Miicha

Mitt liv som jag.

Ny vecka.

Allmänt Permalink4
Hoppas att jag får brevet imorgon så jag kan skriva på den nya hyreskontraktet och skicka tillbaka och så ska jag ringa så jag kanske få nycklar snabbare (oj fy va det lukta bajs) får jag hoppas :)
Har packat och rensa massa skräp idag och ska väll fortsätta med det imorgon för man vill ju inte ha en massa i den nya lägenheten direkt så bäst att man rensa nu, men egentligen så har man ju 3 måna på sig att flytta och så men jag hade typ 2 veckor och det vart inte klart för än förra veckan och så kanske jag får nyckel slutet av veckan, tssss stress men jag kan ju inte stressa det är ju det som är kruxet.
Och så imorgon är det en vecka kvar tills min underbara vän kommer och ska vara hos mig ett tag och vi ska myyyyysa och så klart packa upp och så ska vi ha det så fett kul :D LÄNGTAR!!!
Känner mig som 14 år igen, men dock så är jag typ 10 år äldre än 14 :P
Ha en fortsatt bra söndags kväll :love:

Lördag kväller.

Allmänt Permalink1
Idag har jag itne gjort som är något, duschat och vare inne på fejjan och spela massa skit som Puzzled Heartz och Bubble Witch Saga.
Har rensa nå kartonger rättare sagt två idag och sälngt massa skit som man tror sig vilja ha senare i livet men kommer dock aldrig se dom mera eller ens titta, man kan titta på dom nån gång och le och sen är det inget mera så det vart och slänga.
Min syster dotter kan få nå saker som jag ha som jag kan ge dom som dom kan leka i och dyl. :)
Jag tänkte att jag ska försöka att hålla mig vaken till 00.05 för då är det en film på kanal9 "The Shinning" hurn det nu stavas vette fasen men man kan kolla på tv.nu så om någon är intresserad, men jag kommer nog att däcka innan. :P
KOM I HÅG ATT ÄNDRA KLOCKAN INNAN NI LÄGGER ER EN TIMME FRAMÅT!


Suck!!!

Allmänt Permalink0
Jag har bott i samma lägenhet i 7 år typ och det märks speciellt när man ska gå igenom massa grejjer!
Man sammla på sig en massa skit som man bara slänger sen, så är det för mig.
Jag packar så jag får ont i ryggen men idag ska jag nog inte göra så mycket mera ändå kanske lite smått bara.
Men imorgon så tänkte jag kanske att jag ska ta in nå kartonger med saker i som jag ska sortera lite som man kan he in dom i en annan kartong så man har mera att packa i.
:P Men jobbigt att flytta kan jag då säga att det är, men sen när man flyttar till det nya stället så blir det mycket bättre och roligare att ta upp sakerna :)
Ha en super fredags kväll :love:
Till top