:S

2011-11-30 @ 17:37:20 - Kategori: Allmänt
Vette fasen alltså.
Har käkat middag och druckit kaffe (som jag har gjort hela dagen) så ni blir det bara lugn om det går.
Har sagt att ag ska ta det lugnt hela dagen men har inte kunnat tage det lugnt utan har diskat och höllt på.
Fick en jätte fin present idag!!
En vit tyg tavla som står "Drömmar" på, skit snyggt är den så jag ska he upp den på någon vägg sen om man flyttar så lite onödigt att he påå den på väggen om man ändå ska snart flytta, men jag vet inte än om jag får byta lägenhet men det får man reda på om i veckan hoppas jag..
Nu tänker jag se på tv och tagga ner lite och deppa lite till..

Japps.

2011-11-30 @ 12:35:51 - Kategori: Allmänt
Har ätit flunch och druckit kaffe så nu blir det att softa ett tag tror ja, orkar inte göra något idag inte nu i alla fall, känner mig lite deprimerad så blir nog lägga sig ner på soffan och ta det lugnt ett tag.
Sen kl 13.50 (tror ja) är det en bra film på svt1 som jag tänkte att jag ska se på.

Dagen efter.

2011-11-30 @ 10:47:54 - Kategori: Allmänt

Igår så fyllde jag år ju, var ensam hela dagen lång fram till halv 7 ungefär då (fast exet var hos mig) så ex föräldrar kom ju och gav mig present men sen kom det inge mera folk hit som jag hoppades.
Dålig födelsedag iom jag säger så, min kompis som jag har här kom inte och hon brukar komma men ringde inte heller och så klart vart men lite ledsen.
När alla 3 (5 om man räknar med hundar) gick så fall jag en tår för jag var så ledsen att det var min värsta födelsedag speciellt när ingen brydde sig men då intalade jag mig för mig själv att så får det vara några år framöver och bara acceptera läget som det är liksom.
Nog om igår..
Jag har ringt på ett jobb eller ja typ jag ringde in på vården (där gammlingar bor) och frågade om jag kunde få ett jobb eller inskolning, men måste ju ha en inskolning först så dom vet att man klarar av jobbet, så jag ska dit på fredag och träffa dom. Spännande :)
Nu ska jag bara dö ut och slappa på soffan..
Hoppas ni får en bra dag :D

Ett år äldre.

2011-11-29 @ 09:13:13 - Kategori: Allmänt
Idag är det min födelsedag.
Inte så speciellt peppad är jag men gla är jag ändå, på fika bordet idag så blir det hallon grottor, vanilj bullar och så mjuk pepparkaka som jag ska bjuda på till dom som kommer och så kaffe så klart.
Snart ska jag duscha och byta sängkläder och he på mig nå snyggt och så ska jag bara ta det lungt.
Jag såg på nu på fejjan att det var 9 styckna som hade skrivit till mig så får man se om det blir någe mer :P
Alltid kul när folk gratta.
Min mormor lär ringa, min bästa vän skicka sms "Grattis :D. Puss" skrev hon och så från mitt ex men han kom in till mig "Hej, kan du öppna dörren för jag ska mäta dina högtalare" och så sa han grattis när han kom mig, haha.
Nu ska jag duscha och så ska jag ju he på mig nå snyggt och ta något att käka till frukost, ladda mobilen så jag kan ringa min kompis vid lunch.
Ja.
Tänkte att jag också att jag skulle torka golv men jag tror jag bara gör det i köket för det är mest nödvändigaste men annars ska jag bara ta det lugnt idag för det är jag förtjänad till :D

Monday end.

2011-11-28 @ 21:57:45 - Kategori: Allmänt
Då var måndagen typ slut för mig i alla fall för jag är så trött så kanske jag ska lägga mig i sängen och läsa på en ny bok för den boken jag har läst är nu slut.
Har bokat tvätttid imorgon med för jag har så jävla ont i ryggen nu för jag är överrörlig på knäna och då böjer sig ryggen på ett vis (vissa förstår inte det) och då har jag jätte ont. (det var sjukgymnast som sa det till mig.)
Happ då är det sista dagen idag då jag är i den åldern jag är i nu för imorgon blir det ett nytt tal som jag ska bära i ett helt år..
SUCK!!!
Ha det så mysigt ikväll :D

Trallalalalaaa.

2011-11-28 @ 18:38:24 - Kategori: Allmänt
Shit hapens.
Jag har dammtorkat lite som behövde (fick hjälp att torka taklamporna) rensa kattlådan och så rengort toan och så dammsugit så nu är det tvätta klart kläderna så det får torka (men kommer dock få ta in det otorkade ändå) torka golvet och baka bullar men jag ska baka bullar före innan jag skura så om det skulle komma mjöl på gölve eller tökke. :P
Så imorgon så ska jag baka mjuk pepparkaka (fuskar lite) så att det blir gott när det är färskt så är det bara att ta det lugnt hela dagen eller ja det som går vill säga :)
Så, nu ska jag göra saker så jag får det gjort tills imorgon :D

Måndag...

