Miicha

Mitt liv som jag.

Men alltså.

Allmänt Permalink0
Har vare i skolan idag och känns faktiskt, idag och igår har jag prestera rätt mycket så är väldigt trött men ska se på mina favvo serier och sen får jag se om jag ska gå och lägga mig eller om jag ska se på en film.. :P

Fått beröm av lärarn 2 dagar nu i rad och det känns jätte bra faktiskt :D

Imorgon vet jag inte riktigt vad man ska göra men jag ska nog i alla fall vara hemma och ta det lungt och kanske städa om jag har lust till det fast det behövs så klart :P

Bilden har jag ju tagit idag på skolan vid lunch när har hade så tråkigt så visste inte vad man skulle hitta på, så jaag tog lite kort :P Hehe.
Färga fåret har man ju gjort med men vart inte som jag ville men snyggt tyckte jag att det var men jag ska ta en bättre bild så får jag höra hur folk tycker :D
Sicken sne mun jag har!! Haa.
Klart jag var rätt sne där iförsig. :P

Nepp nu ska jag vidare till tvn, se på Desperate Housewife och sen blir det något annat :P

Hade :D

Vill bara, vad jag nu vill..

Allmänt Permalink0
Idag när jag skulle åka till skolan så skulle jag he på vind rute torkaren så funkade den lite men var ju fast frusen på rutan på bil´n och en blondin som jag är (född med, märkare blond e ja) så fortsakker jag tills den inte funkade, så fick ta exets bil idag, så staget till torkaren gick sönt så det får jag skylla på mig för det var ju mitt fel helt och hållet så..

Men idag har det blåst som fasen så jag kunde bara köra 70 på 90 vägen hem för dte gick bra inte snabbare för bilen var så vind känslig så, men det är bara att tat lungt så går det bra. :P

Idag har jag oxå tage ett teori prov på internet på bakgavellyft så det var rätt så lätt så nu har jag klarat det :D
Nu är det bara resten kvar :P

Har stor handlat idag i Solle så man har lite mat så det räcker (typ flera veckor) så nu blir bara pengarna som jag har kvar till bränsle till bilen..

Ska vila huvudet för har fått för mycket info idag och koncentrera mig på bil körningen hem..

Hade :D

Hopp i stugan..

Allmänt Permalink0
Var på en dejt igår :P
Det var kul och så var det första dejten jag gick på..
Vi fikade och surrade ett tag och sen gick vi ut på stan (Ö-vik) och gick runt på affärer och sen så ville han köpa ett halsband så då kollade vi ut ett och så köpte han ett, och jätte fint var det.

Efter dejten så åkte jag till fostermamma och var där ett tag och sen åkte jag hem så att det inte skulle vara för mörkt, och så fick jag lov att ringa till min kompis och prata med henne så att jag inte skulle somna medans jag körde så det gick bra..

Nu sitter jag hemma och ska he på tv6 och kolla och på reklamen ska jag städa lite..

Imorgon ska jag prata med läraren eller skälla kanske jag gör, för i onsdags så låg jag hela dagen och så på torsdagen så kännde jag mig pigg nog att klara en hel dag i skolan och så var det ju inte där "What?!" så det kom en städerska och sa att det ska inte komma någon idag för denna vecka är det bara måndag till onsdag.. "JÄVLA SVIN" så dom hade lixom inte sagt ett skit till mig så jag fick åka hem igen (7.5 mil) så det ska jag prata med dom om imorgon..
Måttligt förbannad man vart.

Jaja.

Hade så länge :D
Till top