Jag är fan inte dum!

2015-05-31 @ 20:55:55 - Kategori: Allmänt
Jag har ett handikapp som heter Aspbergers Syndrom.
Alla som har den syndromen är olika, olika syner och olika på alla sätt.
Så det jag har är mitt Aspbergers, ingen annan är mig lik på den fronten.
Men alla har sina likheter och man kan känna igen sig på andra som har just det handikappet.
 
Jag som har det har svårt att lära sig ibland och då måste man nöta och nöta så alla bitar faller på plats dit dom ska.
Ilskan har jag svårt att hantera, när jag blir arg så faller allt i sin väg och jag kastar och skriker och gråter på en gång och det är extremt jobbigt men som turen är att jag sällan blir arg men om jag blir så pass arg så ballar jag ur totalt.
Jag har mina stora intressen som jag helst vill leva för och det är mina djur och djur i övrigt, bilar, musik och samt att skriva.
Jag kan mumla då jag pratar men det är inte på flit utan jag gör det, jag hör mig själv det jag säger men den som lyssnar hör bara mummel, och om någon säger att jag mumlar så kan jag skämmas lite och kan bli smått sur men jag upprepar det och är mer tydlig.
Jag kanske inte betee mig som en 26 åring utan kanske som en 17-18 åring eller yngre.
Vill helst ha fasta rutiner framför allt i hemmet så det funkar, om det går fel med det jag gör eller i min rutin så slutar jag fungera och blir sur eller till och med gråter.
I sociala sammanhang kan jag lätt dra mig undan speciellt då det är nya ansikten jag ser, det är inte för att jag vill vara otrevlig utan att jag inte vet hur jag ska betee mig som till den nya ansiktet.
 
Ända sen jag fick diagonosen har jag kämpat och kämpat till den personen jag är idag.
Jag har fått mycket hjälpa av vissa och vissa vill som inte förstå eller acceptera det.
Men den hjälpen jag har fått av dom som ställt upp för mig förtjänar mer än ett tack.
Och min sambo som jag lever med idag vill lära sig mer om just mitt handikapp, och han vill hjälpa mig med det jag inte själv kan själv som te.x min ilska som jag bär på sen länge tillbaka.
 
Är tacksam över mina tre djur som jag har idag, dom dömmer mig inte om hur jag är som utan dom älskar mig precis som jag är.
 
Jag har mina glada stunder men dom kan lika gärna ändra på sig minuten efter, så kallade humörsvängningar och dom ska ni veta är extremt jobbigt.
 
Det finns säkert mer att skriva och berätta om just mitt handikapp men det får nog vara nog denna gång!
 

Härligt!

2015-05-31 @ 13:11:33 - Kategori: Allmänt
Igår så hade vi det lite tråkigt.
Såg en kommentar på Facebook att det var bilträff i Sollefteå, så jag och barnen vart ivriga så vi for dit.
Såg en massa fina bilar där!
Men jag tog inga foton tyvärr.
 
Sen kom två vänner som vi gjorde sällskap med ner på stan där man kunde se dom gamla fina bilarna, Zelda var även med oss.
Jag var så stolt över henne då hon tog så bra och var så lugn.
Hon kunde ligga ner på marken även om det var rätt mycekt fylla, skrik och en massa ljud från bilarna som for förbi så låg hon där med oss och bara tittade.
 
Vi var hemma vid halv ett tiden på natten.
Barnen var i baksätet och sov nästan hela vägen och var rätt slutkörd.
Zelda var smått trött också men hon höll sig vaken och började tugga på sitt ben då man kom hem, men vi tog bort benet från henne så hon inte störde oss som skulle sova.
 
Så nu har söndagen kommit, regn och blåst ute så det vart en inne dag idag.
 
Synd att man bor så långt bort från min mamma, annars skulle man farit dit och grattat henne på morsdagen men man får nöja sig med ett sms eller lite surr på FaceTime.
Ska även köpa henne några skraplotter.
 
Så, grattis alla mammor på eran dag!

Sol!!!

2015-05-30 @ 13:26:07 - Kategori: Allmänt
Idag så har sambon tagit fram hammocken och klippt gräsmattan.
Efter han har klippt så känner man den goda lukten av nyklippt, luktar så gott!
Sen så tog jag fram 4 glassar till mig, sambon och barnen så satt vi på altan och åt de och sen så hämtade sambon tre muggar med kaffe så satt man där en stund och smutta i oss kaffet.
Sen så tittade man ut på den fina utsikten över sjön och hörde hur dom körde med vattenskoter.
 
 
Så underbart det kan vara ibland. Detta är vi mer än värda efter allt som hänt oss!
 
Ikväll så ska vi fixa lite tacos till middag och kanske en bra film att se på.

Trötter!

2015-05-29 @ 20:12:53 - Kategori: Allmänt
Idag så kände jag mig som om jag vore bakfull, kändes inte alls bra.
Har inte druckit något men just att jag tog en ny medicin som gjorde en stor påverkan på mig.
For till jobbet igår och sen for jag hem igen efter en timme, mådde inte alls bra.
Sov hela dagen igår och vaknade 01.20 ca och gick och la mig i sängen, där låg jag till 12 idag.
 
Tog nu medicinen igen men bara en halva och se hur det kommer att påverka mig, om det inte gör det så ska jag prata med min läkare om det på måndag.
Orka inte må så piss på grund av en medicin.
 
Barnen har kommit ikväll och så fick vi besök av vännerna så vi satt och drack lite kaffe och surrade en stund innan dom skulle fara hem igen, mysigt vart det ett tag.
 
Nu blir det att ta det lungt framför tvn innan man själv så gå och lägga sig och se vad morgon dagen har att erbjuda.

Mums!!

2015-05-28 @ 18:20:20 - Kategori: Allmänt
Sambon och jag vart lite små less igår kväll så vi for en sväng till Dorotea då det var ett tag sedan vi var där.
Vi stannade på ok där och jag köpte denna dricka med rosa svampar (godiset alltså) och den var helt okej faktiskt.!!
 
 
Kan rekommendera denna faktiskt, men den finns inte här där jag bor utan jag passade på då vi var i Dorotea.
 
Idag var jag på jobbet ca en timme, stack hem mycket tidigare då jag höll på att spy flera gånger och så kände jag mig svimfärdig och totalt varm hela ansiktet.
Som vanligt så tror dom mig inte då jag sa det men jag drog hem ändå.
 
Har sovit nästan hela dagen då min nya medicin påverkar mig väldigt mycket, och så sugen på choklad som fasen är jag och som tur är så har jag rätt mycket hemma så man slipper att köpa hela tiden, hihi.
 

Street.

2015-05-25 @ 17:00:18 - Kategori: Allmänt
Alltid är det bra att ha reservdelar hemma så man alltid har då bilen går sönder, så då är det bara att fixa det innan det blir värre.
Men dessvärre så har jag inte delar så jag kan fixa min bil då det behövs.
Just att man kan ha de delar som är slitage hemma så man alltid har, som bromsar som slits rätt eftersom eller vajrar med mera.
Så det är alltid bra att ha hemma så man slipper att köpa direkt då det går sönder.
Men det är svårt att veta när det går sönder också helt klart.
Det finns massa olika sidor som man kan få tag i delarna och en av dom är streetperformance.se  så där finns delar som man oftast behöver till sin bil.
Till och med delar till min gamla bil finns med så då är det bara att kolla om vad som finns till den så är det att beställa sedan.
 
Mina bilar behöver lite omvårdnad som min gamla bil, den behöver jag en generator till och så lite chassi grejer som behövs då jag krockade första året jag hade klarat körkortet.
Min nyare bil behöver lite saker men mest så är det bara att montera fast, men jag kan behöva bromsbelägg till den, men jag har en reservdelsbil till den också men alla delar funkar som sagt inte på den till den andra och det kan vara lite surt.
 
Men som sagt så streetperformance.se dina delar till din bil. :-)

Måndag.

2015-05-25 @ 15:50:26 - Kategori: Allmänt
Idag var det inget jobb för min del utan det blir imorgon.
 
Har nyss ätit middag som sambon fixade ihop, blev hamburgare och så klart är det mycket godare hemma då man kan ha vad som helst på det man gillar.
Nu blir det nog lite kaffe och så se om pannan lever samt att ta det lungt inför imorgon.
 
Har inte gjort så speciellt idag mer än eldat och kolla på internet samt att jag har lekt lite med mobilen, så en chillar dag blev det idag.
Har även lagt upp lite annonser på Tradera så hoppas att försäljningen till smyckerna går som på räls så man har en liten inkomst där.
 
Känns som om man inte har något intressant att skriva på bloggen mer men jag ska nog komma på vad jag kan skriva som är mer intressant är min vardag.

Gårdagen.

