Miicha

Mitt liv som jag.

Lingon plock.

Allmänt Permalink1
Var ute tidigare idag och gick in igen då det började att regna.
Eftermiddagen bjöd oss på lite sol en stund så då var man ute och plockade lite lingon här på gården och det blev en halv glasslåda, regnet kom sedan så man gatt gå in med både bebis och hund.
 
 
Så nu hoppas man på att det ska bli bättre väder imorgon eller i helgen så man kan plocka mera lingon.
Känns onödigt att bara låta lingonen vara oplockade då det finns så mycket här på gården så då passa man på att plocka då det är fint väder och min dotter får vara ute i vagnen ett tag och få friskluft. 

babyträff.

Allmänt Permalink1
Igår var det första gången för mig och Delina att vara på en träff för bebisar.
Hände inte så mycket, inte mera än prat och lite fika men det var väldigt kul att få komma ut och träffa folk ändå trots allt.
Delina sov hela tiden vi var där så det var lite tråkigt men det var ändå skönt för min del (ha ha).
 
 
Imorgon så blir hon 3 veckor och det har gått så snabbt allt, så snart blir hon en tonåring och hatar mig om det ska gå så här snabbt.
Idag så har hon inte sovit så mycket utan mest av och till hela tiden och ätit rätt mycket men då blir det bra till kvällen då hon kommer förhoppningsvist sova.
 

Babynest.

Allmänt Permalink0
Fick denna super gulliga babynestet idag och det är hemmagjort och super skönt för Delina att sova i då det är mjukt och höga kanter och sen så behöver man inte oroa sig att hon trillar bort och sover så gott i den.
 
 
Det är min kära fostermamma som har gjort denna till henne och är super nöjd och glad över att man fick denna super fins babynest till henne!
Till top