Miicha

Mitt liv som jag.

Skarpt nej.

Allmänt Permalink0
Fick ett nej från ett åkeri där jag bor att dom inte är intresserad av att anställa mig, men hur fan kan man egentligen säga så? Inte intresserad, vet dom ens hur jag kör? Vet dom hur jag jobbar som? Just dom frågorna vill man som ställa till dom så kanske man får en förklaring, eller för att jag kör som en tokas ibland men det är personbil de och inte en lastbil som jag kör bättre och lugnare med tanke på att det är ett mycket större fordon..
 
Hur ska man ens kunna få erfarenhet då alla säger nej till en?
Ska man bygga upp muskler för att visa att man är stark eller vara en smal blondin som får nästan all jobb bara för att se snygg ut?
Va är det som är felet?
 
Min dröm är att få sitt bakon en ratt och köra efter vägarna, men käns så långt bort för att man är gammal och inte har erfarenhet då man int ens ha fått chansen till att få sitta bakom ratten på ett sådant fordon.
Jag ger snart upp med sökande på lastbil då det är drömmen eller så ska man sluta söka så kanske det dyker upp något företag som kan tänka sig att ta emot en oerfaren förare som kör bra och sansat än nå jävla skit företag som bara tänker på erfarenheten, men då är min syn på det är att när dom går i pension vem är de då som kör då dom inte tar emot dom som är nya i branchen? 
 
Tycker att man ska ta bort LAS för att satsa med på ungdomen men det är är en för och en nackdel med LAS men tycker att man ändå ska satsa mer på dom oerfarna mer än dom erfarna tycker då jag :)
 
 

Fotografering.

Allmänt Permalink0
Igår på jobbet så kom det en fotograf för att fota bara mig :)
Jag ska vara med i en tidning som alla som jobbar där jag jobbar får hemskickat då det är dags för lönebesked och det är bara min story det handlar om.
 
Det var väldigt kul att bli fotad och så många av mina arbetskamrater var så nyfikna och hejade på mig och några till och med posade för att göra mig glad och gjorde så jag log, det var super kul!
Så nu får alla som jobbar på Samhall se det och det ska jag vara stolt över och det är några på jobbet som är också :)
 
Jag väntar på bilder som fotografen har tagit så han skulle skicka de till mig på mitt mail så jag kan lägga ut det på vissa sidor efter tidningen publiserats för tidigare får man inte göra det och det ska man absolut ta hänsyn till :)
Men just att det var jag som fick vara med av 22 tusen anställda :)

Samhall.

Allmänt Permalink0
Tyvärr så skäms  jag över att säga att jag jobbar på Samhall som är Sveriges största företag, men just all krav som ställs på en som jobbar där är fan inte okej!
Alla som är på ett sånt ställe vare sig om man är anställd eller bara som praktikant så måste man jobba häcken av sig för att dom är så kåta på pengar, dom verka då inte bry sig om problemen arbetstagaren har och inte anpassa arbetet med de problemen dom har.
Jag vill då få en ändring på det hela och så att det blir en mycket bättre arbetsmiljö framför allt på mitt jobb som jag inte ens vill gå till då dom anklagar mig att inte sköta mina arbetstider men det är just det jag gör då jag är fär 15 min oftast innan man börjar jobba och gå då de är slut, BULLSHIT rent ut sagt! 
 
Nä dom som är på Samhall ska få så mycket berömm att dom ens är där för det är väldigt tufft och cheferna bryr sig om inte hur det är att ens ha en smärta eller problem, jag vill få en ändring på det så det blir mycket bättre där men det är svårt då dom inte tänker på hälsan före och göra så man trivs på arbetet då pengarna går som först, helt sjukt!!
 
Ska säga till dom på jobbet på måndag att dom har fel att jag inte sköter mina arbetstider utan det är rasterna jag inte sköter och det är en stor skillnad och gå runt till AF och säga det är så jävla dålig stil, och när man blir irriterad så vänder man sig om och gå för att skydda sig själv så man inte får sparken så blir man kallad omogen, schysst! Vill dom att jag ska få sparken så får dom låta mig få mina utbrott eller så om dom vill ha mig kvar så får dom fan i mig acceptera mina beskymmer eller så fan dom gå istället.
 
Till er alla som jobbar på Samhall! ÄR STOLT!! Ni jobbar fan mer än era chefer för dom skiter i er, ni ska få en medadj för att ni jobbar där trots smärta och era problem som ni lider av!! 
 
 
Till top