2015-05-24 @ 09:16:51 - Kategori: Allmänt
Vi vaknade sent igår lördag och sen ringde jag 1177 för att jag misstänkte att jag hade halsfluss.
Vi klädde på oss och for iväg fort, men vi kom aldrig fram till Hälsocentralen, vi fick punktering efter vägen ungefär då vi var 6 km kvar ca.
Reservdäcket fick sambon inte loss då den satt under bilen, så den satt där den satt, vi fick hjälp av en kille som försökte men det hjälptes inte.
Han körde mig till läkaren och sambon stannade kvar och ringde ett samtal så en kunde hämta ett däck hemifrån och så hade vi Zelda med oss.
 
Jag trodde att killem som hjälpte oss skulle vara kvar tills jag var klar hos läkaren men han var borta då jag var färdig, jag började att gå mot bilen och som tur var så var det inte så långt dit utan kanske 3 km eller något.
Men det blåste väldigt mycket och så kändes som om bena ville gå av och jag gick inte lika snabbt som jag brukade att göra, det värkte rätt mycket men jag måste gå ändå.
 
När jag väl kom fram till bilen där sambon och Zelda var så var jag helt slut, satte mig i bilen och sambon frågade "Du gick, väntade han inte på dig?", nej svarade jag, jag orkade inte vänta så jag gick.
Sen frågade jag om han såg mig gå och han svarade "Ja det gjorde jag, tyckte att det var konstigt då det va en som gick på en sån här väg, så jag tog fram kikaren och såg att det var du som kom och gick", hmm, inte undrade på att jag kände mig lite utittad då jag gick efter den vägen.
 
Sen efter ca en timmes väntan i bilen så kom hjälpen med däcket så vi kunde byta, hungriga som vi var för vi hade inte ätit på helda dagen for till OK och köpte en hamburgare där, pust, sen for vi hem och tog det lungt.
 
Alltså från ca 12 tiden till 19 var vi borta och enda som var det var jävligt, dumma däck som kunde ställa till det för oss.
 
Sen så såg vi på Euro slaget men orkade inte vara uppe då rösterna skulle komma men det var kul att Sverige vann!

Jordgubbar.

2015-05-22 @ 19:34:12 - Kategori: Allmänt
Har ätit åtets första jordgubbar, super gott!
Så nu är helgen räddad med massa jordgubbar.
Tog en då vi kom hem och det var väldans gott.
Men jag har sagt i flera års tid nu att jag ska plantera mina egna men det har aldrig blivit så, men iår blir det nog inte heller så jag får nöja mig att köpa istället.
Det var billigt pris på Ica så då passade jag på att köpa två styckna.
Så nu snart ska vi käka lite vårrullar och se på Dumma Mej filmen som sambon ville se på då han inte har sett den tidigare, för han har bara sett andra filmen.
 
Så nu är det helg, äntligen!
 

Halsfluss??

2015-05-22 @ 17:07:28 - Kategori: Allmänt
Om jag får halsfluss igen så kommer jag nog skrika ut, trots värken i halsen så kommer jag skrika.
Jag har nu haft det två gånger tidigare under en kort period och om jag skulle få det igen så går jag under, så då kommer jag kräva att dom tar bort halsmandlarna på mig så man slipper att ha det igen.
 
Känner mig nåk och inte alls kry och ont i ena sidan va halsen.
Bihålerna börja att smärta.
Va fan händer?
Vill inte bli sjuk en gång till, har varit det för ofta nu känner jag.
 
Men nu är det helg och jobbar inte för än på tisdag så nu har man lång helg som alla veckor et ttag framöver, så länge jag jobbar 50%.
 
Ska nog fara och köpa något gott för ikväll, men vad det vet jag inte vad det blir men något kanske det blir.
Men det blir säkert en tidig kväll för mig då jag knappt fick sova då sambon höll på att hosta ihjäl sig, så jag eller han kunde sova som var nå.
Men jag har jobbat idag även om jag kom en timme försent till jobbet.

Tvätta.

2015-05-21 @ 18:53:55 - Kategori: Allmänt
Jag var lite rastlös efter jag spelade GTA då jag aldrig klarade uppdraget.
For till garaget så sambon kunde hämta däcken så han kunde byta däck.
När vi va hemma igen så passade jag på att tvätta bilen, gruvade mig genom att jag kunde få mer ont i axeln än jag jag har men det gick väldigt bra.
Det var sånna rörelser som jag klarade av tydligen.
 
Så nu har jag två nytvättade bilar på gården, fingemang.
Man kan ju nästan tvätta bilar på betalning, haha!! Nä då.
 
Tänkte att jag skulle kanske ska ta och färga håret svart då det jag ha färgat nu är så konstig i färgen, så kanske lika bra att säga det då man ändå är någerlunda pigg.
Sen slippa skämmas över att man har flera nyanser på håret, men det kan ändå vara coolt att ha, men nja vette fasen.
 
Ska ner till källaren för att se om det finns nå varmvatten kvar så man kan färga håret så man slipper frysa som fasen i duschen då man ska skölja av färgen.
 
Tjaoo!

Dagens middag.

2015-05-21 @ 15:39:00 - Kategori: Allmänt
Idag vart det hamma gjord päsmos med köttbullar och fetaost.
Mumma, satt fint i magen min så nu är man mätt.
 
 
Så nu blir det lite kaffe på detta och vila.
Har haft väldigt ont i axeln idag så nu måste jag vila en stund så man inte har så ont då man ska jobba imorgon, så hoppas att dom har förståelse för mig att jag inte kan jobba som jag brukar då jag får ont för minsta lilla.
Om dom inte gör det så drar jag hem igen.
Så jag ska skriva ut ett papper så får dom lite inblick om vad jag har i min axel så kanske dom förstår får jag hoppas.
 
Kaffe nu! ;-)

Bjach..

2015-05-21 @ 11:19:34 - Kategori: Allmänt
Sambon försökte väcka mig kl 6 imorse men det gick inte så bra, han försökte fresta mig med ny kokt kaffe men det hjälptes inte, jag var för trött.
Vaknade senare genom att sambon ringde mig från jobbet, då vaknade jag till men fortfarande trött.
 
Hörde dom små och stora fåglarna ute som kvittrade fint, även irriterande, jag klädde på mig för att jag skulle gå ut med Zelda.
Måste ju få hennes behov före mina.
När vi sedan gick in så gjorde jag mina behov och sen fixade jag lite kaffe och frukost, drack inte upp all kaffe i muggen men frukosten var god så den åt jag upp rätt snabbt, fickade lite mera kaffe men det började att bli lite starkt så får koka mer senare.
Gick ner till källaren och hedde på lite eld i pannan så det kan bli lite värme i huset men det är rätt varmt ändå men lite till värme spelar ingen roll.
 
Mor min ringde på FaceTime så då satt man och surrade en stund där medans man såg på tv, men nu är jag fri igen och ser på tv för mig själv.
Sen väntar jag på att posten ska komma för väntar på lite saker men med min otrur så lär dom nog komma nästa vecka eller så.. Skulle inte förvåna mig det minsta..

Film tajm.

2015-05-20 @ 20:11:00 - Kategori: Allmänt
Då ska jag och min sambo se på film och äter en varsin glass.
Jag äter som man ser på bilden och Magnum Black Espresso och sambon äter vaniljglass med maränger.
 
Sen ser vi på Water for Elephants, vilket är en bra film.
Sen så är det elefanter med i den eller snarare en elefant med namnet Rosie, älskar elefanter.
Men denna film vann jag från Mix megapol för några år sedan och är väldigt glad över att jag har denna film.
 
Sen filmen är om en cirkus, jag gillar inte circusar för jag tycker så synd om djuren som är med där, dom ser så olyckliga ut.
Har bara gått på en sådan en gång då jag var ett barn men sen har jag aldrig gått då det varit, det fall mig inte i smaken direkt redan som liten.
 
Efter glassen så ska jag nog fixa lite te eller chai latte som jag har blivit helt tokig i, smutta på en sådan så blir kvällen väldigt fin, samt så är man ny duschad och fräsch så nu kan man bara ta det lungt framför filmen och mysa med min sambo.
Även om jag inte gillar att bli berörd just idag så kan man ändå mysa. 
 
Ha en fin kväll nu alla <3
 

Regn och rusk.

2015-05-20 @ 16:53:14 - Kategori: Allmänt
Idag var det som lite molning och solen tittade fram ibland, nu senare under dagen.
Svarta moln och regn.
Yipppiii!
En inne kväll med andra ord.
 
Eldar så det blir lite värme i huset samt i vattnet, tar sitt lilla tag men det blir ju tillslut.
Blir snabbare värme i elementerna och lite segare i vattnet.
 
Ikväll blir det ju inne kväll då det är så piss väder ute, så det blir väll godsaker och film på shemat, har en film hemma som jag vart sugen att se på som jag köpte för ett tag sedan, men den filmen har man sett några gånger och lika bra varje gång.
 
Ska fixa middag och det blir bullens korv som vi ska äta och det är helt okej middag det, finns bättre men.
 
Och så sen blir det lite kaffe eller något annan varm dryck som jag diggar som jag ska smutta i mig.
 
 

Äntligen!

