Miicha

Mitt liv som jag.

Jag har ONT!!!

Allmänt Permalink0
Jahapp,
just nu är jag i Coronaskolan och har super ont i knäna och nu är det båda som jag har ont i för att jag har överansträngt den andra, och jag har ringt till vårdcentralen och jag får inte en tid för än i juli, FÖRJÄVLIGT!!!!!

Och jag har tillochmed ont i huvudet men jag ska snart dricka kaffe och hoppas att det gå över snart.

Hoppas att jag får körkortstillstånd tills i juni alla säger att jag ska få det innan dess men jag är tveksam, men annars får jag en ny tid och så, men jag vill inte ha en ny tid utan jag vill börja nu den 22 juni, LÄNGTAR!!

Jag har nyss blevit klar med nationella provet på engelska och det gick väll skapligt hoppas jag på, men men, jag får ju se hur det blir på resultatet..

Fick reda på idag att jag slutar skolan den 11 juni kl 17-19 och Cicci tar ju studenten den dagen, Suck, men jag får ju komma dagen efter istället, så hoppas att hon är hemma då och vill att jag ska komma, för jag ska ju köpa en fin present till henne och jag hoppas att jag har råd och det finns,. Nyfiken, hur hon reagerar,.

Nuså, är kaffet klart vad gott det kommer att bli, och Dansken är här och hälsa på och det är ju kul.

Bye bye

Hej hopp..

Allmänt Permalink0

Hoppas ni nu har läst om mänsklig rättigheterna nedanför, det har berörit några som jag har läst för, hoppas jag får bra svar från min lärare i Coronaskolan.!!

Just nu är jag i Särvux och gör inget, har lagat mat och det blev gott, det blev fisksoppa, jummy.!!

Nu har jag vaknat 5.30 i 3 dagar i rad, ÅH, vad trött jag är, dom kan iallafall fet glömma att jag tar den tidiga bussen imogron, det är jobbigt men ändå skönt att vakna tidigt men det tar på mina krafter, man kan ju inte vara social med katten som är hemma hela dagarna när jag kommer hem för då är jag lixom för trött, och hon måste ha lite kärlek om omsorg medans jag är hemma det syns på henne när hon är hemma ensam för mycket.

Japp, Nina och jag har varit i stan och jag har köpt 2 färg burkar (små) som jag ska måla min bilmodell som jag ska bygga i helgen när jag har tråkit, det är en matt svart som jag ska ha på nedre bilen och en blank röd färg på övre bilen, man måst måla före innan man ska börja att måla.
Jag tycker att det är roligt att bygga en bilmodell men dom är ju så himla dyr, har byggt några nu som jag har lagt i mitt glas-skåp hemma i vardagsrummet, nice.
Och så köpte jag en pensel det kan ju bli svårt annars att måla ju, så dum är jag då inte, och så köpte jag lim för det kan också bli svårt att sätta ihop bilen, det kan ju rasa bildelar överallt, en liten hobby där iallafall.

ÅHHH

Vad jag längtar till den  22 Juni!!! Då ska jag börja med mitt efter längtade körkort, och jag håller på att plugga som förfullt men det messta kan jag ju men man ska ju ändå plugga, och så böckerna är väldigt lätt lästa så det är ju ett plus.
Dom flessta tror att jag klarar körkortet och det är ju jag glad över jag har ju kört i 4 år så nada problemos, så det är ju de teoretiska som jag håller på att lära mig men det är ju rätt så lätt att lägga in i min skalle när man har ett sådant stort intresse när det gäller bilar och dyligt..

Nehepp..

Nu ska jag vidare i över gatan till Coop Konsum och se vad dom har att erbjuda...

(Måste på toa innan det kommer i byxan)

BYE BYE

Detta var mitt jobb i skolan och vill dela med mig.

Allmänt Permalink0

Mänskliga Rättigheter
I mina tankar:


Mänskliga rättigheter finns överallt, men kanske inte existera på vissa länder och inte tas på allvar.

Man ska inte behöva vara rädd för vilken hudfärg eller religion men har, dels är det inte deras fel att dom blev som dom blev det är ingens fel.

Jag stuntar i om folk är rosa, vita, svarta eller gröna dom är ändå människor och ska bli behandlad som de ras man är född i.

Jag tycker att det är fegt att de färgade skulle slava för de vita människorna, de vita var jäkligt feg när dom inte orkade själva, jag kan inte förstå det!

Det finns mycker orättvisa i världen och då menar jag inte att du får mera godis än mig, utan barn får inte mat och protein som dom små förtjänar.

Tänk om du inte kan ge dina barn och barnbarn de mat som dom behöver, du skulle nog känna dig betyendelös och kanske tillochmed värdelös som förälder, men ni gör ändå allt ni kan för era barn och barnbarn ska överleva.

Det finns miljoner av barn som svälter och har HIV/AIDS och det finns dom som lever i unga åldrar pågrundav att deras förälldrar har dött, det finns dom barn som inte ens har fyllt 5 år än det får bara inte fortsätta så här, det är grymt att barn lever så här!

Kan ingen vara som Robin Hood?

Han som sa: Ta från dom rika och ge till dom fattiga.

Det finns många rika som är för snål för att bry sig, men det finns de rika som ger hur mycket som hellst till de fattiga.

Alla barn har lika rätt som du och jag att gå i skolan, men dom fattiga har inte råd att ge sina barn en utbildning.

Barnen tillexempel Sverige "hatar" att gå i skolan medan barnen i Afika är tacksam för att gå i skola, så det är en stor skillnad.

Det finns dom som måste gå i flera mil för att hämta vatten medans vi i Sverige behöver gå ett antal meter till kranen i köker, vissa kan inte få tag i vatten pågrundav torka.

Skulle du vilja dricka bajs-brunt vatten?

Trodde inte det heller!

Men dom som måste har inget annat val som du och jag har.

I vissa länder måste förälldrarna lov att sälja sina älskade barn till pedofiler för att dom ska tjäna pengar, eller så säljer dom sina barns hår.

Hemska saker!

Kan ingen sätta stopp för detta?!

Det finns barn och kvinnor som våldtas av män och det finns inget som vi kan göra något åt, och dom mår jätte dåligt efter en sådan händelse, det förstår man ju!

Drömmer du om något? Du kan få det uppfyllt, men dom som inte kan få sina drömmar uppfyllda det är dom det är synd om!

Jag drömmer om en bättre värld, jag vill kunna gå i en stor stad på natten utan att vara orolig att bli våldtagen eller något liknande.

Man ska kunna gå ut hur som hellst utan att vara rädd och orolig.

Det finns dom som dödar sina fruar och barn, det finns kvinnor som lägger sina barn i frysen eller i en låda och sedan he ner dom i vatten, det tycker jag är recpect löst mot de motsatta könet och det finns alltid något att göra åt det, det finns hjälp att få men vissa är för "stolta" över sig själva och inte vill skaffa hjälp.

Så, detta är min åsikt och tankar om detta.
AV: Michaela Johansson


Kommentera gärna och säg vad ni tycker.!! Uppstattas.!!

Till top