ska jag köpa en burgare som är så god där, han som sälger burgaren i Solle på ett ställe var i Stockholm ett tag men gick bra men han saknade Sollefteå sa han och så flyttade han tillbaka, tack o lov, han gör det så gott!!!
Grekiskburgare MUUUMS!!!

Ska snart sova är så trött hade så förbannat tråkigt i skolan idag men så är det man kan inte ha kul jämt men men.. hmm..
Och så har det regnat hela dagen med så inte undra på att jag är trött.

Och så när jag skulle köra om en timmerbil så blev jag lite rädd, för jag såg nästan inget framför mig för det regnade och så bilen är knäpp så vimmlade fram o tillbaka och så kom det ju så klart vatten och de från lastbilen med så såg fasen inget, men det gick bra  :) Ändå... Kom förbi den för jag ville inte hålla efter en lastbil när jag ville hem fort. hihihi...

God natt på er o hoppas ni får sova gott.

Bilder på älven. =)

2010-05-26 @ 18:29:53 - Kategori: Allmänt
Tog dom bilder idag :)
Min kompis fråga mig om jag ville se och det ville jag och så passade jag på att ta kort..

Bilderna är från Faxälven i närheten av Ramsele kraftverk!

Vad tycker ni om bilderna?

Onsdag.

2010-05-26 @ 12:41:42 - Kategori: Allmänt
Idag har jag som sagt hemma studier som alltid, och nu har jag äte lunch jag köpre en snabb mats sak på ica orkade ta fram någe från frysen och koka en massa så det får bli i kväll..

Såg nu på tvn att mcdonalds har nya glas och dom var fina och vill ha men jag har ju så jäkla långt dit, närmaste är ju i H-sand, tur det iallafall..

Idag ska jag väll små städa lite och så ska jag plugga lite om godshantering (inget vi behöver lära oss men ingår i kuren) som är så jäkla tråkigt.. Men men..

Ikväll är det Grey´s Anatomy iallafall och då får jag inte missa det, har nu missat det en gång men så är det ibland..

I helgen är det cruzing i Sollefteå och jag vill dit och så fundera jag på att köpa lite sprit att ta med mig om det går så klart. :)
Ska ta färdig blandat innan vi åker dit vill säga, får se då om det bara jag ska ska dricka eller om man får tag i en som kör dit.. jajja. det får vi prata om sen.

God natt då.

2010-05-24 @ 22:02:03 - Kategori: Allmänt
Ska sova är så trött men jag ska se på tv3 en stund nu..

Är med i en tävling  klicka här  om ni vill se vad den handlar om :)

Såg nu att katten hade spytt på sängen så det blir nya lakarn och tur att jag hade en annat täcke..
Hoppas det går bra imorgon..

hade bra

Jag+Misslyckad= SANT!!!

2010-05-24 @ 20:09:15 - Kategori: Allmänt
Känner mig så misslyckad idag :(

Tyckte att det gick så bra idag när vi skulle släcka en brand från en docka och på en annan sak och det gick bra, hela förmiddagen gick bra och liten stund efter lunchen men sen när vi skulle göra slutprove på adr så kuggade jag mig :(

Grät när jag körde hem och när jag kom hem men jag vet inte varför jag grät men jag gjorde det och det är inte så kul, men jag ska  göra om prove igen nästa vecka och då ska det gå bara..

Om det inte går nästa vecka så blir jag ordentlige sur på mig själv.
Jag var inte ledsen eller arg på prove eller läraren utan på mig själv för att jag inte var så lyhörd.. :(

Men ska se på Djävuls Rallyt och sen imorgon ska jag till skolan igen..

Funderingar.

2010-05-23 @ 22:06:07 - Kategori: Allmänt
Fundera på att göra om min bil lite så den kanske blir lite snyggare.

Fundera på att:
Huven svart
Kofångaren svart
Opel märke fram vit målad
Corsa märket bak bort o he dit Micha.

Skulle det vara fint tro? Det skulle jag kunna tänka mig, och så vill ja ha en vinge men det kosta massa.
Och så är det en som ska hjälpa mig att fixa bakskärmen ta bort rost hål och så, och så finns det rost fläckar som jag ska slipa bort, så hon blir SUPER fin sen tro jag :)

Fundera oxå på att he ut hon på Garager.org men jag vet inte.