2015-05-20 @ 14:11:00 - Kategori: Allmänt
Vet inte hur länge jag har väntar med att få veta vad det egentligen är fel på min axel, men nu vet jag det.
 
Jag har tydligen impingement som jag har.
Och det betyder:
impingement är ett mycket vanligt överbelastningsbesvär som leder till smärta i axeln och/eller i övre delen av överarmens utsida eller fram- eller baksida. Den drabbade upplever smärtan framför allt vid armrörelser. Det kan vara stark huggande smärta, värk, ömhet, kraftlöshet eller stelhet. Smärtan eller värken vid impingement beror på skada i någon eller flera av följande vävnader i axeln; bursa subacromialis (slemsäck), supraspinatus, infraspinatus, subskapularis sena eller senfäste eller långa bicepssenan.
En bakomliggande och bidragande orsak till dessa skador kan vara en förändrad form av benet akromion samt icke optimal skulderbladsfunktion.
 
Visst verka det mysigt?
Gör rätt ont faktiskt, speciellt då jag överanstränger mig och även i vila.
Får ta medicin morgon och kväll och om det inte hjälper med sjukgynastens hjälp så är det kortison spruta jag ska få i axeln, det verka inte så mysigt att få men om det hjälper så är det ju ett stort plus.
Orkar verkigen inte att ha ont utan vill leva utan smärta iallafall ett bra tag, smärtan styr mitt liv just nu, bajs säger jag.
 

Underbarast och snyggast!

2015-05-19 @ 20:00:06 - Kategori: Allmänt
Som djur ägare säger man ju att sina djur är världens snyggaste och snällaste.
MM, säger ju jag med för visso.
Just att alla djur är snygga på deras sätt samma gäller vi människor.
 
Men jag tror också att det är mycket svartsjuka när det gäller vi med djur då om någon säger "Hans/hennes hund är såsöt och så snäll, har aldrig varit med om någon snällare hund", mm, visst kan det vara så men just att som jag kan tänka "Då ha du inte träffat min hund", jag kan bli lite svartsjuk då vissa pratar så gott om andras hundar medan min hund står där som en söt iller och då fundera jag som ägare till min hund om vad det är för fel.
Men jag vet vad min hund är och säger inte ofta att hon är världens finaste och snyggast utan säger "Du är min gumma" eller "Du är mammas jänta", kan uppfattas som lite lame men det är så jag säger.
 
Jag är en hönsmamma då det gäller mina djur, som tex. 
Jag och min sambo skulle fara ner till mamma före påsk, våra arbetskamrater erbjöd sig att ha hand om Zelda hela helgen.
Jag var super nervös och sa till henne hur Zelda var och hur hon skulle göra och jag fick som svar "Men Micha det fixar sig, du behöver inte vara orolig. Jag har haft valpar förut och Zelda är en valp", just för tillfället hjälptes det inte utan jag var rädd att det skulle hända henne något.
Triva hon där?
Mår hon bra? Sånna tankar flög i huvudet, detta var en helg vi var borta.
Det gick hur bra som helst och hon hade det bra, då kände jag mig väldigt lugn ändå även om jag var orolig för henne, ville ju ha henne med mig.
Så jag är en hönsmamma då det gäller djuren.
 
Sen har jag märkt att vissa hälsar inte på framför allt hundar då dom inte gillar ägaren så då gillar dom inte hunden heller, det har jag märkt då det är speciellt en som inte gillar mig och min sambo och så får våran hund en speciellt blick från denne person.
Just det skiter jag i för Zelda bryr sig ändå inte om den personen i fråga heller men just att man ska inte dömma hunden eller djuret för sin ägare för djuret är oskyldig.
 
Alla djur är underbarast och snyggast!!
 
Inget fel med det för dom är mina barn.
Så detta va hunden Zelda de :)

Plektrum.

2015-05-19 @ 14:05:12 - Kategori: Allmänt
Jag kan inte spelar inte gitarr men jag gillar plektrum på något vis, så jag beställde via tradera (som jag gör ibland) och jag fick hem det idag.
Det är 6 coola plektrum som jag ska spara på och titta på, hihi.
 
Sen gillar jag dödskallar också så det var ju great, lite mer min stil.
 
Imorgon ska jag vara hemma igen från jobbet då man jobbar varannan dag och idag är jag hemma, för att jag ska vara hemma imorgon är för att jag ska träffa en läkare kl 11 där jag bor för min axel som börja göra hel###es ont.
Så jag börja fundera om inflammationen har kommit tillbaka eller om det bara är överansträning jag har gjort.
 
Tog ner ett cd ställ från väggen och då satt det en skruv där som jag gatt skruva ner och då gjorde det väldigt ont, även då jag slappnar av med armen så små värker det.
Hoppas att han ser vad det är läkaren imorgon så man slipper ha så mycket ont för nu börja jag vara less på att ha ont mesta dels av vardagen.
 
Det är inget med jobb eller mit mående så jag har värre ont utan jag har det bara, vet inte varför.
 
Bajs till smärta säger jag.

Fotlänk.

2015-05-19 @ 11:50:17 - Kategori: Allmänt
Någon som vill se snygg ut på stranden med en fin vristlänk?
Här har ni en annons på Tradera som jag lagt ut på en fin vristlänk, även om ni vill köpa smycken så kommer jag nog lägga ut lite bilder så får ni kontakta mig sen så fickar vi det tillsammans.
 
Här har ni länken till Tradera. 
 
Har mycket mera smycken som jag säljer, så om ni vill så kontakta mig om ni är intresserad av något speciellt. 
Även heminredning säljer jag men inte så mycket dock.
Smyckerna är fraktfritt men heminredningen kosta det 35 kr i frakt.

Nothing but the truth.

2015-05-18 @ 22:42:09 - Kategori: Allmänt
Journalisten Rachel Armstrong är färdig med en historia som kan ge henne Pulitzerpriset och störta den amerikanska regeringen. Men när hon blir tagen av FBI och vägrar avslöja sin hemliga källa är det början på en kamp mot systemet som kommer att pröva Rachels principer till det yttersta!
 
Filmen var väldigt bra, så den tänker jag se flera gånger helt klart.
 
Sen så är det väldigt bra skådespelare med i denna, först vart jag lite skeptiskt om hur dom spelade som men jag fick en helt annan uppfattning av det hela och var nöjd med att jag tog mig tid att se på den filmen.
 
Nä, jag rekommendera denna film faktiskt helt klart för den va bra och spännande.
 

Min gård.

2015-05-18 @ 20:00:00 - Kategori: Allmänt
Tog dessa foton ute på gården hos mig, både på framsidan och baksidan.
 
Dessa fina påsklljor finns under vårat köksfönster.
 
En stubbe samtidigt ett träd.
 
En buske som växter under boden och växer mot väggen.
 
Trädet mittemot ytterdörren, up in the sky.
 

Måndags jobb avklarat.

2015-05-18 @ 17:23:24 - Kategori: Allmänt
Idag jobbade jag heldag, gick helt okej att jobba men trött vart man.
Så när vi kom hem så kände jag mig rätt lat så vi köpta hamburgare, super gott!!
Gick ner till källaren för att elda lite i pannan, tjurig som fasen, jag gav upp, så nu får sambon fixa det då jag inte har nå större ork till det just nu.
 
Nu så vill jag sitta på soffan och smaska på en chai latte och bara vara.
 
Jag fick mitt nya skal idag till datorn, ser ut som ny då den är svart.
Och denna gång så var det rätt storlek, så nu slipper jag skälla ut någon av mina misstag, yeeeey!

Bästa låten!

2015-05-17 @ 21:54:19 - Kategori: Allmänt
Här har ni en låt som jag bara älskar!
Kan lyssna, lyssna, lyssna på den hur många omgångar som helst.
Sen så blir jag så glad då jag hör låten, även dom andra låtarna som dom har gjort blir jag väldigt glad till.
Lyssna och njut nu! 
 
 
 

Chai latte.

2015-05-17 @ 16:18:45 - Kategori: Allmänt
Jag for hem till mina kompisar, sätt där och surrade ett bra tag och med massa kaffe.
När jag kom hem så var middagen nästan klar så det var stort sett bara att hugga i.
Nu sitter jag med en chai latte i handen och tar det lugnt då huvudet börja göra ont på mig.
 
Köpte chai latte för dels så gillar jag den och så vart jag sugen, det finns inte där jag bor så passade då jag hälsade på vännerna då det fanns på ICA där.
 
Smuttar med dom goda smakerna, njuter till 100 procent.
 
Sen då jag var på affären så köpte jag marabou med caramel för den var också super god, men en bit räcker inte utan man gatt ta flera bitar för man bli som smått beroende på den goda biten.
 
Ikväll så blir det nog mys framför tvn med någon bra film som man kan se på och så gotta till det.
Snart så ska barnen hem till eras mor så ser man dom inte igen för än ännu nästa helg.
 
Nu ska jag smutta på chai latten innan den blir för kall och så passa på att prata med barnen då dom är här.

Furious 6.

