Miicha

Mitt liv som jag.

Suckar.

Allmänt Permalink1
Ännu en sömnlös natt!
Jag vet inte man jag kan inte sova, suck, hatar det och så sover man långt in på dagarna, kanske är det därför att man inte gör något under dagarna men snart är det slut på det, jag ska på ett möte på Aktus den 10:de november halv elva tror jag att det var, och där ska i snacka om hur vi ska göra som med praktiken och så söka då praktik och så.

Och så är min underbara lilla syster Kim här i norrland, men jagska träffa henne innan onsdag men jag vet inte när men jag ska se hur mycket pengar jag har och så tanka lilla bilen och så ska jag dit, och så på onsdag så ska hon sova över hos mig!!

På tisdag fyller en person år och hon står mig nära!! Det är min helt underbara stora syster Sabina som blir en gammal kärring, ne då det var dummt då är jag snart gammal med ju, ne fasen, förlåt..
Hon ska få sockors om jag har stuckit själv och hon vet det så det e inge fara, så jag stickar för fullt nu, och hoppas att hon blir glad att dom är klara!!

Och så nu har jag laddat hem Takidas nya album The Darker Instnkt, och den ska jag lyssna på imorgon, grr.

Och så ska jag åka ner till byn och gå i på tv affären vet inte vat den affären heter men iallafall, så ska jag he in min tv-dosa för den funkar  inte just nu, och så får jag se om han kan laga den eller om han får beställa en ny dosa, hatar när jag inte ha en dosa till tv man kan ju inte kolla på text-tv ju.!! GAAHHH!!!

God natt!

Lördag!!

Allmänt Permalink0
Mys eller inte mys, hmm, villket som.
Idag har jag ätit hemmalagad pizza och det var jätte gott, och sååkte jag till pizzerian för att köpa deras sås och det blev gott.!
Så nu har jag precis diskat nästan klart jag har bara plåten kvar, och sen får jag se vad man ska hitta på!

Jag kanske ska tända nå ljus och ha det mysigt ikväll jag får se hur jag gör som.

Imorgon kommer min lilla syster Kim till norrland, ÅHH vad jag längtar, och hon ska sova över hos mig på onsdag, vad kul vi kommer att ha, och hon vill så gärna åka i min bil sa hon när jag snackade med henne.
Hmm. Undra vad man ska äta när hon är här då? Men det får hon bestämma.
LÄNGTAR!!

Och så kan jag betala på bilen med och det känns jätte bra, bilen kostade 2.500 kr och jag älskar den bilen fortfarande och så har jag en massa planer på hur bilen ska se ut med.
Jag vill att bilen ska ha en mörkare röd färg och lite små glitter på huven, och så en svart vinge och kolsvart toning, och så, den kommer att bli jätte snygg om jag kan göra det som jag har tänkt, men det kosta en massa tusen lappar.
Men förstka jag spara till en mobil, en Sony Ericsson U1i Satio och den kostar typ 5.350 kr på netonnet, hmm, och så har den 12.1 megapixel kamera och 8GB minne och så vidare, men jag ska nog köpa den tror jag..

Har massa planer haha, men hälften har jag inte råd med, men jag ska nog sammla ihop iallafall..!

Svininfluensa

Allmänt Permalink3
Ska du vaccinera dig??
Till top