Middagen avklarad.

2010-05-23 @ 19:30:16 - Kategori: Allmänt
Idag har jag bjudit mina vänner på middag, och det blev då grillad kyckling med bacon på och så klyftpotatis med vitlök i och så grekisksallad och grillad marinerad majskovlar, det var hur gått som hellst :)

Så det har jag gjort idag, och så diska har jag gjort så det var det de.
Nu då?
Diska mera brr hatar disk :(

Imorgon är det sista dagen på ADR hoppas jag klara det så jag slipper det..

Lördag.

2010-05-22 @ 14:37:38 - Kategori: Allmänt
Vaknade för 30 minuter sen typ vid 14.00 vaknade jag, och det är så skönt att bara sova läääänge ibland speciellt när man koncentrera sig så mycket som jag gjorde igår på ADR... hmm.

Idag ska jag väll diska och så jag diska mycket igår men sen vart jag så trött så jag gick i la mig, så det blir så idag och så är jag bjuden på pizzan i dag så det blir gott..

Imorgon kanske jag ska grilla jag bjöd min kompis men hon skulle höra av dig idag så jag kan handla om det blir så eller inte, hmm, hon har inte hört av sig än så då blir det inget messt troligt men det är inte första gången hon går så iallafall. men men..

Nu ser jag på Wallis o Grommit på kanal5 och är skit tråkigt men kan ändå inte sluta att titta på det heller, lite knättp..

Morgon dagen.

2010-05-20 @ 21:03:43 - Kategori: Allmänt
Imorgon är det skola trots att det är fredag, vi brukar inte gå på fredagar men vi har ADR hela dagen lite jobbigt men det är bra om man klara det :)
Så det blir jobbig dag så får man sitta på en stol hela dagen och få ont i ryggen och rumpan, hihi, men det går bra vi har ju raster så vi kan sitta på en stol som är skön..

I helgen vet jag inte vad jag ska göra, jag vill hellst grilla men jag vet inte om jag har pengar till det, men iallafall för kyckling kan jag ha råd med och så har jag bacon hemma så det är bara he i gång grillen :)

Hur se eran dag ut imorgon?
Vad ska ni göra i helgen?

Trött..

2010-05-20 @ 19:38:29 - Kategori: Allmänt
Idag har jag vare i skolan och det gick bra, idag fick vi hålla på med lite last och lastsäkring och så var kul men man blev trött för det var så varmt inne i containern vi va i..

Nu sitter jag vid datorn och ser på tvn och blogga lite, men jag vet inte vad jag ska göra sen fundera på att jag ska rengöra rutorna i bilen så att man kan se ut och så blir det renare :)

Alltså, jag vill ha tävlingar på min blogg men jag vet inte hur man ska kunna göra det, någon som vet??

Ska hitta på något galet nu iallafall och vi höres senare.

Bilder.

2010-05-19 @ 14:27:25 - Kategori: Allmänt
Håller på att tvätta och små städa, men hamnade frånför dator och så googlade jag fram lite bilder :)


Rätt snygg bild, från USA. NY tror jag att det är.


Så här många McDonalds finns det i USA.USA By Night.Varför kan vi inte ha snut bilar som Mustang för i Sverige?Inte så snygg lastbil, kan ju knappast se bra ut till vägen när man kör den ialf.Och slutligen denna, så snygg med örnen gillar sånna bilder :)Nu ska jag fortsätta med det tråkiga, kommer tillbaka senare :)

Äntligen TISDAG!!!

2010-05-18 @ 19:46:32 - Kategori: Allmänt
Idag har jag vare hemma från skolan för jag hade inte bränsle så det räckte fram och tillbaka, men på torsdag och fredag ska jag dit för fredag är det ju ADR så det får jag inte missa för då förlora jag och får inte komma tillbaka så det är onödigt..

Men jag har vare hos min syster idag och höllt på  lite med deras hemsida och hjälpt till med valpen och jäntan deras och ved och röjade lite men inte mycket, men det är alltid kul att åka dit för då har man alltid någe att göra :) hihi..

Men ikväll är det:

Ugly Betty, Desperate Housewife, Cougar Town o Christine.!!