2015-05-16 @ 21:26:43 - Kategori: Allmänt
Som vanligt är detta super bra filmer!
Alla är minst lika bra, man sitter och tittar på dom fina bilarna och uppdragen dom gör, mesta dels olagligt.
Men denna gång är Letty tillbaka efter en bilolycka hon råkade ut för i första filmen.
Jag ba "Jävlar! Hon är tillbaka, hon dog ju".
 
 
Sen så är Dom och Bryan lika snygga som dom alltid är, R.I.P Paul Walker igen.
Se den om ni inte ha gjort det.

Prova svetsa.

2015-05-16 @ 18:24:59 - Kategori: Allmänt
Ja som jag skrev på förra inlägget så skulle jag prova att svetsa, min sambo var envis att få ut mig så det var bara att följa med ut och börja svetsa.
 
Jag tyckte att det var kul så det blir inte sista gången jag gör något som att svetsa.
Så nu är det nästan att få upp min gamla bil som vi ska renovera upp och det finns lite svets jobb på denna bil också.
 
Det blir ju perfekt då sambon har en mig svets så då är det bara att skaffa matreal och börja planera svetsningen till bilen.
 
Framförallt så är det förar dörren behöver väldigt mycket kärlek och vård då det är som att ta på rutten trä bit då man klämmer åt på förar dörren, not good.
 
Sen så först då jag svetsade så svetsade jag på Zeldas namn på plåten, bara för att testa om det gick bra för mig, resultatet vart ju rätt okej faktiskt för att vara första gången ändå.
 
Har sagt några år nu att jag vill prova att svetsa och idag fick jag den chansen att göra det. Super kul!.
 
Det blir rätt mycket svets framöver så lika bra att träna och träna så man får in det som en vana och så det blir bra resultat så man kan svetsa mera saker som lite kompicerade saker, specielt på bilarna som behöver lite omvårdnad och jobb.
 
 
 
 
Här på bilden nedan ser nu hur jag svetsade in Zeldas namn på plåten.
 
 

Dagens middag.

2015-05-16 @ 16:55:26 - Kategori: Allmänt
Idag var det korv med makaroner och lite sallad från tacosen igår som erbjöds hos oss.
Bonus dottern fick äta senare då hon låg däckad i fåtöljen i vardagsrummet, men hon har ätit nu iallafall.
 
Det ser nog inte så gott ut i bilden då blixten var på, men gott var det.
Så nu blir det lite kaffe innan vi ska gå ut så jag ska få testa att svetsa.

Golf GTI.

2015-05-16 @ 15:29:23 - Kategori: Allmänt
Jag köpte en byggsats på en Golf tvåa GTI, den vart klar idag och jag köpte den för bra många månader sen, mins inte riktigt exakt men.
 
 
 
Vart inte 100 nöjd ändå men jag ides inte göra det till rätta då det är så mycket piller som ska fixas.
Nu är den bland mina andra bilar som jag byggd i mitt vetrinskåp i vardagsrummet.
Där är dom i trygg förvar och är nöjda med alla.

Gatukatten Bob.

2015-05-16 @ 12:53:41 - Kategori: Allmänt
Då har ajg äntligen läst ut denna fantastiska bok!
Jag rekommendera att ni gör det samma.
 
 
Jag började att läsa den i fjol och nu är jag klar med den, tog bra många månder för mig att läsa ut en bok, haha.
Här nedan har ni ett klipp på Bob och James om hur dom lever vardagen och hur Bob följer honom.
 
 

Bubble caramel, marabou.

2015-05-15 @ 19:59:26 - Kategori: Allmänt
Köpte denna godbit igår, smakade nu.
Super god!
 
 
Smaken av den super goda marabou chokladen och så är det caramell fyllning i den.
Mjuk och väldigt god!
Helt klart värt pengarna.

Mys middag!

2015-05-15 @ 17:55:58 - Kategori: Allmänt
Mys middag med sambon och barnen idag.
 
 
Sen så lastar man upp allt som finns på bordet så det blir rågat på tallriken, för mycket, sen så he på ett tortilla bröd.
 
 
Alltid ska man ha för mycket och så övermätt blir man.
Men så super gott var det med tacor för det var ett tag sedan man åt det.
 

Läkaren avklarad.

2015-05-15 @ 11:40:40 - Kategori: Allmänt
Varit hos läkaren imorse och tog en massa prover då jag hade så ont (även nu), alla prover var bra som vanligt.
Men läkaren sa att det var ångest, så fick ut en ny medicin utöver det jag har men det kunde jag inte hämta ut då dom inte hade det på apoteket så dom skulle beställa det.
 
Elden sprakar nere i pannan så fint så det blir lite värme i huset då det är smått kallt ute och blåser, god värmen ska vi ha. :)
 
Ikväll så ska jag göra god middag och det blir tacos som jag bjuder på då dels så vart jag sugen på tacos och så var det längesen man åt det så det ska bli gott :)

Need for Speed.

2015-05-14 @ 22:11:20 - Kategori: Allmänt
Sett denna super braiga filmen för andra gången med denna såg man mer hela av än första gången, för då gjorde man några pauser och så visades den på tv och nu laddade vi ner filmen via viaplay så man kunde pausa då man behövde det.
Jag älskar bil filmer för dels så är det oftast grymt snygga bilar med så man bara sitter på soffan och dräggla på dom, sen så drömmer man sig bort om att man någon gång skaffar sig en sådan bil.
 
Väldigt bra början på denna film och lika bra slut men mitten av filmen hände det inte så mycket, men jag rekomendera denna film faktiskt, den är grymt bra och man blir inte uttråkad av att se den heller utan man sitter mest och stirra på dumburken och dräggla på bilarna, sen så kan det vara tvär tyst på soffan då det är en olycka, blir nästan pinsamt tyst och så jag kommer med min kommentar "Oj vad tyst det vart".
 
Mustangen som visas på bilden byggde dom om på filmen och sen så får man inte se den så mycket då dom vart påkörda lite senare under filmen, tyckte synd om bilen helt klart, så jag säger "Naaee, inte bilen, den som var så snygg"..
 
Nä, helt klart ska ni se den om ni inte har gjort det för den är helt klart värt tittandet om man gillar sånna slags filmer helt klar, action med bilar.. Yeeey, Awsome film säger jag!
 
 

Redigerad bild.

2015-05-14 @ 17:35:37 - Kategori: Allmänt
Har åter igen redigerat en bild och Zelda fick bli mitt offer nu.
Dels så var det rätt en cool bild i övrigt och sen så är det naturen som gör nästan hela bilden.
Sen så har man ett bra program på datorn som gör det mycket roligare att göra om bilder.
 
 
Texten till "Zelda" syntes inte så bra men man ser ju va det står och så det röda hjärtat gjorde så man kunde se bakgrunden till det hela.
Zelda fick ha kvar sin färg så det vart blandat av svart och vitt, de gillar jag.

en redigerad bild.

2015-05-14 @ 11:15:46 - Kategori: Allmänt
När jag, sambon och Zelda the dog var ute häromdagen så fotade man helt klart och delade av mig med två kort.
Sen igår tror jag det var så redigerade jag en bild som vart snygg.
 
 
En fin sjö där man kan fara till om man vill tänka lite och koppla av en stund, men det var synd att det inte var någon strand så man kunde ha med sig en filt att sitta på.
Det var lite blött under mossan och så hade man så klart fel skor på sig.
 
 

Chokladbollstårta.

2015-05-13 @ 20:18:17 - Kategori: Allmänt
Tänkte att jag skulle göra en tårta idag, bara för att.
Sen är ju chokladbollar väldigt gott också så då kollade jag på recept och då hittade denna tårta så då gjorde jag iordning en.
Ser gott ut men det lär det nog också vara!
 
 
Nu är den i kylskåpet och bli lite kall, sen ska vi ta en bit med nå cola till.
Värsta socker kicken lär vi få så vi lär nog kanske vara vaken hela natten.
Vi ska nog se på en bra till till detta också!
 

Morgon.

2015-05-13 @ 10:01:29 - Kategori: Allmänt
Sitter på soffan och har tagit fram en Red Bull (vet att det inte är bra) och en massa räkor så jag och mina flickor tuggar i oss det, vet inte var min pojke är men han är nog ovan på garderoben.
 
Kollar runt i vardagrummet och får en känsla att jag måste göra något åt stian innan det blir värre.
Karton upp från källaren och två ner, yeeeeey! Det blir bra då det blir ordning i huset så man får bort lite saker som står, nackdelen är att jag vägra sälja mina saker som jag verkligen älskar och det förstår min sambo, så då säljer han sina saker istället.
Älskar honom verkligen och han är väldigt mån av mig också och det syns hela han, han acceptera mig som jag är och det är inte mnga som gör det heller, tacksam över att jag började få känslor för honom.
 
Nu ska jag värma upp lite kaffe om det finns kvar i perkulatorn som sambon gjorde iordning imorse så får man i sig en liten slurk, senare under dagen typ ve 14 bruka jag koka mera kaffe så då räcker det resten av dagen.
Annars tar jag från tassimon för har en favorit kaffe där och det är caramell och den är super god.
 
