Miicha

Mitt liv som jag.

Lördag och glad.

Allmänt Permalink2
Idag har var vare och hjälpt min lilla syster och svåger med lite små plock :)
Sen åkte jag hem och gjorde iordning älgfärs biffar så det var väldigt gott så man får det till lunch på måndag när man ska till skolan. :)

Nu är det bara uppkörning på släp jag ska göra efter lite mera träning och sen är det klart, uppkörningen på lastbil och teoriprov på släp är klar nu,.. :P

Så nu sitter jag här och ser på tv och njuter av en öl och tycker att det var nästan för soligt ute för att sitta inne men ska inte gå ut ändå, fråga mig inte varför.. :P

Nu ska jag fortsätta njuta innan det försvinner..

Hade. :D

Måndag över.

Allmänt Permalink2
Idag så har ja kört lite lastbil och frått frågor om säkerhetskontroll och sen drog vi en sväng och sen efter det så satt jag mig och höll på med CE teori som gick rätt hyffsat.

Imorgon så får jag se vad man ska göra, hoppas jag får ta uppkörning för C så jag blir kvitt det :D

Har retat mig lite faktiskt, jag är som jag är och det värkar inte uppskattas kan vara lite omogen ibland men det är ju så man ska ju vara barn så länge man lever.. Fast inte barnslig men moget barnslig och ibland kan det nog gå överstyr och så kanske man inte tänker före. Det kan bli fel ibland.

men med mig så är det bara att acceptera för den jag är eller så drar man, så lätt är det.
Men jag fundera på att inte vara så omogen längre att jag ska ta och tänka efter hur folk kommer reagera om jag säger vissa saker men jag har en anledning till att jag är som jag är men man kan ju bättra sig ändå :)
Eller så får folk öppna kakhålet och säga som det är och vad dom tyckte vad fel för det jag sa direkt än att snacka skit om det (inte för att det har hänt, har inte hört någe) än att snacka skit bakom ryggen.

Vi alla har ju fel och brister så det är bara att acceptera det.
Så om man inte gilalr en person så träffa inte personen, jag tycker inte om alla men jag snackar med dom som jag inte gillar heller.

Nu ska jag göra någe anne.. :)

Hade :D

Regn :)

Allmänt Permalink5
Jag gillar regn faktiskt blir så glad när det regna men fråga mig inte varför, men har bra minnen när jag och syskonen var små när det regnade :)
Älskade att cyckla när det ösregnade när vi bodde i Härnösand och så man vart jätte blöt, det var tider de.. :)
Men nu är det regn så är det film väder..

Igår backade jag med släp hela dagen stortsett och läraren tyckte jag var kinkig när jag gnällde lite hur konerna var uppställd som, men jag tyckte det var uppsatta jätte konstigt och snett.. Läraren "Nå fan är du lite kinkig nu"..
Jag har klarat Ykb i tisdags och så ska jag snart göra uppkörning för C så sen är det bara CE kvar :) WOOO..
Ringde till posten logistik idag och frågade om praktik men jag fick det inte så jag ska fortsätta att söka men har ett ställe som jag ska ringa till men det ska jag ta på måndag.

Nu sitter jag och ska se eller håller på att se en film "Sagan om ringen" för att fördröja tiden lite, katterna är lekfulla som jagar varandra och busa.. :)

Ska se på filmen och äta upp korv mackorna jag gjorde, men det blir mera bloggande för börja bli så dålig på det :P

Hade :D

Till top