Det missar jag inte bara om det är något absolut viktigt då :)

Vad ska ni se på ikväll??

Dålig uppdatering.

2010-05-16 @ 21:45:16 - Kategori: Allmänt
Ja, det har vare dåligt ett tag nu, men jag har vare inne och kolla på kommenterer men sen inget mera för jag har lixom inte haft någe lust att skriva, men nu tänkte jag att det var på tiden. :)

Imorgon får jag se om det blir ADR eller inte i skolan, dom visste inte om det ingick i kursen så jag får se annars får det vara, för jag tänker inte fasen betala 2.500 kr för något som jag kan ta sen har inga pengar till det heller just nu, så jag hoppas att det ingår i kursen..

I helgen har jag haft skit tråkigt som vanligt, men jag hoppas att nästa helg blir roligare, fundera på att bjuda någon på middag tänkte på grillat, kykling file och lina om bacon runt kycklingen och grilla det och så ha potatisgratäng med det och en sallad, det skulle vara gott :)
Och så ett gott vin till de då, nja ajg får se hur det blir som..

Ja, men nu ska jag ta det lungt och se på filmen på tv3 och sen ska jag sova för imorgon ska jag duscha och så åka iväg till skolan då..

Idioter!!!

2010-05-12 @ 21:47:17 - Kategori: Allmänt
Är så förbannat less att sammhälle håller på att balla ur totalt :@

Det är misshandel, våldtäkter, mord, krig med mera!!

GAAAHHH, jag är snart livrädd att gå ut ur lägenheten visst men jag bor i Ramsele så här är det tryggt men ändå, men vet inte var heller hur man bli överfallen av någon..
Jag är rädd att jag ska sitta fast att jag inte kan röra mig fritt, hatar det och så får jag panik om jag sitter fast med armar och ben, hatar sånt, har haft den upplevelsen förut och det är inte kul direkt..

Han som höll fast mig är mycket väl medveten av det och ångra sig, det är ingen jag vare tillsammans med eller något men det är en person iallafall, men jag ska inte gå in i det nu..

Men trippel-mordet i Härnösand är för tragiskt, killen som är 21 år (lika gammal som jag) mördade sina halv syskon och halv pappan i ett hus i centrala H-sand, det måste vara något allvarligt när man mörda folk, men det ska inte hända..

Människor ska kunna leva tillsammans oavsett ras och huvuden..

Eller vad tycker ni!??

Hemskt =(

2010-05-11 @ 22:12:12 - Kategori: Allmänt
Såg nu på text tv på tv4, och där stog det att det är en misstänkt för trippel mord i Härnösand, det låg 3 styckna döda i en lägenhet :(
Jisses, jag kommer ju där ifrån, tänk om det skulle vara jag eller någon som jag vet vem det är?
Vem kan göra något sådant?

Kan inte tänka mig det, blir orolig, men H-sand är så pass stort ändå så jag kanske ens inte vet vem det är men det är ändå förjävligt :(

Slut som artist.

2010-05-11 @ 19:35:13 - Kategori: Allmänt
Är slut idag, har inte gjort så mycket idag men är slut ändå.
Körde till skolan och var där och höll på med teori med godshantering med mera, och så fick vi göra en uppsats och det gick bra hoppas jag, vi gick inte igenom det men det ska vi väll göra nästa vecka förhoppningsvis..

Så nu har jag nyss komme hem och hämta hunden och så tar vi det lungt, jag tror inte att det bli en prommis idag för det är ju så bra på tvn ikväll :D

Men jag börja bli så less på allt som vanligt men vette fasen hur jag sla göra som för att få bort att jag e less..

Vad ska ni göra ikväll??

Hej alla =)

2010-05-10 @ 21:17:17 - Kategori: Allmänt
Idag har det inte vare så mycket skrivande, har haft så mycket att göra. :)

Nyss kommit hem från min älskade lilla syster och hälsa på dom en stund, och ja fick Joakim hennes som att skratta höge det är så gulligt, blir bara så glad :D
Fick god mat där (även att jag hade äte middag redan) men man kan ta det som en liten kvällsfika, hehe.

Idag gick det jätte bra i skolan eller iallafall sådär, fick en till "tårt bit" på teorin så imorgon om det inte finns annat at göra så ska jag nog sätta in den sista med..