Ser nu att Jessie (hon katten) tittar så lungt och fridfullt på mig och Zelda ligger nedanför mig och dom vill säkert ha mera räkor, klart dom ska få mera räkor. Mina bebisar får allt dom vill ha!
 

Spindlar.

2015-05-12 @ 22:06:45 - Kategori: Allmänt
Någon som håller med mig på denna bild?
Jag har stora problem då spindeln jag ser försvinner, men att se den är rätt okej men jag ryser hela kroppen och går helst omvägar för att bara undvika den.
Nästa gång man ska dit spindeln var så får man problemet, var är fan skapet??
Då blir man som helt galen för man vill veta var den är, man får inte veta var den är har jag kommit på.
 
Jag tycker dom är äckliga men jag är inte rädd för spindlar men jag ryser och gå omvägar för att inte se dom.
8 äckliga ben har dom ju och nää, ryser som fasen nu av bara tanken av de äckliga krypet.
 
Även då man är i skogen och ser en spindel som hänger så går jag omvägar och ryser och sen försöka minnas om vad man såg den men man hittar den inte sen, då brukar jag oftast gå ändå.
 
Nä, usch fy och blä säger jag..
 

Skogen.

2015-05-12 @ 19:48:21 - Kategori: Allmänt
Har varit ute i skogen med sambon och hunden Zelda.
 
Vi for till en sjö tillsist och detta var det man fick se.
 
Man hörde fåglarna kvittra och sjöng i kvällskvisten, väldigt mysigt.
 
Zelda gillade att titta ut på sjön och doppade tassarna lite och sen springa lite som hon älskar.
 

Oväder?

2015-05-12 @ 12:24:16 - Kategori: Allmänt
Detta moln var utanför oss, ovanför våra huvuden så syns det ett svart moln som känns lite oroväckande att titta på.
Undra om det kommer bli åska eller om det bara är solen som gör så det ser så svart ut?
 
 
Det syns ju att det regnar där borta, men tror att det är solen som gör så det ser svartare ut än vad det gör får jag hoppas på.
Tog fotot utanför vardagrummet vid fönstret.
Det blåser lite ute också och smått kallt men ändå så är det rätt skönt ute.
 
Eldar i pannan för fullt så man kan städa lite hemma så man får nå varmvatten och det är runt 40 grader i vattnet nu, varmare på elementen så katterna njuter och sitter där vid värmen.
Har även ätit lite lunch som bestod av kyckling och bandspaghetti som jag gjorde häromdagen.
Diskat har jag gjort också men det är lite kvar på disken så det går super snabbt att bli klar med det.
 
Lite kaffe nu då. :-)

Drömresa.

2015-05-12 @ 08:19:06 - Kategori: Allmänt
Skulle vilja uppfylla min drömresa till USA.
Speciellt på höst,vår och så jultiden skulle jag vilja vara framförallt i New York, det är så underbart snyggt där då det är jul för det är massa lysen överallt.
Hösten ska man bara inte tala om hur fint det är, se bara på bilderna.
 
 
Just denna bro eller var man säger att det är, helt obeskrivligt snyggt.
Dessa färger är så fina, men blir så lugn på något vis.
Skulle man inte vilja sitta där i timmar med en bra bok i handen och bara njuta av tillvaron?
I Would!
 
 
Är ju ingen stads människa direkt men jag skulle nog palla att sitta där ett bra tag och lyssna på stadens brus som låter där borta.
Men det skulle varit härligare om det skulle vara en sjö uppe i bergen eller något.
Men till New York ska jag till framöver då man får ihop lite pengar.

Barn klänning.

2015-05-11 @ 20:09:43 - Kategori: Allmänt
På grund av oseriös köpare så kommer denna fina barn klänning ut igen på Tradera.
 
Klicka här så kommer ni till annonsen.
 
Klänningen är super fin och passar till barn från 4-5 år, i storlek 128 :)
 
Nu ska jag och sambon ha det lite lungt innan vi ska se på film som börjar kl 21.

Dagens middag.

2015-05-11 @ 16:45:28 - Kategori: Allmänt
Idag bjöd jag på band spaghetti och fisk kryddat med salt och citron krydda.
Saknade sås men hade inte det hemma, men det var gott ändå.
 
 
Sambon åt snabbt upp och även jag men jag äter rätt snabbt och han långsamt men nu åt han snabbt så han tyckte det var gott.
Gillar att laga mat och speciellt då det uppskattas.

Nytt halsband.

2015-05-11 @ 14:25:24 - Kategori: Allmänt
Köpte denna på tradera för några veckor sen, visste inte om jag skulle få den då jag väntade bra länge innan den kom till mig.
Men idag kom den på posten.
 
Ni som sett på Sagan Om Ringen filmerna känner igen denna halsband för den kommer därifrån, så klart så är det bara en kopia och inte originalet för då skulle den nog vara bra dyr.
 
Jag i övrigt tycker att denna halsband är väldigt fin och trodde att den inte var så pass stor som den var och den är rätt stor, trodde inte det.
Väldigt nöjd och så ser det ut som om det ska vara en diamant där i mitten för det glänsa så fint, lite bling bling.
 
Sen är kedjan väldigt fin och passar bra till allt, super snyggt tycker jag att det är.
Nöjd tjej.
 
Höll på att rengöra en navkapsel som jag hittade efter en väg och det är rätt jobbigt men tur man har bra hjälpmedel, men min handled pallar inte det så bra då man skakar som en gammal tant med kaffe koppen i handen och i tron att kaffet kommer hamna mer på golvet än i munnen.
Men jag ger inte upp.
 
Nu ska jag fixa lite kaffe så man får mera ork och ut och hämta lite mer ved så man kan ta det ner till källaren och lägga på lite mer ved in till pannan.
 
 
 
 

Pontiac GTO.

2015-05-11 @ 09:37:12 - Kategori: Allmänt
Redigerade om denna bild till en svart vit bakgrund och färgad bil, tyckte att GTOn passade bra för dela är det en av mina favorit bilar.
 
Om man kollar riktigt noga så ser man vad som jag gjorde lite fel, jag vet det redan men kunde inte rädda den om man inte skulle börja om med att färglägga bilen och det var nog jobbigt.
Men ändå gillade jag bilden jag gjorde om.
 
Nu ska jag coola ner mina nerver och ta mig lite kaffe och försöka att hitta på något att göra denna dag.

Kvällens Partaj.

2015-05-10 @ 22:09:48 - Kategori: Allmänt
Jag och sambon såg på "Partaj" på Kanal5.
Visst var det kul och vi skrattade mycket men just att Mark Levengood var där och han är ens inte kul, tycker då jag.
Visst han är bra i vissa lägen men jag tycker inte att han är ett dugg kul, han försöver iför sig men då får han försöka mera om man ska skratta åt honom.
 
Och sen var det en som inte kunde vara en skådis men bra ändå, men man kan se vem det är ändå om dom inte visar namnen på de dom härma.
 
Ett väldigt bra program så det ska dom helt klart fortsätta med för man får ett stort skratt då man ska lägga sig med ett leende.
Om dom stänger ner detta program så kommer många vara lessen och irriterad, jag kommer nog att kontakta Kanal5 om det om dom skulle lägga ner det men det kommer dom nog inte att göra, det får man hoppas på..
 
Nu ska jag nog börja tänka på refrängen och söka sig till sängen och se vad morgon dagen erbjuder!

Bild.

2015-05-10 @ 18:17:44 - Kategori: Allmänt
Denna bild tog jag då vi var i Härnösand, så då for vi till Nickebo och fotade lite.
 
Här är före bild.
 
 
Och här är efter bilden.
 
 
Vart nöjd med att jag redigerade om denna bild faktiskt, tyckte det vart en cool bild.

Chill.

2015-05-10 @ 15:00:10 - Kategori: Allmänt
Varit till garaget och kolla till lite på mina bilar.
Zelda fick så klart följa med första gången dit, hon tog det bra och var så nyfiken och det fanns så mycket att kolla där.
Vi har en soffa där som bara står så hon passade på att hoppa upp på soffan och satt där ett tag.
 
 
Sen efter vi var klar stortsett i garaget så såg jag två arbetskamrater ute så vi gick in dit med Zelda och fick lite kaffe och surr.
Mysigt värre tyckte jag att det var.
 
Nu ligger Zelda på mattan i vardagsrummet och tuggar på sitt ben som hon fick idag och sambon och jag dricker kaffe. :-)

Ett fiasko?

2015-05-10 @ 11:33:41 - Kategori: Allmänt
Jag for in till akuten i Sollefteå i fredags, jag skulle inte ha gjort det för dels så fick man ett uruselt bemötande som en pms kärring börja nästan idiotförklara mig då jag sa att jag hade yrsel, smärta i bröstkorgen och svårt att andas.
Resposen från henne var "Har du tagit några droger?" svaret var ju helt klart nej, sen sa hon igen "Du måste vara ärlig, tar du några droger?" resposen från mig var "va fan tror hon att hon är, klart som fan att jag inte ta några droger" ville säga det till henne men orkade int.
 