2011-11-28 @ 08:44:37 - Kategori: Allmänt
Imorgon fyller jag år och det blir ingen höjdare.
Idag så ska jag tvätta, dammsuga, skura golv, rensa kattlådan, rensa toan lite, dammtorka lamporna och så mins jag inte riktigt vad jag ska göra men det ska jag se sen när allt blir klart :)
Det börja storma här igen det började igår kväll eller ja nästan igår natt om man säger så men idag så blås det väldigt mycket fast kanske inte så mycket så träden faller och man blåser bort själv utan blåser så att man tycker att det är obehagligt..
Så nu ska jag klä på mig kläder (har sov kläder) så ska jag till tvättstugan och börja låta maskinerna jobba lite :P

:P

2011-11-27 @ 21:39:27 - Kategori: Allmänt
Har bakat hallon grottor och dom vart goda och rätt stor imorgon så ska jag baka bara vanilj bullar tänkte jag för det är ju gröt tid nu så behöv ju kanelen :P
Alltså jag tänkte på en grej, jag mår jätte dåligt som när man ser på facebook "Gilla så ska jag skriva mellan 1-10 på din logg hur snygg du är" jag mår as dålig, men jag tycker ju inte att jag är fin överhuvudtaget men vet ju dm som tycker det och det är ju roligt att höra, men inget roligt att se sånt på fejjan direkt inte för mig.
Enligt mig så finns det inte fula människor utan alla "fula" som man säger är vacker i sig visst alltså Robert Pattison är ju snygg men jag kan ju inte sätta en skala 1-10 på någon hur snygg dom är det tycker jag är väldigt fel för det finns dom som inte tycker att dom är snygg och så kanske man får en 1 och så blir man lite ledsen.
Har jag fel?
Men nu tänkte jag skippa i att blogga mera idag och så ska jag se på tv och så rengöra lite mera inne i köket så ska jag tvätta och städa lite mera imorgon för sen på tisdag så ska jag absolut inte städa.. :P

Eftermiddagen.

2011-11-27 @ 16:18:44 - Kategori: Allmänt
Har käkat middag och det vart 15 ungerfär (tiden alltså) så idag vart det pärbullar med knaperstekt Ramsele bacon och super gott det var :)
Så nu dricker jag kaffe och håller på att se på en film på tv4 Klappjakten, helt okej film faktiskt. :P
Så jag har torkat dörrarna och garderobs dörrarna i hellen så nu ser det fint ut fast jag ska rengöra lite mera så klart, man jag väöll inte avsluta något som man inte har gjort klart heller :P
Så ska rengöra lite på bänken i köket så ska ta bort lite saker så jag kan regngöra bättre så klart, men det får någ blir lite senare eller ja snart blir det ju.
Snurrig Or What?
Och så är min fåtölj ned skruvad så man kan inte sitta där och så smutsig den var inne i själva ja ni vet, vet inte vad det heter mellan armstödet och själva sitsen hade mycket grus.. HAHA.. Det var ju bara att dra fram dammsugarn.
Nää, nu ska jag se på filmen och dricka kaffe och så ska jag väll fortsätta städa lite. :)

ÅÅHH!!

2011-11-27 @ 11:28:01 - Kategori: Allmänt
Jag tittar på tv4 och så diskutera dom om Ryssland, som ni kanske har hört så vill dom att det ska vara förbjuter att prata om homosexuallite och vara de.
Hur idiotiskt är det!?
Alltså jag har inget emot vilken sexuallitet man än har men man kan ju bara inte förbjuda det, man får ju fan vara kär i vilket kön man än har!!!
Usch, vad irriterad man blir, tur att det inte är något sånt här i Sverige.
Är man bög så är man ju det är man lesbisk så är man det kan ju ingen bestämma hur man ska vara som även ett land kan inte göra det då flyttar ju dom bara till något annat land..

Söndag.

2011-11-27 @ 09:56:29 - Kategori: Allmänt
Vaknade 9.00 precis eller ja det var väll några sekunder över. :P
Idag så ska jag städa lite och så baka hallongrottor som jag ska ha tills på tisdag och imorgon så ska jag baka bullar som jag också ha på tisdag om det är någon som kommer då vill säga annars får jag allt för mig själv :P
Nu ska jag se om det finns något ätbart som man kan he i sig.

Choklad.

2011-11-26 @ 21:52:05 - Kategori: Allmänt
Denna chocklad med chilli är så god!!
Man känner smaken av den ljuvliga chockladen på 45% (tror ja) och så inget av chillin men man känner styrkan och när det bränns lite i munnen så njuter jag :)
Rekomendera denna om ni älskar chocklad och chilli :D

Myys :)

2011-11-26 @ 19:03:54 - Kategori: Allmänt
Har tänt lite ljus i köket och det är så mysigt, skulle sitta fint med lite sällskap men har ju katterna :P
Så jag har nu diskat upp allt och känns skönt det gjorde jag på första reklamen på filmen på kanal5.
Tänkte att jag ska ta det lugnt om jag kan men det vette fasen hur jag kommer klara det måste dammsuga och känner mig rastlös men det är ju lördag och egentligen ska man ha det kul men har aldrig haft det så kul på många lördagar men idag på middagen var det kul :)
Men jag är snart ett år äldre och jag har aldrig varit på en fest, är det något fel på mig då eller?
Alla som jag känner typ har varit på fest och haft en fest medans jag aldrig har haft eller varit på fest men skulle vara kul någon gång att ha enn gå på en faktiskt :P
Ska ta fram lite cola och något mera som jag har hemma och se på filmen :)

Ojojoj. :)

2011-11-26 @ 18:11:06 - Kategori: Allmänt
Fy fasen vilken god mat man käka idag :)
Viltgryta med ris och min 8-dagars sallad, usch så JÄVLA gott!!! :D
Är nu hemma och ser på Big Mommas Hus 2, har inte sett den från första början men nu gör jag det :P
Så på reklamen ska jag diska lite men det är inte så mycket disk heller, imorgon ska jag se om jag kan tvätta lite kläder så man har lite finare kläder på sig på tisdag om det är någon då som vill hälsa på men tänker dock ändå vara fin då :)

Off to dinner.