Iallafall så är jag med i en tävling om ett grymt smycke klicka här för att komma dit :)

Så nu ska jag snart sova så ja pallra migg upp imorgon, imorse gick det bra vaknade till och med före det ringde. hehe.

Men sov gott ska hämta hunden imorgon så får se om det blir en uppdatering.

Hade så länge!!

Sov dax =)

2010-05-09 @ 22:30:19 - Kategori: Allmänt
Ser på en bra film på tv3 och dricker cola för fulla muggar :)

Snart ska jag lägga mig i sköna sängen för att sova i lunget, imorgon bitti ska jag duscha och så sen ska jag göra mig iordning och sen ska jag iväg till skolan igen, känns lite jobbigt men det går bra ändå :)

Snackar med en jätte skön kille som är hur trevlig som hellst, han låter lite som min svåger som min lill syrra är tillsammans med men gillar att snacka med han ändå, men jag tror att han är spanjor av något slag. :)

Nu ska jag stänga av och se på filmen klar men måste se när den slutar och sen ska jag sova..

Natti på er och sov så underbart gott.

Vulkanutbrottet.

2010-05-09 @ 16:22:14 - Kategori: Allmänt
Alltså, jag tycker att det är så häftigt att se de :)
Men minde häftigt för dom som bor där, men jag tycker att det är så coolt men jag skulle nog vara skit rätt om jag skulle vara där men..
I detta klipp så finns det människor som står rätt nära detta utbrott..

Blir så less på allt.

2010-05-09 @ 14:14:24 - Kategori: Allmänt
Ja då sitter man vid tvn som igentligen jag inte får göra för jag ska ju hålla på med teorin som är så kul :) hehe

Och så fattar jag inte varför killar dras sig till mig på msn för att dom vill "se mer" av mig, jag vet inte vad jag gör, jag vill bara snacka med en vanlig kille att snacka med och inte ha cam sex, brukar ta bort dom om dom börja eller så säger jag att dom får komma men som turen är så bor dom så långt bort och jag ger inte ut adressen heller, så det gör inget.

Men teorin går inte så bra, men det var ett under att jag klarade körkortet iallafall men jag vet inte hur jag kunde klara det men men, nu håller man på som fasen och förstår halv7 men så är det ju, men det fixar sig ändå..

Hmm.

vad ska ni göra idag?

Jessie o jag.

2010-05-08 @ 23:12:54 - Kategori: Allmänt


Tog dom hära bilderna med datorn cam och det blev rätt så bra. :)Så nu har man sett på filmen "Marley och jag" på canal+ kanalen och har sett den förr men den är ju så jävla bra, rolig man skratta flera gånger men på slutet av filmen så gråter man en skvätt, men jag rekomendera till er att se den om ni gillar hundar så klart :)

Så nu i veckan så blir jag aldelles ensam en stund innan man hämtar den ättriga/härliga vovven som är en Jack Russel, så det blir nog bra men ensamt ändå, finns ju ingen som vill hälsa på mig utan att det är jag som får hälsa på :( Men det går bra ändå jag har klarat mig innan så klarar jag mig nu med.

Har ju datan med som är lite sällakap iallafall, men nästa helg blir nog drygt för mig men man har ju katten och hunden då så det blir nog full rulle ändå.

Men nu ska jag antigen gå o lägga mig eller så ska jag sitta vid datorn ett tag till innan jag ska sova, får se hur jag gör som iallafall.

Men hade så länge iallafall :)

Några nya bilder.

2010-05-07 @ 12:58:44 - Kategori: Allmänt
Här har jag några bilde, dels knäppt när jag kör och i fika rumme på utbildningen.


Här kör jag på 100 vägen i strålande sol, är mellan Sollefteå o Långsele, mot Solle då.


1+2 vägen samma som ovan.


ja det är samma här :)


Ja, här se ni att jag tar det lungt tror att det var lunch rasten, så satt där o hade tråkigt och tänkte ta kort på fika rumme där eleverna kan ta kaffe o dricka :)
Trappan som går upp finns lärar rummet..

Vill ha blix o dunder.