Satte oss ner i väntrummet ett tag och sen fick man ta några prover, blodtrycket var bra men själva blodproverna vet jag inte hur det var som.
Fick sätta mig igen i väntrummet och vänta tills en läkare kom, satt oss i ett annat rum där han kollade luftrören och andningen, så lungorna var 100% och han var paff då jag sa att jag rökte och har 100% i lungkapasitet.
Fick två stycken 500 gr alvedon så det skulle minska smärtan och tog ett EKG men det vet jag inte hur resultatet var som men mest troligt bra.
Fick vänta mera.
 
Sen började klockan närmare sig 00.00 så stressad börja man bli och att Zelda inte kunde vara i bilen så mycket mer då hon hade varit så mycket i bilen redan, sen så var det 10 mil hem också och båda trötta.
Gick ut för att säga att jag inte kan stanna så mycket längre till och responsen var som nå PMS kärring som skrek att läkaren hade andra patienter och att jag måste stanna kvar och dittan och dattan, och skällde det gjorde hon på ett väldigt otrevligt och oproffigt sätt som syster på sjukan.
Fick skriva på ett papper för att jag vägrade vård och gav henne det, hon ryckte pappret från min hand och gick snabbt därifrån utan att säga hej då.
 
Så ett väldigt stort fiasko på deras sida, så om dom verkligen vill ha sjukhuset kvar i Sollefteå så tycler jag att dom ska vara mer lugnare och inte hetsa sig fram och inte vara som några PMS kärringar vare sig om det är dag som natt.
 
Jag får fara till Östersunds sjukhus om det är något jag är orolig för härdanefter.

Vägarbete??

2015-05-09 @ 17:25:19 - Kategori: Allmänt
Ja här i norrland så är det ibland trasiga vägar och det är mer sällan dom fixar dom så att markera vart groparna är så gör dom så här enligt bilden.
 
Här är en väg som dom har gjort denna på.
Denna väg har varit dålig i rätt många år och att laga den existera inte tydligen.
 

Dirigera bild.

2015-05-09 @ 11:42:08 - Kategori: Allmänt
Igår så for vi en snabb vesit till Härnösand, gillar inte stadnen dock men det finns ställen som jag gillar att fara till då jag gillar havet.
Tog denna foto och 11 till men denna fotot är från Nickebo och som vanligt så har jag gjort om den lite.
 
 
Sen har ni en före bild som syns här nedan.
 
Kanske vart fulare eller snyggare på bilden oven som jag har gjort om.
 

Kväller.

2015-05-07 @ 21:58:58 - Kategori: Allmänt
Fick extrem huvudvärk nu igen så här på kvällen.
Tog bort alla bilder från min iphone för det tog massa minne på den sen skulle jag kolla på datorn och då var alla bilder där borta.. Suck!! Förbannad jag blir på tekniken ibland.
 
Nå väl, det finns varmvatten nu hos oss så då ska man ställa sig i duschen och förhoppningsvist så blir man lite lugnare på humöret för just nu är det upp i tok.
Hoppas att jag inte är lika irriterad imorgon som jag är nu får då får jag säkert nå utskällning eller så får jag åka hem igen.
 
Irriterad till topp just nu så tur det finns saker som man kan lugna ner sig till.
Ska skicka reutr paketet till teknikproffset så man får byta ut det man beställde så man får en annan, det gör jag imorgon då nu är det försent och affären är stängd för ett tag sedan.
 
Hoppas ni får en bra torsdagskväll och att ni får sova gott.
Natti att sötrumpor <3

Dagens middag.

2015-05-07 @ 17:11:25 - Kategori: Allmänt
Idag bjöd jag på lax med piladephia ost med vitlök och örter samt band spaghetti till det.
Alltid lika gott, synd man inte kan äta lika ofta som förut då laxen är rätt dyr men nu var den på extra pris så då ska man passa på.
 
 
När det är gott så käkar man mycket snabbare än vad maten tillagats.
Slup så försvann allt från tallriken in i magen på mig.
 
Nu lite kaffe så är allt hur bra som helst! 

Loka crush, Jordgubb.

2015-05-07 @ 15:39:14 - Kategori: Allmänt
Köpte denna igår för att jag ville testa, för jag har testa hallon och päron och dom hade varit super goda.
Vart lite besviken på denna jordgubb faktiskt, dels så var det så lite jordgubb i drickan och lite syrlig smak av citron.
Men det var mest päron i drickan så besiken vart jag men den var ändå god.
 
Jag rekommenderar denna ändå men tycker att det inte ska vara jordgubb eller så får dom fixa mer smak av den goda frukten som jordgubb, istället för päron som är mest i drickan så ska det vara mest jordgubb än vad det står på flaskan.
 
Men som sagt, den var god helt klart så rekommendera jag den till er.
 
Det som var så fint och soligt väder ute i morse och på förmiddagen, men nu så här på eftermiddagen så började det regna och blåsa.
Undra om ovädret som är nere i söder kommer hit upp, eller om det stannar där nere och blåser åt ett annat håll?
 
Nu ska jag ner till källaren och se hur det är med elden och så fick jag veta nu att vi har besök av sambons kompis så man lär sitta och surra där ett tag innan han far hem.

Skälla utan någon anledning.

2015-05-07 @ 11:44:02 - Kategori: Allmänt
Jag som var dum skällde på en tjej på teknikproffset på chatten.
Skrev att jag hade fått fel vara till min MacBook Air och att det stod fel på papprerna.
Om jag säger så här så är det bra att ta reda på saker flera gånger innan man börja att skälla så bad kvinnan om ursäkt och att det inte var meningen.
 
Jag hade köpt fel vara för det var Pro Retina jag köpte jag har bara en Air, hmm, tur hon tog det bra.
Därför man ska kolla en ett två extra gånger innan man skäller så det inte blir helt galet ute, och om man har fel så be om ursäkt.
Jag ångrade mig att jag inte tog reda på vad som var felet för än jag skällde på henne, men nu är det löst.
Jag ska skicka iväg vara jag köpte fel och så ska jag få den som var rätt så jag reuterar den.
 
PUH! Tur att jag löste det ändå, blev lite arg på mig själv.
Tur att ordet förlåt och ursäkt finns!

Marabou, sweet biscuits.

2015-05-06 @ 20:36:15 - Kategori: Allmänt
Min sambo köpte denna god bit idag då vi var och handlade.
Den var super god, det är den goda marabou chokladen och så söta LU-kakor iden.
Rekomendera denna till marabou älskare.
 
 
Krispig och väldigt god i smaken, man knaprar så gott då man käkar denna godig till gotta.
Tyvärr så tog den slut väldigt snabbt.
 
Köp den och testa :)

Led klocka.

2015-05-06 @ 18:09:47 - Kategori: Allmänt
Köpte denna från teknikproffset och den lyser väldigt coolt och så är det LCD-dispay på den så man kan skriva lite gulliga saker, eller någon notis.
 
 
Kanske inte den bästa bilden men den lyser.. Ska se hur det lyser ikväll då det blir mörkare inne och ute.
 
Har varit på jobbet hela dagen och det har gått bra men jag fick lite ont men det fick jag mig själv skylla då man inte satt så bra eller rörde sig som man skulle.
Skulle ta min medicin på HC då man kom hem men då hade dom stängt för dagen så det vart ingen medicin där idag, sen så for vi för att hämta paketet med mina saker osm jag beställt bland annat vara dte klockan.
 
Då vi kom hem så fixade jag middag och det var risgrynsgröt, super gott som alltid.
Nu ska vi fara till svärfar och mata hans katter.

Berget.

2015-05-05 @ 20:23:45 - Kategori: Allmänt
När vi skulle fara och hämta ved en bit bort för vi hade nästan slut så fotade jag från vägen, berget heter Landsomberget och som man ser är slalombacken.
Man vill nog inte åka slalom nu då det knappt finns någon snö kvar.
 
 
Väldigt fint och så klart så gjorde jag om bilden lite.
Snart ska vi se på film och äta lite kvällsfika/middag då vi inte hann käka middag.
Direkt då sambon kom hem från jobbet så for vi till återvinningen med lite skräp och så hämtade vi ved och så fick vi besök, så det vart kakor tilll middag, hihi.
 
 

Älven.

2015-05-05 @ 15:42:20 - Kategori: Allmänt
Detta är älven som går genom byn jag bor i och den heter Fjällsjöälven.
Väldigt vacker är den.
 
Tog fotot igår då vi var hemma på byn och innan man kom hem, så idag då redigerade jag den via min mobil.
Jag bara gillar bilden som jag gjorde och fotate och kan bara se på den ett tag och önskan att man kunde fota mera på älven.
 
Ska fota nog mera sen då man är ute och gå med Zelda framöver då det blir varamare ute, just nu är det mulet och smått kallt samt att de blåser lite.
Väntar då det blir varmvatten så man kan ställa sig i en varm dusch och värma sig ett tag där.
 