2011-11-26 @ 15:06:53 - Kategori: Allmänt
Snart ska jag på middag och så blir det ju viltgryta och så min 8-dagars sallad som jag gjorde igår ju. :)
SÅ JÄVLA GOTT DET SKA BLI!!!
Idag har jag inte gjort så mycket men tänkte dock inte göra så mycket idag heller än att äta god middag och sen då ska jag ju hem och så tänkte jag kanske att jag skulle diska lite.. :P

Lööda.

2011-11-26 @ 10:11:30 - Kategori: Allmänt
I natt har det blåst väldigt mycket och det känns inte kul för har sovit väldigt dåligt inatt och lite halv rädd med, nu förtiden blir jag nästan rädd för inget för jag känner mig dels väldigt otrygg här.
Ingen mottagning på mobilen och just den man vill få tag på är inte inne på fejjan eller på msn och det retar mig lite. :P
Idag ska jag ju på middag hos en men genetligen ska jag bara vara hemma för det känns som en sån dag och så är jag lätt irriterad idag med så ska bara vara hemma egentligen, usch, men hoppas det går över när man har fått i sig lite oboy och toast så får man ju bara hoppas att det går över.
Nu är det Harry Potter på tv6 som jag slösar tiden på det är Den flammande bägaren men bara för att slösa tiden och så har jag den filmen hemma med.
Näpp nu ska jag se vad jag kan göra för frukost.

Lek :)

2011-11-25 @ 21:17:25 - Kategori: Allmänt
Har lekt mycket nu med båda katterna, Elvis fattade inte hur en fjäder vipp (hur man nu kallar dom för) funkade som men Jessie älskar den men tillslut så fattade Elvis och var väldigt på den, och så lekte jag bara med Elvis med fötterna och som turen är så leker han bara med mina fötter när jag har foppa tofflern på mig så då kan han ju bita och riva bäst han vill och så lekte jag med han då med lasern och den älskar han :)
Åh shit! Jessie har bajjat tror ja, eller så är det Elvis.. Usch, stink BOMB!!
Så nu har jag gjort go salladen (8-dagars) så nu luktar det hela kylskåpet så nu blir det gooooood imorgon när man ska käka upp den :P
Tänkte att jag ska se på kanal5 kl 22.00 men jag vet inte hur länge jag pallar att vara vaken dels har jag ont i magen och så måste jag läsa ut en bok fast har väll drygt 62 sidor kvar så det går snabbt för om jag får ett visst besök när jag fyll år så ska dom få tillbaka boken :D
Så jag får se nu då om jag ska fortsätta leka med mina så älsklingar eller om jag bara ska tat lungt för fick ont i ryggen när jag häll på med salladen, och så nu då har ajg gjort lite vanilj-te som jag ska dricka upp :P
Det blir nog lugnt resten av kvällen om jag orkar det. :)

Sallad.

2011-11-25 @ 18:13:03 - Kategori: Allmänt
Snart ska jag göra en 8-dagars sallad och den är så god och den passar till alla maträtter och då menar jag nog alla :)
Imorgon ska jag på middag och det blir viltgryta och så super gott det ska bli och så gör jag salladen idag så allt hinner att "dra sig" och smakerna "gifter sig" med varandra :)
Har käkat middag och handlat och så nu sitter jag och dricker lite kaffe och se på tv och ska diska innan jag ska göra salladen, och så ska jag njuta på fredagen och så imorgon så händer det nog lite saker som jag ska ta itu med.
Fyller ju år på tisdag så måste ha det fint hemma (det är redan fint) så man kan kanske få besök, men det vet man ju inte om man får eller inte men på dagen får man ju inte så mycket besök för det är ju vardag och alla jobbar men hoppas ju ändå annars får jag väll sitta hemma och bara vara under dagen och sen komma det några :)
Äsch, vill inte fylla år längre vill stanna i åldern. :P

Home.

2011-11-25 @ 14:59:37 - Kategori: Allmänt
Har typ precis kommit hem från en lite tur till Lossen igen, hemrkt väder när man var på väg hem det skurade väldigt mycket och snöblandat och hemskt.. Uscha..
Så nu tänkte jag att jag ska duscha och (texten försvann från tvn) sen ska jag väll käka nå mat (nu kom texten tillbaka) och så göra mig kaffe och se på tv4 på filmen där som man har sett 150 gånger :P

Uschaligenja.

2011-11-24 @ 15:47:51 - Kategori: Allmänt
Konstig rubrik ja vet men är ju konstig själv.
Men jag har käkat middag och idag vart det norsk fisk soppa och det var inte så super gott men helt okej.
Och när jag skulle åka ner på byn så var bilen sten död, och batteriet skulle var bra kvallite och jag garvar ihjäl mig men om det ska vara bra kvallite så ska det ju hålla även om bilen står 2-3 dagar, men det är något som drar så batteriet blir urladdat men just det vad det är det vet man inte kan vara lamporna eller bilstereon eller någe annat men hon står nu i laddning så då blir hon laddad :)
Fundera på att he en strömbrytare i bilen så man stänger den så det inte drar någe ström men jag vet dock inte hur man gör det men tur men känner en som kan, men alla bilar har ju ingen strömbrytare men äldre bilar har det och lastbilar, traktorer med mera men inte bilar så vanligt om man inte her in en så klart då. :P
Har vattnat blommorna idag! OJ SÅ INTRESSANT! Jag tyckte då det. :P

Takida igen.

2011-11-24 @ 12:06:40 - Kategori: Allmänt
Denna låt tycker jag är väldigt bra och denna video är deras video och den hade jag inte sett för än nu och jätte bra är den.
Men han som sjunger i Takida tänkte han spara ut sitt hår eller? Han har ju fått långt hår tycker ja.
Lyssna och njut av en jätte fin låt. :)

Högga.

