Miicha

Mitt liv som jag.

katt mys!

Permalink0
De bästa med att ha katter är kärleken dom ger en och de man ger tillbaka, dom lyssnar alltid på problem man har och tar väl hand om en även om de är en katt som inte förstår vad man säger men ändå så är dom där för en.
Jag kan sällan fota min andra katt då hon alltid är i rörelse och inte gör något galet så får ena katten bli fotad istället :) 

fjällen!

Permalink0
Var en sväng till borgafjäll och gatt fara till borgahällan och fota samt till vägens ände som heter Storjola :) 
Dit ska jag flera gånger och är inte så långt från mig

De två första bilderna är från storjola så kallade vägens ände och dom två sista är borgahällan :) Friiidag!!

Allmänt Permalink0
En veckas sjukskrivning va typ över och väntar tills att läkaren ska ringa och det blir inte för än på tisdag så får nog va hemma tills dess, eller ja hemma kanske jag inte är men borta hos en som jag kanske ska flytta ihop med.
 
Ha varit som hetiskt nu ett tag men det ska nog ordna upp sig förhoppningsvist, killen/gubben jag ska flytta ihop med tror att jag kommer bli lycklig men det tror inte jag då jag har väldigt svårt för att bli det men man vet som aldrig heller utan jag kan ju bli det också men jag har en känsla att jag inte kommer bli det men gladare kanske man inte lycklig..
 
Jag måste komma på något kul att säga så det är mycket roligare att läsa men jag tänkte att jag ska he upp nå musik som är min smak (annars går det ju som inte) och kanske nå bilder. :)
 
Idag ska jag skulle fara hem så såg jag en kungsörn flyga över vägen men som vanligt så hinner man ju inte ta bild så man kan lägga upp.
 
Ha en fortsatt bra fredag :)
Till top