Har inge aning om vad man ska hitta på, men imorgon lär man nog vara dötrött då man kommer hem från jobbet då man inte är van att vakna så tidigt och massa att tänka på då man är på jobbet, sen så är man ju social där också så det tar en på krafterna då man inte varit så social på ett bra tag.
 
Men det är väldigt skönt att börja jobba igen även om det bara är 50% man är där, men bättre det än att man ska sitta och dega då man är hemma och ha tråkigt och att ingen hälsa på, boring säger jag.
 

Lasse The Man!

2015-05-05 @ 12:44:06 - Kategori: Allmänt
Tog en närbild på min enda hane (förutom sambon) igår.
Sen redigerade jag lite om den så den vart grymmare.
 
 
Min älskade lilla Lasse som snart är 2 hela år!
Han gillar inte Zelda så då passar han alltid på med dom goda stunderna då man ska sätta sig på toaletten där inte Zelda få vara eller då man ska sova, så kommer han och ska kela en stund.
 
Mys gubben min <3

Trött tjej!

2015-05-05 @ 09:43:43 - Kategori: Allmänt
Gick och la mig efter jag såg klart filmen Curse Of Cucky igår och den filmen var jätte bra.
Vaknade vid strax före 9 och fortfarande super trött men jag gatt kliva upp då Zelda vill ut och göra sina behov.
Tog mig en energidryck som oftast aldrig hjälper och drack nästan upp allt på en gång för var törstig.
 
Det är kallt i huset och ingen värme kommer utifrån då det är ruggigt väder så ska ner till källaren och göra upp lite eld, trodde att jag skulle orka duscha igår kväll men det gjorde jag inte så får göra det idag istället.
Är hemma idag från jobbet då jag bara jobbar 50% och varannan dag så får man göra någor hemma mellan dom dagarna.
Men nästa vecka blir det lyx för mig då jag bara jobba en dag, tisdag jobbar jag bara då för torsdag är en röd dag så det blir en kort vecka rejält att man jobbar och det kommer kännas skönt ändå.
Imorgon och på fredag jobbar jag iden hela dagar så då får man se vad man får för en uppgift att göra.
 
Brrr, värme kom!!!
 
(springer ner till källaren med en cigg i käften, tänder ciggen och he dit 3 papper och en massa torr spill i pannan, ha tändaren och tända upp så det brinner med full fart, tar sen mera ved och förhoppningsvist så slocknar det inte.)

Kvälls fika plus film.

2015-05-04 @ 21:02:40 - Kategori: Allmänt
Leverpastej macka med kall mjölk! 

Vi ser nu på: curse Of cucky. 
Får se om den är bra :-)

Lila.

2015-05-04 @ 19:20:34 - Kategori: Allmänt
Här har ni en bild på hur jag har mitt hår just nu, sjukt nöjd är jag och jag färgade först blont och sen tog jag den lila färgen.
Det skulle egentligen vara mörkare men snyggt nog med denna ljusa lila färg på hövve.
 
 
Tog bilden igår.
Fick bra respons på detta idag och en sa att det passade bra till mina ögon.
Jag är super glad att personerna sa så bra positivt om denna färg, det uppmuntrade mig väldigt bra.
Ska se sen framöver om jag ska skaffa mig mera sån färg så man kan ha det flera gånger, men jag har för mig att man kan beställa de via internet för vet inte om hon som jag köpte det av fortfarande säljer det eller om hon hade slutat med det.
 
Super glad tjej!!

Glädje.

2015-05-04 @ 17:42:09 - Kategori: Allmänt
Idagv ar den första dagen jag började att jobba på länge, fick ett väldigt bra välkommnande tillbaka och många tyckte att det var coolt jag hade gjort med håret.
Mitt hår är lila nu och är väldigt nöjd med det.
Men dagens jobb var att jag satt en gummi ring runt en behållare som ska vara till ventelation, jag gjorde 400 stycken under 1.5 timme ca sen gatt jag och sambon fara till ett möte som bestod av 1 timme och 20 minuter lång.
Är väldigt trött just nu för det var en rätt tidig morgon och huvudet värker som fasen, men det ska inte hindra mig att hålla på här hemma så det blir fint men det tar sån tid då man har väldigt mycket saker som man ska gå igenom.
 
 
Fotade denna sjö medans vi var på väg till mötet, väldigt fint.

Gratis godis.

2015-05-03 @ 19:30:25 - Kategori: Allmänt
Som jag sskrev tidigare är att man kan få testa olika produkter från Smartson, jag skrev igår kväll om nötterna jag åt och nu blir det godis.
 
Tropiskafrukter, cola och persika var det som erbjöds.
Jag fick skriva ut tre kuponger so mman kunde ta ut på någon affär, jag letade men fann ingen så tillslut så fann jag en affär som hade alla tre så då tog jag dom, gratis, inte en kr behövde jag betala för dessa tre goda godisar.
 
Alla tre rekommendera jag skarpt om man gillar sånna godisar vill säga men alla har en väldigt goda smaker, persika har funnits länge och är lila god som alltid.
Colan smakar som napparna och är väldigt goda.
Tropiskafrukterna, väldigt frisk i smaken och väldigt god!
 
Gratis är mycket godare om man säger så men denna va super god tycker jag, sambon gillade de med,

Sleepy dog again.

2015-05-03 @ 16:31:00 - Kategori: Allmänt
Set nästan ut som om Zelda har gått in i väggen då hon ligger på detta vis, hon har legat så ett bra tag nu.
 
 
 
Min lilla sötnöten till Zelda, snark snark låter det från henne.

Dark horse.

2015-05-03 @ 12:37:04 - Kategori: Allmänt
Hade laddat ner en app på mobilen, rätt grym app.
Gjorde denna nu och jag vart nöjd.Ingen speciellt men den var snygg.
Hade själva bilden som wallpaper så då gjorde jag om den lite så den vart snygg.
Men jag ville ha en mörjare bakgrund men det fanns inget och vit bakgrund ville jag inte ha, så det fick bli grönt istället.
Funkade rätt bra ändå tycker jag.
 
Ska se om man kan leka lite sen ikväll då barnen far hem till deras mamma så man får lite lugn och ro till det.
 
Jag gillar det som är mörk, framför allt gothic stilen är väldugt cool, visst jag passar inte riktigt i den stilen men jag vill helst inreda huset med lite goth men de kostar dock.
Jag vill ha lite klädsel med den stilen också men då blir man ju säkert kallad för EMO eller något och det är jag inte ute efter utan gillar stilen, så lätt va den saken ;) Haha!
 
Nu ska jag nog göra lite nytta som dricka lite kaffe och kanske gå ut och se om det finns något som jag kan göra, se också hur det är med växterna jag planterade på rabatten och se om de ha vuxit något men är tveksam med den biten.
Skulle vara häfitgt om man lyckades att få upp någon blomma för jag har då inte gröna händer som man säger, men det skulle vara fint men lite blommor som växer.
 

Nötter.

2015-05-03 @ 09:36:22 - Kategori: Allmänt
Jag får ibland erbjudanden från Smartson som man kan testa lite produkter.
Såg då nötterna och ville prova.
Det var 500 st testpiloter dom sökte och jag var en av dom, jag fick 4 påsar varav 60 gr som jag fick hem.
 
Det var blandade smaker, men väldigt goda.
Skulle rekommendera detta till nötälskare, för det är 4 olika smaker på dom.
Saltade, lite starkare och så rostade nötter i olika slag.
Det var bara jag som åt det, dom andra var lite fega men jag gillade det.

Blondie!

2015-05-02 @ 19:53:07 - Kategori: Allmänt
Jag vart blond igen!
Men de är bara tillfälligt för sen ska jag bli mörkare igen i slag av mörkare lila, så då behövde jag blondera. 

Rätt tufft vart det. 
Måste tuffa upp mig innan man börja att jobba igen. 

Blöt hund.

2015-05-02 @ 19:08:31 - Kategori: Allmänt
Det var ingen favorit för Zelda att bli duschad.
Efter hon duschade så hoppade hon överallt som en liten groda, så höll hon på ett tag.
Nästan som om vart lycklig att hon vart lite renare.
Efter sin lilla damp stund så gick hon för att lägga sig på hennes nätan favorit plats.
 
 
 
Här låg hon ett tag och sen skulle jag borsta henne och ho bara njöt av det jag gjorde.
Min rena lilla hund som var smutsig och sotig efter de blöta och leriga vägarna som är nu och så nere i källaren så blir hon sotig.
 

Dagen middag.

2015-05-02 @ 17:09:55 - Kategori: Allmänt
Idag var det ugnsstekt falukorv med ost, makaroner och plommontomater.
Det var rätt gott men jag är inte så förtjust i det en det är helt okej att äta.
 