2011-11-24 @ 10:40:37 - Kategori: Allmänt
Ser på Greys Anatomy, det är avsnittet då det är ett sjukt jätte söt barn som kommer in och hennes pappa vill för mycket och vill åka till Mexico innan hon går bort och barnet orkar inte för hon är för trött och Bailey är där och tröstar henne och ger henne trygghet, usch, vad jag hatar det men gråter ju floder för att det är ju ett barn som är jätte dålig.
Och så Izzi är ju sjuk och har canser och hon jobbar ju där (för er som inte har sätt det) och hon låssas att det är bra fast det egentligen inte är det.
Riktigt bra avsnitt men sorligt.

Torsdag.

2011-11-24 @ 08:53:25 - Kategori: Allmänt
God morgon alla!
Vaknade 8.30 fast jag ställde klickan på 7.30 rätt bra ändå, det börjar att närma sig :)
Så nu ska jag se på tv och göra lite te tror ja, men jag är väldigt trött så måste bli piggare :P

Härligt.

2011-11-23 @ 21:37:43 - Kategori: Allmänt
MoDo vann idag igen och det är så jävla härligt :D
Jag kan då säga att jag har humörsvägningar, ena sekunden är jag glad, andra ledsen, tredje känner att jag har saknad och så fjärde är jag glad för att MoDo vinner. Hehe. Sån är jag bara och det är bara för folk att acceptera :P
Jag håller på att se på Greys Anatomy och sen ska jag se på Body Of Proof och sen tänker jag antingen lägga mig för att sova direkt efter det eller så ska jag läsa en stund innan jag ska sova, för jag tänkte att jag ska läsa ut boken innan jag fyller år så jag kan lämna tillbaka boken, men som turen är så är det inte så många sider kvar i den boken så det går snabbt om jag bara läser :)
Imrgon ska jag pröva att stiga upp direkt 7.30 när mobilen ringer på mig att jag ska vakna så jag blir trött på kvällen, det kommer vara mig en utmaning men jag ska klara det, Im gonna make it!!!
Nothing gonna stop me now :P

Saknaden.

2011-11-23 @ 18:43:46 - Kategori: Allmänt
Har stor saknad nu och känns inte så speciellt bra ändå.
Sitter här och deppar lite och lyssna på musik medans jag tänker vad jag har gjort för fel fast ändå så har jag inte gjort något fel men känns att det är jag.
Men egentligen orkar jag inte sakna längre, utan jag har mitt liv att leva och det är dock inte det lättaste kan jag säga.
En ny yrkesförare som jag är (hoppas ja) så är det svårt att få jobb speciellt nu när det är halt ute och är inte erfaren, och så finns det ingen heller som söker efter förare nu heller men jag ska ha praktik och ingen jävel omkring här vill ha med sig en nybörjare och det är väldigt fegt tycker ja, för man behöver ju inte köra heller utan man kan ju bara åka med tills man kommer mera in på vintern då det inte är lika halt ute men så tänker dom inte, dom tänker att en ny förare kör långsamt och tökke, fel tänkt.
Suck.
Men saknaden har jag till några och är jobbigt att sakna kan jag säga, men vet inte om man ska fortsätta att sakna eller om man ska hitta på något annat..

Middag.

2011-11-23 @ 16:42:31 - Kategori: Allmänt
Idag så vart det fläskkorv med rotmos till middag, gott :)
Nu vet jag itne vad ajg ska göra än att diska upp allt och fortsätta att städa men har så ont i ryggen men får bita ihop, det finns dom som har det värre än mig om man säger så... :P
Vad vart det för middag hos er då? Om ni har käkat vill säga. :)

Takida.

2011-11-23 @ 15:05:34 - Kategori: Allmänt
Denna låt av Takida lyssna jag mycket på förut men jag visste itne att det var Takida för än typ 6 år sen kanske, och så hade jag lyssna på denna låt väligt långt innan.
Jag var lite knäpp då men tur amn inte är det längre :P
Men älskar denna låt av Takida men finns dock inte på Spotify bara Jaded som den heter egentligen men denna låt är betydligt mycket bättre enligt mig. :)
Lyssna och njut och sjung HÖGT!

Flytt?

2011-11-23 @ 12:47:17 - Kategori: Allmänt
Ringde till bostadsbolaget som jag hyr åt eller det är ju egentligen kommunen som har tagit hand om lägenheterna men sak samma jag ringde dit och frågade om jag kunde byta lägenhet och hon skulle ringa eventuellt på måndag om det för hon vet väll inte själv hur kommunen har ställt till det.
Men jag skulle vilja flytta till en annan lägenhet men det är ju samma och lika stora och allt men det skulle vara bättre läge för mig om jag skulle flytta just dit. :P
Hoppas, hoppas,hopppas att hon ringer på måndag så jag kan flytta dit och då tar det väll 2 dagar att flytta dit för det är inte långt typ 100 meter. :)

Lunch.

