Lingon plock.

2017-09-14 @ 16:01:48 - Kategori: Allmänt
Var ute tidigare idag och gick in igen då det började att regna.
Eftermiddagen bjöd oss på lite sol en stund så då var man ute och plockade lite lingon här på gården och det blev en halv glasslåda, regnet kom sedan så man gatt gå in med både bebis och hund.
 
 
Så nu hoppas man på att det ska bli bättre väder imorgon eller i helgen så man kan plocka mera lingon.
Känns onödigt att bara låta lingonen vara oplockade då det finns så mycket här på gården så då passa man på att plocka då det är fint väder och min dotter får vara ute i vagnen ett tag och få friskluft. 

babyträff.

2017-09-13 @ 15:29:32 - Kategori: Allmänt
Igår var det första gången för mig och Delina att vara på en träff för bebisar.
Hände inte så mycket, inte mera än prat och lite fika men det var väldigt kul att få komma ut och träffa folk ändå trots allt.
Delina sov hela tiden vi var där så det var lite tråkigt men det var ändå skönt för min del (ha ha).
 
 
Imorgon så blir hon 3 veckor och det har gått så snabbt allt, så snart blir hon en tonåring och hatar mig om det ska gå så här snabbt.
Idag så har hon inte sovit så mycket utan mest av och till hela tiden och ätit rätt mycket men då blir det bra till kvällen då hon kommer förhoppningsvist sova.
 

Babynest.

2017-09-07 @ 18:54:14 - Kategori: Allmänt
Fick denna super gulliga babynestet idag och det är hemmagjort och super skönt för Delina att sova i då det är mjukt och höga kanter och sen så behöver man inte oroa sig att hon trillar bort och sover så gott i den.
 
 
Det är min kära fostermamma som har gjort denna till henne och är super nöjd och glad över att man fick denna super fins babynest till henne!

Bebis bad.

2017-09-06 @ 14:51:13 - Kategori: Allmänt
Igår så fick hon bada och vattnet var förvisso lite kallt för henne så nästa gång så blir det varmare, hon skrek lite men jag skyndade mig så gott jag kunde så hon fick somna igen i min famn med badlakan på och sen hedde jag på henne sin pyamas.
Hon sov hela kvällen och vet inte när hon vaknade under natten då jag inte hör då hon skriker men det fixade sambon så bra och vid 5 tiden imorse så var det min tur att mata henne så hon blev nöjd och somnade om igen och det kunde även jag göra.
 
 
Sotaren kom vid 8 imorse och Zelda skällde rätt mycket då hon inte kände igen honom men det gick bra, Delina vaknade inte över att hon skällde som turen var. 
 
Lite städning står på agendan idag och det har gått bra men Delina vill ha mat lite då och då så man får avbryta det man gör och ge henne mat så hon blir nöjd och gosa en stund så hon somnar igen.

Känslorna tar över.

2017-09-01 @ 22:16:55 - Kategori: Allmänt
Igår satt jag med Delina i famnen och tillslut så började jag att tok gråta, vet inte varför jag började men kände mig så lycklig över att man fick en sån fin tjej.
Tårarna rann och rann hela tiden och kunde knappt få stopp på dom, ringde min kompis så jag fick prata lite och hon fick mig lugnare och sa att det var ju hormoner som gjorde det och det kommer att fortsätta för man är känsligare än vanligt.
 
Idag så har jag och Delina varit ute och gått och det gick väldigt bra, hon var som lite kinkig från början men sen så somnade hon i vagnen.
Väl hemma så sov hon så gott i vagnen och tog inte in henne direkt utan tänkte att hon skulle få sova ute ett tag men hon vaknade ganska snabbt och då var hon hungrig så då var det bara att gå in och fixa lite mat åt henne så hon blev nöjd.
 
Idag så har jag inte haft så större problem med hormonerna som turen är och jag tycker som att det är jobbigt då dom ska ta över så där, men det är något man inte kan rå för egentligen utan det bara är så.
Blöder fortfarande och har gått en vecka och en dag men det kommer absolut att fortsätta, sambon tycker att bindorna går åt så snabbt men jag svara att det inte är som mens utan det är mycket mera och att det kan hålla sig med blödningen några veckor till.