 
Så nu är man mätt och belåten.
Sambon gick ut och rastade Zelda the dog så jag sen kan duscha henne då hon är rätt smutsig, måste ju göra något än att bara hålla på med datorn hela dagen som jag har nästan gjort.
Förutom att vara vid datorn så har jag varit nere i källaren för att få nå varmvatten, nu är det över 30 grader så nu kan jag dushca Zelda så hon blir lite renare.
Ska bli intressant om hur hon tar det som då jag ska duscha hon då hon inte är van vid det, men jag måste så.

Bla bla..

2015-05-02 @ 14:20:20 - Kategori: Allmänt
Elden sprakar nere i källaren och i väntan på att det ska bli lite varmare i huset så man blir varm och få varmvatten.
Barnen har fått en varsinn glass och den gick snabbt slut, ska ta själv en glass senare idag.
Idag blir det ugns stekt falukorv med en massa ost på till middag och det blir nog makaroner till.
Sen blir det nog lite mys och en massa plock i huset så det blir lite bättra orning, sen vill jag ha mera förvaringsutrymmen i huset då det är väldigt dåligt med det.
 
Just att man måste vänja sig att man har bonusbarn varannan helg, men det är svårt.
Just att man inte är van vid det då man har barnen här, men ändå så är det väldigt mysigt att ha barn i huset.
Dels så blir djuren trötta och mer van vid barn så det är ett plus.
Djuren får massa kärlek och omsorg då barnen är här för dels så ger jag och sambon dom väldigt mycket kärlek men barnen leker med dom så mycket, dom har mer ork än oss gamlingar, haha.
 
 
 
 

Lördagsfrukost.

2015-05-02 @ 11:15:27 - Kategori: Allmänt
Tog min stora mugg och gjorde te, svartabärs te, och till det så blandade jag i socker och mjölk, gött.
Tog två mackor med ost och aprikosmarmelad som jag köpte då vi var i Örebro, super gott.
Nu är man nöjd i magen ett tag till, men kaffe är som ett måste som alla andra dagar.
 
Min bonusdotter gnäller lite nu om att hon vill ha godis då jag hade lovat henne, jag sa att hon fick lov att ta två mackor så skulle hon få sen, hon åt två mackor och nu vill hon ha lite godis som jag lovat henne.
Hon ska få lite godis sen, efter vi alla ha ätit klart.
 
Idag blir det nog en mys dag, men jag vet inte vad som sambon hade tänkt sig att göra idag men jag ska nog hålla på med inne i huset så det blir rent och fint någongång, men det blir bättre och bättre.
Vill ha det lite bättre innan man börja jobba på måndag men jag jobbar 50% men är ju ändå skönt att ha en rent och fint hem.
Sen har jag kommit på hur man sak börja bli hård mot Zelda så jag gör det nu och hon lyssna bra då man gör det, tack Ceasar Milan!
Jag gör som honom och då blir hon tvär lugn, igår jagade hon inte katterna på hela dagen då jag gjorde det på morgonen och lite där till då jag såg att hon skulle jaga dom, tur man kom på hur man skulle göra med henne men på kvällen jagade hon dom lite men då hann jag inte se eller var i närheten så jag kunde ju inte.
 
Hell yah I´m goood ;)
 

Mörker.

2015-05-01 @ 23:22:46 - Kategori: Allmänt
Den mysiga mörker faller in i vårat land. 
Inga gatylusen tända och man känner hur månen lyser in i tillvaron. 
Månen lyser så stor och stark så man känner sig helt lugn när man tittar upp mot den mörka himlen, stjärnor lyser även mot skyn. 

Hör lite då trafiken kör på våra vägar men ändå är de väldigt lugnt och fridfullt. 
Man blir mer och mer avslappnad, går till sängen för att läsa en bok och känner hur ögonlocken blir allt tyngre och tyngre.  

Man lägger ifrån sig boken och kolla igenom mobilen en stund, ögonlocken orkar inte vara öppna så lägger från sig mobilen för att somna i den varma sängen. 
Vakna sedan imorgon pigg och glad. 

Sov gott!

Dirigera bild.

2015-05-01 @ 21:46:03 - Kategori: Allmänt
har ett program på datron som man kan dirigera bilder och jag had et väldigt kul med denna, man kan göra det mesta med programmet och göra det så mycket snyggare.
Men jag vet inte vad dom andra tycker om det men jag tycker at tdet är rätt snyggt faktiskt, och jag blir nöjd för annars skulle man ju inte dela av sig med bilderna då man är klar.
 
Jag fotade min bil för dagen och nu har jag dirigerat lite och gjorde det som en helt ny bild.
 
Det är ju lite overkligt då man har monster klon vid tanklocket men jag tycker den ändå passade in ju st där för annars skulle de se helt galet ut.
Det tar inte så lång tid att fick en sådan bild och göra om den, just att man leker lite med tanken så blir det rätt snyggt om man får det så att det passar med själva bilden man gör om.
 
Vad tycks om bilden? Skulle vara glad om någon kommentera :)

Barn klänning.

2015-05-01 @ 19:44:40 - Kategori: Allmänt
Synd att denna klänning måste säljas för den är så söööööt!
Mitt bonusbarn ville inte ha den då den var så trång bland annat över bysten så då säljer jag den på Tradera.
 
Gå in och kika så kanske det är något för er :-)
 
Klicka här så kommer ni dit. 
 
Klänningen önskar nog ett bra hem då mitt hem inte passade så bra.
 

Dagens middag.

2015-05-01 @ 18:08:36 - Kategori: Allmänt
Det var ingen gorme middag idag men det var ändå gott.
Köttfärssås med fjärilsmakaroner stod det på schemat idag, inte fullt så tokigt men godare då man gör själv helt klart men kättfärsen är så dyr här.
 
 
Bra mat är det också och om man inte är så kinkig så fungerar den hur bra som helst med lite krydda så är det som pricken över iiet.
En tumme upp för denna maträtt ändå! 

Värme!

2015-05-01 @ 17:02:21 - Kategori: Allmänt
Skulle inte det vara härligt att sitta framför en kammin under de kalla kvällarna och värma sina kalla händer?
Eller sitta framför den och grilla marsmallows med familjen och mummsa en fredag eller lördagskväll?
 
Skulle sitte väldigt fint med det då det är lite små kallt nu på kvällarna, eller på vintern skulle det vara suveränt.
Själv skulle jag vilja ha en vedeldad kammin i vårat hus i vardagsrummet så man kan mysa lite extra med min nya lilla familj som jag fått.
Bara att sitta framför den och se elden spraka och spela någon kortlek med en varmchoklad i handen och bara njuta av tillvaron, bara att släppa alla måsten i huset och bara njuta.
Så skulle jag vilja ha det i huset.
Ha en massa kuddar och filtar framför den och ligga ovan på de och hålla hand med den du älskar tillsammans med den brasande elden och titta på hur det brinner i kamminen, en underbar dröm!
 
Vill gärna ha en kammin i vårat hus, vill gärna bara titta på elden ett tag och bara drömma mig bort från allt som är besvärligt, titta och se hur det brinner i kamminen med en varm dryck i handen och bara få alla tankar flyga om kring i huvudet och med ett leende på läpparna drömma sig bort.
 
Nä det skulle vara en helt underbar dröm, mysigt är det också och bara få se på hur det brinner och lägga på lite extra ved så det blir lite varmare och mysigare i huset.
 
contura.se finns den lösningen så man får det lilla extra myset på kvällarna!
Kika in på deras sida så får ni se vad dom har för kamminer!
 
 
 
 Nibe AB

Sleepy dog.

2015-05-01 @ 13:54:14 - Kategori: Allmänt
Zelda är en väldigt aktiv hund med tanke på att hon har det i sig med drag och dyligt, men ändå så kan hon ta det lungt och snarka som fasen då hon sover.
Klart att man blir trött då han hör henne sova för det låter så fridfullt.
 
 
Ser ut som om hon har det väldigt trångt där hon ligger, hon har lega där ett bra tag nu och snarkat och drömt sig bort i fjärran länder.

1 maj.

2015-05-01 @ 11:51:03 - Kategori: Allmänt
Idag så vaknade jag kl 3 ca och klev upp då jag hade en enorm magsyra, tog samarin och gick ut med Zelda och fick inte en chock men vart nog lite irriterad för att jag såg snö falla och va lite vitt på marken.
Gick in efter en stund och hela kroppen kändes som konstig som om det vore något fel.
Ner till källaren för att starta i pannan för tänkte så det skulle bli varmt innan sambon vaknade.
Spelade sen på mobilen och fixade internet så det funkade igen, såg lite på tv och däckade på soffan och sof till kvart i elva ungefär.
 
Snön är som tur är borta, dela så förstod jag att det skulle försvinna lika snabbt som den kom men vart ändå lite irriterad.
Vi har ätit frukost nu eller flunch som man kan säga också och ska ner till den populära källaren och kolla om det blir någ värme i systemet, fixa kaffe måste jag göra också så man blir som folket.
Blir nog en halv seg dag då man känner sig lite seg i hela kroppen då man sov rätt länge, men ska ändå försöka att göra något hemma så det blir bättre inne.
 
Kiss <3