2011-11-23 @ 11:06:03 - Kategori: Allmänt
Jag har ätit lunch och vart en tidig en men jag var hungrig så, och så spelar det väll ingen roll när man äter lunch heller. :P
Jag har hakat upp mig på en katt reklam om man säger så "Shiba" den finare maten i en burk typ, dom säger faktiskt väldigt fel i den att maten gör så att katten älskar en mera. WHAT!? En katt skiter i om vad han/hon får för mat, mina katter käkar torrfoder för det mesta ibland får dom blötmat som jag kallar det.
Jag ger inte mina katter MATKÄRLEK som många gör och man har sett många gör det och vissa ger inte mat till sina djur överhuvudtaget, nu vart det inte om katter utan om alla djur.
Jag har sett det mesta när det gäller mat, matkärlek är det dummaste man kan ge till sitt djur man ska ge dom riktigt kärlek om man vill att dom ska älska en och ett djur skiter i om man är helt blåst i huvudet eller inte utan dom acceptera vem som hellst och dom kan älska vem som hellst.
Människan är en konstig djurart tycker jag för det är mycket gnäll och det är massa som bestämmer om lagar och regler, bomber, krig och allt djuren krigar inte men jag tycker att människan är feg som krigar och vad är det för fel att prata som man fick lära sig när man var liten?
Ja, strunt samma.
Djuren mår dåligt när dom får matkärlek och det har jag sett själv, men som turen är så ger jag inte mina djur matkärlek utan det är som sagt inte maten som gör att dom stannar kvar hos dig utan det är dig dom älskar inte maten! :D

On.

2011-11-23 @ 10:14:16 - Kategori: Allmänt
Idag är det onsdag och betyder Greys Anatomy och Body Of Proof :D
Vaknade vid 9 imorse men ställde klockan på 7.30 rätt bra ändå :)
Idag tänkte jag att jag skulle städa lite men det får man se vad som händer med den fronten.
Ska äta pannkaka till lunch idag och då steker jag dom med mjölk och det blir så jävulskt gott :D

Off.

2011-11-22 @ 21:00:11 - Kategori: Allmänt
Tänkte att jag inte skulle göra någe mera på datorn idag..
Så nu ska jag se på kanal5 och ta det lungt.
Hej då tills imorr :)

Hemkommen.

2011-11-22 @ 19:10:31 - Kategori: Allmänt
Har varit och rännt idag, så denna gång var det Ånge som nästan vanligt och hämta lite last :)
Hemskt efter vägarna nu halt och jävligt och dimmigt så för er som bor här uppe så tar det jävligt lungt för när en lastbil börja spinna på högsta växeln så då är det halt. :S
Och så ikväll är det ju Desperate Housewife så klart på kanal5 kl 21.00 och då är det jag som bänkar mig framför tv med den sista brieosten och lite trocca :)

Skepp.

2011-11-21 @ 21:37:33 - Kategori: Allmänt
Det kallar jag för en båt (på bilden) men jag skulle vilja ha en riktig gammal skepp att segla Jorden runt, det skulle dock vara någe re :P
Segla som dom gjorde förr, stora utrymmen och så bara ta det lugnt men ändå ska man passa sig för den så kallade "Triangeln" så man inte försvinner för gott, men det skulle vara jävligt nice ändå. :D
Jag har ren gjort spisen riktigt, så jag har andvänt en morakniv och skrapat bort det som har brännts fast så nu är det snart klart men det syns betydligt bättre ut än vad det gjorde så, imrgon tänkte jag dra ett ryck med den så det blir bra :)
Och så måste jag nästan göra det lite finare här hemma för om en vecka precis imorgon så fyller jag år och då måste det vara finare så jag slipper göra allt på en gång och stressa som fasen för att det ska vara fint typ, fast jag kan inte stressa egentligen men när det gäller något som te.x städa när jag ska få gester så blir jag mycket stressad.
När jag blir nervös så syns det inte på mig utan jag får väldigt med handsvett (onödigt vetande om mig).. :P
(Bilden tagen från google.se bilder)

Full.

2011-11-21 @ 17:58:36 - Kategori: Allmänt
Är inte full full, utan full av mat :P Har ätit pannkaka idag och det var gott imorgon så blir det fläskkörven me rotmose :) Mums de me.
Så nu håll ja på att drick litt kaffe och så ska jag disk upp det som ska.
Ska rens kläa som jag höll på med och vissa ska te röda korset men vissa kläa vill jag sälja men vette fasen vart nacht jag ska de men kan ju behålla dom så länge så jag vet var jag kan sälja dom. :)
Nu ska jag diska :D

My dream.

2011-11-21 @ 14:20:25 - Kategori: Allmänt
Jag drömmer om min kropp tillbaka, jag vill bli smal igen men vette fase hur jag ska lyckas som.
Jag tror inte på dieter eller sluta äta vissa saker, utan jag tror hellre att man kan äta mindre potioner och motionera mera det tror jag på.
Jag hade jätte bra motion förut och hade magrutor (när jag spännde mig) och nu är det tvärtom jag har rätt dålgit motion och mullig fast inte så att man ät lat men utan lagom men magrutorna är borta men jag ska nog äta mera grönsaker men inte bli veterarian för det kommer jag aldrig att bli.
Kasnke inte dricka läsk och käka gotta så mycket heller.
Men jag har kommit på en nyårslöfte är att inte dricka så mycket läsk och käka gotta så mycket utan bara någon gång då och då skadar det väll inte, kakor äter jag inte så mycket av heller men det blir mindre och mindre på gotta men läsk det kan jag heller inte sluta helt och hållet nu helller.
Och snusen gör ju mycket så har en dosa kvar tills jag ska sluta med det, och hoppas att det går bra för på torsdag har jag varit rökfri 3 veckor och jag får se om jag kan klara det men jag tror på mig själv att jag klarar det, jag ska sluta.!!! Pung och slut med det :P

Jamen. :)

2011-11-21 @ 12:50:25 - Kategori: Allmänt
Då har ajg varit på aptoteket och köpt jarntabletter så nu får man se om man bli bättre, och så har jag ätit lunch och duschat så nu vart man piggare och bättre så nu tänkte jag att jag ska göra något hemma som diska först som jag alltid brukar göra :)
Såg på Frisör Akuten på kanal5 och det var så roligt, för chefen trode att det var dom anställda som var något fel på men det var ju själva chefen :D
Chefen tyckte inte om förändringen för hon tyckte inte om ljuslila och så vill hon inte vara posetiv för det är samma som att vara negativ enligt henne, Thabita kom ju tillbaka till salongen och då var det samma visa chefen sa att det är dom anställda och dom anställda sa att det var chefen.
Har dom inte tänkt på att det kan vara bådas fel, chefen kan vara mera snällare mot dom anställda och så dom anställda göra ett bättre jobb och inte sitta och gnälla.?
Hehe, det var lite roligt att se :D

Måångdag.

