Men alltså.

2011-03-29 @ 21:24:25 - Kategori: Allmänt
Har vare i skolan idag och känns faktiskt, idag och igår har jag prestera rätt mycket så är väldigt trött men ska se på mina favvo serier och sen får jag se om jag ska gå och lägga mig eller om jag ska se på en film.. :P

Fått beröm av lärarn 2 dagar nu i rad och det känns jätte bra faktiskt :D

Imorgon vet jag inte riktigt vad man ska göra men jag ska nog i alla fall vara hemma och ta det lungt och kanske städa om jag har lust till det fast det behövs så klart :P

Bilden har jag ju tagit idag på skolan vid lunch när har hade så tråkigt så visste inte vad man skulle hitta på, så jaag tog lite kort :P Hehe.
Färga fåret har man ju gjort med men vart inte som jag ville men snyggt tyckte jag att det var men jag ska ta en bättre bild så får jag höra hur folk tycker :D
Sicken sne mun jag har!! Haa.
Klart jag var rätt sne där iförsig. :P

Nepp nu ska jag vidare till tvn, se på Desperate Housewife och sen blir det något annat :P

Hade :D

Vill bara, vad jag nu vill..

2011-03-24 @ 18:05:46 - Kategori: Allmänt
Idag när jag skulle åka till skolan så skulle jag he på vind rute torkaren så funkade den lite men var ju fast frusen på rutan på bil´n och en blondin som jag är (född med, märkare blond e ja) så fortsakker jag tills den inte funkade, så fick ta exets bil idag, så staget till torkaren gick sönt så det får jag skylla på mig för det var ju mitt fel helt och hållet så..

Men idag har det blåst som fasen så jag kunde bara köra 70 på 90 vägen hem för dte gick bra inte snabbare för bilen var så vind känslig så, men det är bara att tat lungt så går det bra. :P

Idag har jag oxå tage ett teori prov på internet på bakgavellyft så det var rätt så lätt så nu har jag klarat det :D
Nu är det bara resten kvar :P

Har stor handlat idag i Solle så man har lite mat så det räcker (typ flera veckor) så nu blir bara pengarna som jag har kvar till bränsle till bilen..

Ska vila huvudet för har fått för mycket info idag och koncentrera mig på bil körningen hem..

Hade :D

Hopp i stugan..

2011-03-13 @ 14:57:49 - Kategori: Allmänt
Var på en dejt igår :P
Det var kul och så var det första dejten jag gick på..
Vi fikade och surrade ett tag och sen gick vi ut på stan (Ö-vik) och gick runt på affärer och sen så ville han köpa ett halsband så då kollade vi ut ett och så köpte han ett, och jätte fint var det.

Efter dejten så åkte jag till fostermamma och var där ett tag och sen åkte jag hem så att det inte skulle vara för mörkt, och så fick jag lov att ringa till min kompis och prata med henne så att jag inte skulle somna medans jag körde så det gick bra..

Nu sitter jag hemma och ska he på tv6 och kolla och på reklamen ska jag städa lite..

Imorgon ska jag prata med läraren eller skälla kanske jag gör, för i onsdags så låg jag hela dagen och så på torsdagen så kännde jag mig pigg nog att klara en hel dag i skolan och så var det ju inte där "What?!" så det kom en städerska och sa att det ska inte komma någon idag för denna vecka är det bara måndag till onsdag.. "JÄVLA SVIN" så dom hade lixom inte sagt ett skit till mig så jag fick åka hem igen (7.5 mil) så det ska jag prata med dom om imorgon..
Måttligt förbannad man vart.

Jaja.

Hade så länge :D

Lendo.se

2011-03-11 @ 09:45:34 - Kategori: Allmänt
Detta med pengar är så oändligt, vissa har mycket pengar och behöver inte ta en massa lån för att klara sig medans andra måste göra det och så får dom en massa skulder för att dom tar lån så därför tycker jag att det är bra att samla alla lån till ett så man betalar bara till en bank istället för flera.

Jag har aldrig låna pengar och kan tänka mig det när jag har en bra ekonomi och ska köpa en bil, hus eller något dyligt, som små saker vill jag inte ta lån på för det känns bara onödigt så en stor sak ska det vara om jag ska låna pengar från en bank annars kan jag ju lika gärna spara själv. :)

Själv tycker jag heller inte om att låna heller för många har så höga räntor men det är ju smällar man får ta och så om man låna en gång så blir det ju oftast att man vill låna igen och göra en annan sak, men sån vill jag inte vara så därför vill jag ha en bra ekonomi när jag ska låna pengar.

Men om jag ska låna så går jag in på Lendo.se och kolla vad dom har att erbjuda mig som kund :P

WIIIII.

2011-03-04 @ 19:45:55 - Kategori: Allmänt
På måndag är det en ny start :D
Ska till skolan 12.30 ska jag vara där för då ska vi hålla på med teori, men dom andra ska vara där 8.30 för dom ska gå runt i lokalen och så men det behöver ju inte jag så :P

I helgen ska jag tvätta upp allt som ska tvättas så jag har lite kläder, så det har jag att göra, suck..

Så idag har jag inte gjort något speciellt än att sitta och spela på facebook och så, men jag har inte kunnat gjort så mycket för jag har mått illa men varför vet jag inte.
Men jag har diskat lite idag men det är kvar efter middagen.

Katterna hade bestämt sig för att mörda nallen, hittade han så här häromdagen.
Hmm :P

Jaja nu ska jag snart se på tv.

Hade :D

Min dröm resa.

2011-03-01 @ 23:28:24 - Kategori: Allmänt
Tänkte att jag ska skriva om en dröm resa som jag har haft ett tag nu faktiskt. :)

Jag vill åka till Usa men vart vet jag inte riktigt.
När jag/vi är framme i Usa så ska jag hyra en bil eller åka buss runt Usa.

Har haft den drömmen ett tag att se Usa på riktigt än på film liksom.
Drömmer om att se Grand Canyon och Death Valley vill jag se, det ska vara riktigt häftigt, och så åka ut på en öken väg och så till slut ser man massa ljus som kommer allt närmre så är man i Las Vegas. :D

Hellst vill jag ha en kompis med mig för man vill ju inte åka ensam men det ska väll gå :P

Detta är mitt bidrag till en bloggtävling som Resebokningen.se anordnar. Genom att blogga om min drömresa får jag en gratis bagagebricka och har även chansen att vinna fina priser där förstapriset är ett presentkort från Fritidsresor på 5.000 kr.
Läs mer om tävlingen här.

Omg.

2011-03-01 @ 13:25:50 - Kategori: Allmänt
Varför ska allt ta sån jävla tid!?
Förstår dom inte att det inte är bra att vänta?
Jag hatar att vänta, mitt liv består av att vänta i alla fall i halva.

Jag vet ens inte om jag får pengar från fk, och så fick jag ett brev av vårdcentralen igår att jag ska komma dit den 22/3, HALLÅ!!!, skolan börja ju på måndag 7/3! Rappa på lite, men ne det gör dom inte utan det fanns ingen som kunde boka om din tid eller omboka om dom är sjuk så ska dom ju vara hemma. :(

Gå skolan i 2 veckor och hemma 2 veckor för att man inte har råd att åka dit, så förbannat less blir man.
Och så kan dom bara inte höra vad man säger heller utan man ska ha en läkare som aldrig har sett eller träffat en, så det är jävligt idiotiskt tänkt, men man förstår dom ändå men ändå.. hmm.

Jaja, får väll dunka musik vidare och får se om jag tar och bakar lite bullar.

Hade bra så länge. :D