2010-05-06 @ 17:20:27 - Kategori: Allmänt
Är så less nu, det var bara jag som inte fick köra idag :(
Höll på med den förbannade teorin, men jag tänkte på en sak när jag körde hem o det var att jag ska göra färdigt Repetion för B innan jag ska köra, även om jag får köra.
Låter det som en bra ide?

Men så jag fick sitta och dega medans jag såg på dom andra köra o det var inte så kul direkt, men så är det ju iallafall :(

Iallafall så har jag äte, idag blev det som igrå kebab spett med ris och sås det är väldigt gott.

Jag måste läsa mera om b körkort även om jag har det sen 8 månader tillbaka och jag fattar inte varför det bara försvinner i huvve, men det är lättare när man kör för då kan man reglerna det är knäppt, hmm.

Ajja.

Nu ska jag väll hitta på något annat så höres sedan.

Fråga till er.!

2010-05-05 @ 17:04:50 - Kategori: Allmänt
Nu vill jag fråga er en sak :)

Vad är eran favorit låt/artist?

Vad är det för låt som ni bara hatar?


Själv gillar jag det messta, men favoriten har jag inte så länge den dunkar högt.
Det värsta artisten jag vet är Thomas Dileva hatar han bara.

Så förbannat less.

2010-05-05 @ 12:39:53 - Kategori: Allmänt
Har äte lite flunch och drucke oboy, och nu sitter jag här och ser på tvn och håller på med datan som jag inte skulle göra.. hmm. Men det ska vara pluggande idag men jag ska städa lite först iallafall så jag kan sitta i köket..

Men less är jag, är det så att man är kär eller bara hjärnan som styr??
Lurar mitt hjärta min hjärna eller? kan den göra så?
Det känns att jag är kär men inte i vem, hur faan kommer de sig igentligen?
När jag tänker på en person nu så pirras det i magen och så en massa tankar, men jag säger inte vem det är, för denna person är upptagen fast det är ju alla som jag är förtjust i..
men jag HATAR när jag känner så här, kan den bara inte försvinna någon gång för den kommer och går jämt.. :(

GAAHHH!!! Förbannat oxå..

Ja iallafall så är jag med i en tävling, klicka på länken så komma ni dit ----->http://astridstraning.blogg.se...

Tisdag slut =(

2010-05-04 @ 22:35:13 - Kategori: Allmänt
Jag tycker om tisdagar för dels är det ju skit bra på tv.
Dels är det ju Ugly Betty , Desperate Housewife, Cougar Town o Christine, Någon mer här soom gillar de serierna?
Jag bara dyrkar dom, och därför se jag fram emot alla tisagar som denna med bra på tv :)

Efter Christine ska jag sova och se om jag kan för det är ju så ljust nu på kvällarna.
Och se imorgon om jag kan plugga lite för datorn och tvn lockar nå jävlust båda säger till mig "MIIIICHA KOOOOM OCH SE VAAAAD SOMMM HAAAR HÄÄÄÄÄNTTTT!!!" Jag tycker att det är elakt skit elakt.

Så frestelserna får stå över och jag ska plugga med lastsärkning med mera som jag behöver har skreve en lista som jag ska plugga mer om, jag kan babbla upp några: Regbeviset, bromssystem, styrservon, lastsäkringen och så frutionsbeskvrivning det är mycket mera, mycket om lastbilar än vanlig B-körkort. hmm.

Ni anar inte hur mcket det är men det är lärorikt och roligt att köra men i måndags fick jag inte köra, men jag ska ringa till dom som ger ut tillstånden att jag måste ha tillstånd att jag ska få köra efter väg för jag går på intensiv kursen och med mera och behöver den snarast...

Ajja, men jag säger iallafall:

God natt på er alla och sov så gott, för det tänker jag göra iallafall. Love yah all.

Mycket kunnskaper i en liten hjärna.

2010-05-04 @ 17:12:41 - Kategori: Allmänt
Stabilt säger jag, hmm, det var så mycket nu idag i skolan så jag vet alltså inte om jag kommer ihåg allt men det kommer lite i taget.
Idag fick vi göra lastsäkring och det gick bra, kunnde spänna med spännband sen tidigare men inte med kätting det var nytt men det var en som hjälpte mig och det var snällt så nu vet jag hur man spänner med kätting på en traktor iallafall :) hehe.