2011-11-21 @ 10:25:31 - Kategori: Allmänt
Usch då är det måndag igen då., diggar inte måndagar egentligen men det måste ju vara måndag..
Gick och la mig utan tv och en bok och det gick bra tillslut det tog ett tag innan jag somna men jag gjorde det och sov bra hela natten, och så vaknade jag typ 10.15 typ, lagom , men jag vill somna typ 22.30 - 23.00 och vakna 6.30 - 7.00 det är nog mitt mål. :P

Kvälln.

2011-11-20 @ 18:35:28 - Kategori: Allmänt
Idag vart de pärbullar och hemma bacon alltså det bacon som görs här på byn på matbordet (vardagsrummet) rätt gott va det. :)
Och disken är diskat och kaffet är avklarat så nu blir det en lugn kväll och så har jag rensa katternas låa så nu ska jag väll dammsuga för att det ska bli klart så är det bara att göra någe anne senare :)
Vad händer hos er ikväll då? :D

Söndag..

2011-11-20 @ 11:38:26 - Kategori: Allmänt
Inte vilken söndag som hellst utan min lilla systers födelsedag :)
Har ju fårr lite sömn i mig jag gick och la mig igen och försökte sova och då var det i alla fall 4 timmar men det räcker ju, men har gnällt på kylskåpet och hoppas jag får en annan imorgon för annars blir jag helt upp i tok.
Huvudvärken älskar mig och tur att någon gör det men en huvudvärk som älskar en ska man inte älska tillbaka det kan jag lova :P
Nä så idag så tänkte jag ta ett jävla ryck så jag blir trött imorgon, egentligen ska jag skotta parkeringen lite, dammsuga, torka golvet, rensa kattlådan, dammtorka, rensa skåp.. Ja lite av varje och så ska jag ta och dricka en red bull.
Pung och slut.
P.S: Bilden är från mitt sovrum by night.

MEEENN!!

2011-11-20 @ 04:58:17 - Kategori: Allmänt
Så fruktansvärt less och irriterad!!
Önskar att jag vore hörselskadad just nu!!
Eller så kommer jag slå sönder kylskåpet för den låter som förbannade högt och jag kan inte sova därför eller så är det jag som har fått bättre försel men det vette fasen, men jag kommer så gott som slå sönder kylskåpet snart!! 4 dagar irad att jag har sovit dåligt men nu var det fasen rekord jag har varit vaken hela natten, usch säger ja bara.
Måste bara ha något att göra på dagarna nu!!
BLÄÄÄ för att vara hemma. :P

Pain. :(

2011-11-19 @ 23:24:15 - Kategori: Allmänt
Alltså, nu har jag så ont och det tär en på kraftern. :(
Det gör ont i typ magen men ändå inte i magen, vette fasen men det gör ont när jag går och allt det jag gör. SUCK!
Och så jobbigt när man inte kan sova på nätterna längre så man bara ligger och dra sig på nätterna i väntan på att somna, jobbigt..
Men imorgon fyller min älskade lilla syster 11 år :D
Grattis till dig och älskar dig super mycket av hela mitt hjärta :)

:D

2011-11-19 @ 14:08:06 - Kategori: Allmänt
Japp då har ju snön kommit utan för mitt fönster :)
Det började ju igår kväll och så nu är den kvar på marken och det ser ju så fint ut, men jag knäppte en bild men fin det kan man säga att den inte var men jag knäppte bara innefrån så det får bli som det blir :P
Har typ nyss vankat typ halv 2 vaknade jag alltså 13.30, men jag har haft ont i huvudet 6 dagar typ och så fick jag så ont i ryggen av sängen, suck, men det så gå bra.
Men usch! Jag vill ner på ica och köpa två filmer!!
Dels är det Lejonkungen och så är det sista filmen av Pirates Of The Carribean.. (vette fasen hurn de stavas).
Nu ska jag titta vad som händer och sker på tv och rensa upp skiten på gölve ocså duscha.. :P

Ser det snöa..

2011-11-18 @ 20:51:10 - Kategori: Allmänt
...se det snöa oj så roligt HURRA!! :D

Mätt :)

2011-11-18 @ 17:15:45 - Kategori: Allmänt
Har käkat currykyckling idag och så super gott det är och så ska det ju vara mycket curry så man känner hettan i munnen då trivs jag som bäst :P
Så nu blir det disk och så ska jag senare förbereda en grej som jag ska nog käka ikväll eller om man kanske kan göra det imorgon som man kan ha till nå bra film eller tökke för nu är jag nog för mätt för någe kvällsfika aktigt, så jag gör det imorgon :)
Jag har lågt blodtryck men ska hålla på här inne och så dunkar jag på musik även om jag har huvudvärk, hehe, jag är som jag är och vart som jag tyvärr vart :P
(Vart precis nysen på min fot kännde jag)
Så nu ska jag fortsätta :)

fredag..

