Miicha

Mitt liv som jag.

Dryga mig lite...

Allmänt Permalink0
Sitter i Coronaskolan och väntar på att jag sla sluta och jag ska åka hem med Linda Sjödin lärare, och sen direkt ska jag till systemet klart jag ska dit.
Men jag vet inte vad jag ska göra ikväll änn att snutta lite, hmm.? Sak samma, men jag har ändå inget annat för mig ändå, och Lelle och Linda har  väll som vanligt besök och man vet aldrig men mest troligt så åker man inte till Tynnerås någe, men man får se hur man kanske gör som..

Jag har lämnat in lite data-spel och fick pengar så, men man fick ju inte så mycket för pengarna ändå under 100 kr iallafall, men men, pengar är ju pengar ändå.

Men nu håller jag på att fundera vad ajg ska göra i skolan det är typ snart 1 timme kvar tror jag kl är just nu 13.12 och vi slutar 14.30 åker vi nog om vi har tur så åker vi tidigare. HOPPAS!!!

Jag känner mig så stressad just nu och jag vet inte hur jag ska lungna ner mig som, (suckar), men jag håller på att göra något helatiden som att städa ut gammla saker som jag inte vill ha kvar och det e ju super duper bra.

Och jag känner mig rätt dryg just nu, men det är ju inte så fel med det.

Igår kväll såg jag på "diagonos okänd" och då var ju Märta och Ulrik med och det handlade ju om Märta, hoppas att det funkar bra emd henne nu och att hon kommer att blir bättre.

Och så finns det ju inge kaffe i skolan heller som oturen är, men man få väll göra ÄCKEL kaffe istället pulver alltså, (suckar igen)...

Ska dra nu..

Pussis

Jahapp.

Allmänt Permalink0
Nu har jag ett knep för att Jessie inte ska vara i skåpen i köket, och det är hälla citron saft, smrat tänkte jag, och jag har testat det och det FUNKADE!!!
Och jag har köpt 4 st småa bollar till henne och det blev super bra hon älskar bollarna och leker som tusan med dom!!
Bra köp anser jag..!

Jag har köpt en nu ring till näsan och det blev bra tycker jag men dom andra kommer att tycka att det är för stort men jag gillade storleken på den, men min fosterfamilj tycker att jag ska ta bort det, men det kan ni GLÖMMA, jag fick det av Sabina när jag fyllde 18 år, haha.. Skojar.

Imorse när jag skulle åka till skolan mötte jag puckot Lelle och han tutade på mig och stor flinade och jag som var så trött orkade inte heja tillbaka men jag gjorde det iallafall, jag ska skälla på han sedan. Hehe.. Vänta du bara du ska fasen få igen.!!!!

Just nu sitter jag i Särvux och väntar till jag ska börja med matlagning idag blir det tomatsoppa, och nästa gång blir det fisksoppa hoppas att det smakar.

Den 22 juni ska jag börja att ta körkortet jag håller på att plugga som tusan med det och det går bra, alla hoppas att jag klarar det och dom tror mig med för dom flessta ha sett mig och åkt mig när jag har kört, SUPER!! LÄNGRAR!!!

Ska dra nu ja, hoppas att Henrik kommer och hämtar mig i stan idag, orka inte åka bussen hem för Henrik slutar kanske tidigare idag hoppas att han gör det,

Pussis

Tjohoo...

Allmänt Permalink1
Just nu är jag i Ö-vik hos Sten och Barbro, i deras nya lägenhet, mysigt mindre än deras gammla men det är ju så, jag trivs bra.!!

Vi ska snart åka ut på stan och göra den osäker, och Margit är här just nu och vi ska fika, mysigt.
Ikväll ska vi äta grönsaks dipp, jummy, det ska blir gott och så kanske jag ska bada i badkaret med men jag får se om jag orkar med det, jag är ju inte vad längre att gå upp och de komma folket och ut på stan och så dyligt och då blir man rätt så trött ändå.

Men jag har alltid älskar Ö-vik speciellt Själevad.
Vi var hos Inger igår kväll efter vi hade varit hos Alice och hälsat på henne, Inger fyllde år och grattade henne och hennes kök är helt fantastiskt snyggt!
Fatta inte att någon kan ha de så mysigt och fint att ha fantasi på det och dyligt.

Men jag vill också ändra mitt kök speciellt på de fula tapeterna som jag har men jag vet inte om man får det eller inte och så måste man ha pängar till det och jag måste ju spara lite.

Men men, ska nu vara social med dom där inne i vardagsrummet.

Pussis.
Till top