Men det snöade imorse när jag var nära Sollefteå men sen började det att vräka ner men det varade kanske 15 minuter och sen har det regnat hela dagen..
Imorgon så är det hemma studier så det bli väll det och så ska jag städa med mera eller så kanske jag kan göra det i kväll eller senare idag men jag vet inte om jag orkar till det så jag får se hur jag gör som..

Ikväll så är det ju bra på tv :)

Vad ska ni se på tv ikväll??

Casino spel =)

2010-05-03 @ 19:08:12 - Kategori: Allmänt
Ja casino ja :)

Finns så mycket man kan säga om det, jag har dålig erfarenhet men jag skulle gärna vilja testa men då vill jag nog åka till ett bra ställe eller detta casino.

Black Jack är de messt kända spelen eller så kallade 21, värkar dock vara ett roligt spel och intressant att delta i detta.
Vet dock inte hur man gör när man spela men antagligen så ska man ha till närmaste 21 antal eller något, så om man kan kort så är det bara att säga lägg upp kort som dom säger på filmer och serier. hehe.

Roulette finns 2 sorter av såg jag nu, dels detta som ni ser på bilden är en svensk resturang såg jag nu när jag googlade, det är en hjul som man her en kula i när man snurrar det i 1-36 svarta och röda färger och så får man gissa vart kulan stannar vid om man gissar rätt så har man tur.
Finns ju en annan roulette som man kan spela där har man också ett hjul som man snurrar lika som detta som jag skrev och så har man en grön duk där man satsar, ja ni förstår säkert..

Och så finns det ju olika kortspel, vet inte vad alla heter men det finns ju Black Jack är ett kortspel och så Poker sen vet jag inte är så himla dålig på det :)

Men tyvärr så är det många som blir beroende av det, men det skadar dock inte att testa så det tycker jag att ni kan göra, eller iallafall gå in och kika och se vad dom har för olika spel och dyligt klicka på länken http://www.hasardspel.com.

Hoppas ni tyckte om det jag skrev, kan ju inte så mycket men lite kan jag ju :)

Va faan!??

2010-05-02 @ 21:53:29 - Kategori: Allmänt

Alltså vad är detta? Lastbil eller? Jag googlade på lastbilar och fick fram denna, hmm..Det är nog någon som har gjort denna design från en lastbil, snacka på att man har lite att göra när man bygger en sån, man kan ju inte andvända den till något heller, hmm.

Jajja.
Nu har jag äte lite kvälls fika så nu är det bra i magen, och så har jag hämtat lunch lådorna från bilen som jag ska he in mackor tills imorgon till lunchen på utbildningen.

Så imorgon ska vi ju köra men vad och vart vet jag inte, i torsdags fick vi köra grusbil vi fick lasta och tippa det gick bra, hoppas vi kan göra något liknande eller något.

Som turen är behöver jag inte tanka bilen imorgon utan det är bara att köra, och så har jag snus så jag klarar mig några dagar, det första jag ska göra imorgon är ju så klart att duscha annars om jag ska göra det idag så måste jag ha mössa på mig hela dagen imorgon så att håre blir platt, hehe.

Ska se klart filmen på tv 3 väldigt bra film :) Sen ska jag lägga mig och sova, kanske ta en alvedon innan börja få ont i huvudet så det är väll lika bra.. :)

Höres imorgon, skicka en kommentar om det är något. Natti..

Åter en ny annons ute =)

2010-05-02 @ 18:10:11 - Kategori: Allmänt
Har hett ut en till annons på Sollefteåtorget som är gratis och där har jag hett ut min gitarr som jag vill sälja för tycker synd om den när den bara står och sammlar damm, bättre att den kommer till någon som kan spela.

Visst är den fin?
Finns lite små skavaller men så är det ju, fick den ju så den har ju andvänts mycket så vad mera kan man säga?
Så nu är det bara att hoppas att jag får den såld, tänkte sälja den för 600 kr eller för en annan pris ide.

Har nyss äte middag så nu är jag mätt och så fick jag i mig lite snabb kaffe som inte är så speciellt gott men det går ju iallafall så, ska diska upp allt nu som jag har andvänt till middan så blir det väll lite små plock..