2011-11-18 @ 10:21:51 - Kategori: Allmänt
Känns som om jag skulle vara allergisk mot något eller något är det ju, har haft ont i huvudet 5-6 dagar och så svi det i ögonen, fatta int va det kan va förla.
Ida så blir det currykyckling på mitt matbord och det ska bli så gott, men jag måste ner på byn och köpta lite saker så man vet att man har te.x kycklning för annars blire ju svårt att göra en currykyckling. :P
Nu ska jag ta en alvdeon och så ska jag se om biln vill starta annars säger jag väll "Vill du inte bumma så vill du inte, vill du jävlas så vill du" som Dag Otto säger. :P

Katten Jessie.

2011-11-17 @ 14:36:26 - Kategori: Allmänt
Då skriver jag om min andra katt Jessie.
Hon är min dröm katt hon är precis en katt som stortsett alla vill ha, hon är snäll och man kan tövla henne hur mycket man vill utan att hon visar agg mot en, hon är egentligen inte van med barn men jag har lärt henne och när det kommer barn hit så bryr hon sig inte när dom bär på henne och bara är i deras famn utan att göra något.
Hon såg ut som en bommulstuss när jag hämtade henne och hon var den enda kattungen som låg still i min famn när jag valde henne, och när jag kom hem med henne så kännde hon sig hemma direkt.
Hon är 4 år nu och hon ska som Elvis leva med mig tills hon inte orkar mera.
Hon var sjuk en gång för det såg jag direkt då hade hon problem med tarmarna men nu är hon mycket bättre.
Hon säger till mig när mat och vatten är slut för då sitter hon där och jamar lite fint, och så när hon inte har fått god mat på ett tag så jamar hon på ett speciellt sätt.
Hon är en speciellt liten tös, hon lyssnar på en och så väldigt kelgo men jamar inte så mycket om man ska jämnföra med Elvis.
Jessie är min dröm katt, jag har lärt henne allt jag kan, hon kan till och med gå i koppel ute men hon gillar det inte men hon gör det i alla fall och går väldigt fint men som alla andra katter så vill man gå själv. :P
Men hon har blivit keligare under den senaste tiden, jag vet inte varför men jag tror att hon vill ha mera kärlek och så blir hon nog lite sur på Elvis ibland.. :)
Kommentera gärna om mina små änglar :D

Katten Elvis.

2011-11-16 @ 18:07:29 - Kategori: Allmänt
Jag tänkte att jag skulle knäppa kort på båda mina katter och så sa jag "Elvis, Elvis" så då tittade han upp mot mig och så jamade han på mig och så knäppte jag ett kort på han och det är det kortet på bilden :)
Väldigt fint. haha.
Elvis är en pratsam liten kille på över ett år, han är inte 100 rumsren ännu men håller på att lära han.
När han kom till mig så var han rädd för pet-flaskor men för någon månad sen skulle jag testa för jag hade träna han för att inte vara rädd för dom, så testade jag och så började han kela mot flaskan och då kännde jag mig en bra ägare som kunde lära ett katt och inte vara rädd för den saken längre :)
Han ligger med mig i sängen när jag ska lägga mig och sova och så ligger han där med mig när jag vaknar och det är så mysigt att ha en katt eller ett djur bredvid sig när man vaknar, men bättre med en karl :P
Han jamar inte mycket när han åker bil så han är bra att ha med sig men han har bara åkt bil 3 gånger men är tyst nästan hela tiden, kan titta på en och så jamar han lite. :)
Han är min lilla gubbe, brukar säga till han när han jamar mycket "Men vad är det lilla bebis?" Hehe, då jamar han och så kommer han :)
han är mycket mysig katt och han ska leva med mig tills han blir gammal och inte orkar mera. :D
Men visst är det en cool bild på han :P

Gla´

2011-11-16 @ 17:22:26 - Kategori: Allmänt
Har varit på bra humör idag igen samma som igår :)
Har käkat köttfärssås med makaroner och så nu ska jag göra lite kaffe och så fortsätta med mina sysslor samt höra på lite dåligt musik :P
Ikväll är det ju Grey´s Anatomy och Body Of Proof. :D
Men visst är det idag som det är premiär på Breaking Dawn? Jag har för mig det, kanske jag ska dra en marathon imorgon och se Twillight alla tre som jag har hemma :)
Hehe.. :)

Less..

2011-11-16 @ 11:41:58 - Kategori: Allmänt
Är väldigt less på att vara hemma och inget att göra, men så jag tänkte att jag skulle ringa till ams idag och skälla lite på dom :P
Jag vaknade typ 10 och nu sitter jag och äter gårdagens mat köttsoppa och är lika god, men på fredag så fundera jag på att göra currykyckling för den var ju fasen super god :)
Nu ska jag kolla runt lite på internet :P

Tv, Tv och TV!

2011-11-15 @ 20:20:13 - Kategori: Allmänt
Ikväll är det ju TV för min del :P
Är nu The Simpsons nu och så kl 21 på kanal5 så är det ju så spännande på Desperate Housewife som jag ska bänka mig vid :)
Så kommer ta fram Pepsin och Brieost och så njuta av tillvaron har att erbjuda :)

:)

2011-11-15 @ 17:31:48 - Kategori: Allmänt
Idag har jag varit på bra och lite retsamt humör, jag har retat några och så har jag skratta och ja vette tusan allt.
Har fortfarande huvudvärken och lite ont i magen men det hindrar mig inte att vara på bra humör :)
Har käkar köttsoppa och druckt kaffe men fick ont i magen efter kaffet så det var ju inte bra men är glad ändå. hehe.
Men glöm inte att klicka på länken <--- så gör ni mig ännu gladare :D

Godmorgon.

