Miicha

Mitt liv som jag.

12 years a slave.

Allmänt Permalink0
När sambon och jag for till Vilhelmina en sväng så såg jag denna film som jag länge vilja sett och då tog jag och köpte den och igår så såg jag och sambon på den och jag vart som förälskad i den filmen och rekomendera den starkt.
         
Denna film är ju verklighets baserad film från sen 1800-tal och han som det handlar om skrev boken om slaveri under 1800-talets slut om hur han kämpade för dom vitas vilja genom att samla bommul och massa misshandel samt att inte säga ett ord att dom kan läsa eller skriva för då skulle dom vara dödens direkt.
 
Jag fastnade för denna film och kunde som inte släppa taget för den en sekund och när jag skulle kissa eller dyligt så skyndade jag mig tillbaka för att åter igen se fortsättningen med skarpa blickar på tv rutan.
 
Just att denna film är sann och det har hänt så är den så sorlig och så bra så jag tycker att ni nu ska se denna film antligen hyra den eller som jag köpa den för ni kommer ju inte att ångra er en sekund om man gillar verklighets baserande filmer som denna är eller så kan man streeema den på någon sida som man kan se filmer via. :)
 
Se på den och berätta hur ni tyckte för jag älskade den filmen ;)
 
 
 
 
 

Speciell.

Allmänt Permalink0

Alla är speciell i mina ögon, alla har sin charm och personligheter som vi ska vara rädda om.
De mest vi ska vara rädda om är våran familj för dom är så pass viktiga i livet, bra vänner kommer alltid tillbaka men familjen kan man förlora för gott.
Själv har jag inte så bra kontakt med mina syskon som jag önskar att de vore bättre men de lilla kontakt jag ha med resterande familjen är jag jätte rädd om för tillslut så finns dom inte längre där för en så man ska ta vara på de som är nu. 

Älska, glömma och förlåta lever jag för. 
Alla gör sina misstag och fel för de är mänskligt att göra det och då ska man kunna förlåta och gå vidare. 
Ibland är de svårt för vissa och förlåta men tillslut så måste man göra de om man en dag inte längre finns där för personen mer och då förstår dom de största misstaget dom gjort är att ta bort den viktigaste personen i livet och de är de jag är mest rädd för och därför kämpar jag i alla väder att ha kontakt med min familj trots arr de är så svårt!! 

Alla Hjärtans Dag!

Allmänt Permalink1
Idag är det kärlekens dag och jag for till affären lite snabbt för att köpa denna söta nalle till min älskade sambo och han vart glad men det är ju tanken som räknas i detta fall, för dels tycker jag att denna nalle är så söt och så får han ha den bredvid hans sida om sängen som han kommer se varje morgon då han vaknar och då han ska sova om natten :)
 
Men jag är inte så mycket för romantik men jag visar det på mitt sätt och denna tycker jag var så söt, men han har inte köpt något till mig och det behöver han som inte heller utan jag vet hur mycket han älskar mig så det räcker bra för mig och en puss så klart :)
 
Men jag hoppas att ni får en bra Alla Hjärtans Dag även om ni nu har någon eller inte så hoppas jag på att ni får en bra dag för det ska jag ha med massa mys <3
 
Massa kärlek till er! <3
Till top