Se nu =)

2010-05-02 @ 14:17:38 - Kategori: Allmänt
Håller på att diska och se på Toy Story 2 sammtidigt eller jag diska när det är reklam, och så ska jag dammsuga och ta upp tvätten lite och så ska jag göra lite annat men en sak i taget som dom säger :)Så här ser min dator ut och bakgrundsbilen är en Peterbilt, men hade tråkigt när jag knäppte en bild på datan, hehe, håller på att se på filmen med men har sett den förut den går nu på tv3 ett tag framåt.

Imorgon ska vi köra hela dagen tror jag som läraren sa iallafall.
Haha.
På tal om läraren, jag drömde om han för några dagar sedan, jag drömde att jag hade gjort illa mig på utbilningen jag tror att det var benet eller något och läraren ville att jag skulle till sjukhuset, men jag ville inte det och så drog han mig till bilen hans  och jag bara slog han för jag ville inte dit och han brydde sig inte utan bara drog mig till bilen och körde iväg och jag bara slog på säte och han brydde sig inte.

Hmm.
Vad betyder det då?

Med i en tävling.

2010-05-02 @ 13:07:00 - Kategori: Allmänt
http://moonzanna.se  <----- Denna blogg är tävlingen i, man får välja sitt eget pris från ett ställe och jag har valt en snygg topp, gå in och kika om ni vill, men det är nog inte en stor risk att vinna för det är väldingt många som tävlar.

Ny vaken..

2010-05-02 @ 09:55:58 - Kategori: Allmänt

Vaknade kanske för en timma sen eller något, och när jag vaknade så hedde jag på min stationära och lystnade igenom Rammstein låtarna som är ca 400 st av så det tar ett tag att lystna igenom men det går ju. haha.

Igår så fick jag ett sms av min lilla syster om att hon var klar med sin hemsida som hon har startat så fick adressen www.norlanderskottogetgard.com jätte bra hemsida och stämmer helt och hållet där :D

Idag vet jag inte vad jag ska göra men antingen ska jag städa så jag inte blir arg och less när jag komma hem eller att jag ska ta det lungt.
Vad tycker ni?

Jag fundera på att ta lite snabb kaffe för jag har inget annat, och så har jag inte rökt på ett tag nu men jag börja att snusa igen och det är lixom bättre för dels stinker det inte, men visst jag saknar ciggen i munnen men jag får nöja mig med snusen. :)
Men man behöver igentligen inte sånt skit men om man ska sluta så ska man inte börja så, men jag har ju börja så är det svårt att sluta.
Har no något bra tips om man kan sluta?

Nu ska jag väll gå in på olika saiter och vänta lite och se vad jag ska göra idag.
Men det är igentligen en enkel sak ju att man ska göra det är ju att städa lite, men kommer sig inte för. hmm.

Första maj.

2010-05-01 @ 10:31:21 - Kategori: Allmänt
Imorse när jag vaknade så snöade det utanför min lägenhet, blev inte så glad direkt men det slutade kanske 20 minuter efter när jag såg det kanske så det är bra, just nu kanske det regna lite jag vet inte men mulet är det iallafall.

Alltså jag tycker att valborg är inte så märkvärdigt att fira, för om jag ska ha en majbrasa är för att bränna upp en massa rat jag vet inte men jag anser det och så kan man lixom fira då att man får bort skräpe som man har samla ihop i ett år ca :)
Men så anser jag men det kom jag på igår typ hmm, men annars vill jag gå och kolla på en brasa för det är så mysigt men igår bler det då inte..

Men i natt blev jag rädd, för vid ett i natt så började det smälla utanför dörren och jag trodde det var någon som skulle in i lägenheter min eller något, så jag ringde till min kompis som kom över och sen ringde han och sa att det var grannen som var i dyng fylla och höll på med något som han inte förstog vad han gjorde, så min kompis ska snacka med han när han är nykter igen..

Alltså jag var nära på att ringa till snuten i natt på grund av det, jag blev rädd med om det var någon som skulle bryta sig in i lägenheten. hmm, tur att det var grannen iallafall då.

Nu blire nog lite städa för mig och så ska jag lysta igenom det jag har ladda ner om Rammstein låtar en massa albums blev det, kanske 14 cdn eller vad det var av dom, men dom är bra så jag ska göra det, städa och lysta igenom låtarna. :)

Vad ska ni göra idag??