2011-11-15 @ 10:07:53 - Kategori: Allmänt
Ställde klockan på 7.30 men vaknade tydligen vid 9.45 ungefär, men sånt händer när man inte ha något att göra på dagarna.
Åh, jag har en speciell dröm och det är att få åka på en safari resa i Africa och så en vildmarks äventyd i Canada :)
Nu ska jag göra lite te. :)
Har en sida som jag vill gärna tippsa om :)
Det är skönvårds produkter för hår, jag har själv köpt mycket därifrån och är väldigt och mycket nöjd, så tycker att ni ska göra samma, klicka här och köp :P

Så rolig!!!

2011-11-14 @ 22:48:14 - Kategori: Allmänt
Denna klipp har ni säkert sett förr! Jag tycker att den är så rolig när bebisen garvar riktigt! Skrattar så man får ont i magen! :D
Nu blir det borsta tanden!
:D

Så där..!

2011-11-14 @ 14:28:38 - Kategori: Allmänt
Då har det kommit två gubbar hit för att kolla lägenheten efter jag ringde.
Dom bytta tätningslist på balkongsdörren och kollade kylskåpet och då är det kompressorn som låter väldigt så får jag se om jag får en ny för ena gubben sa "Det är ju en gammal jävla rat kylskåp" haha :P Och så varmvattenberedaren kollade dom för varmvattnet tar långtid på sig att bli varm men det visst han inte hur men det ska komma en annan att kolla, och så elementet i toan så är termostaten glapp på. Pust.
Men dom skulle se om dom hade ett kylskåp som står för dom hade inte råd med ett kylskåp, men det är lite komplicerat det där men inte för mig. hehe.
Så hoppas att det fixar sig :)

Måndag igen,

2011-11-14 @ 10:51:44 - Kategori: Allmänt
Usch.. Måndag, va kan man säga?
Har ring till service anmälan om lägenheten för förra hyresvärden lyssnade inte på mig så speciellt bra så detta vill jag ha fixat i mitt hem: Elementen, det drar i fönsterna men det ska ju dra eller ja men dom hära drar mycket, kylskåpet låter mycket för att vara kylskåp och kan bara ha på en temeratur för annars fryser varorna och så varmvattenberedaren håller inte värmen.
Så, det var lite men passa på ju, men det är ju så kallt här inne hos mig så fick låna ett element av min kompis men och så tror jag att jag håller på att bli sjuk.
Men nu måste jag väll städa eller så om dom skulle komma idag för att kolla allt, diska i alla fall och rensa kattlådan. HAHA.
Hoppas ni får en bra måndag :D

Lite bättre.

2011-11-13 @ 17:04:26 - Kategori: Allmänt
Ja imorse så kände jag mig rätt dålig hade ont överallt men nu är det lite bättre så jag kunde tvätta lite mera idag.
Men annars har väll min heög varit rätt skaplig ändå, två veckor utan alkohol och cigaretter käns väldigt bra :D
Så nu ska jag tvätta lite mera eller gå över dit och så ska jag dricka kaffe :)

Orka inte :(

2011-11-13 @ 10:45:56 - Kategori: Allmänt
Orka inte att bli sjuk :(
Men just nu känns det att det är redan inne, suck, huvudvärken har varit nu i 3 dagar och så bihålerna värker.
Orkar inte att bli sjuk, för jag kommer aldrig att orka laga mat eller städa och så är man ju ensam så man är ju typ illa tvungen när man inte har någon som kan hjälpa en :(
Nu ska jag äta lite fil och göra lite te så kanske det känns bättre sen..
Hormonerna sätter verkligen in :(

:(

2011-11-12 @ 22:00:39 - Kategori: Allmänt
Nu känns det inte bra :(
Har ont i huvudet, halv svårt att andas, ont i ögonen och så känns det som om det rinner från nosen :(
Usch, vill ju inte bli sjuk.
Men hoppas det är bra med er i alla fall :)

Ryser.

2011-11-12 @ 15:49:57 - Kategori: Allmänt
Blev kallt här inne hos mig helt plötsligt.
Så jag har ätit middag och tvätten är dock inte klar än, så jag ska dit och hålla på med det, suck.
När jag var inne på Facebook så hittade jag denna låt eller det var en sida som lyssnade på den hela tiden, mins inte vilken sida det var..
Halv bra låt kan man säga jag tyckte den var bra men ändå dålig men ändå så har jag den på min Spotify. hehe.
:D

Snöa..

2011-11-12 @ 12:31:32 - Kategori: Allmänt
Här hos mig har det snöat hela dagen fast inte mycket man ser små flingor som far om kring, men jag blir så jävla glad när det snöa men varför det vette fasen :P Men gla det blir ja :D
Denna bild är tagen utanför mig, stod på bron och knäppte, kanske inte den finaste bilden men jag tycker att det är fint när man ser björken är vit och så tallen som är grön som gömmer sig i björken :D

=D

2011-11-12 @ 10:38:46 - Kategori: Allmänt
Tyvärr så kan jag bara tvätta med en maskin igen! Den andra så kan man inte få upp "lådan" där man he in tvättmedlet, men det är ju en cylinda så man kan ju inte säga så mycket mera :P
Har käkat lite lunch och nu håller jag på att dricka lite go kaffe och tittar på kanal5 på "Som hund och katt", lite roligt fakitkst bråk mellan hund och katt. :P
Tur att det inte  blir så hos mig bara katt mot katt om man säg så :)

Lördag morgon!

2011-11-12 @ 08:54:56 - Kategori: Allmänt
Idag ska jag tvätta hela dagen och som tur va så var det ju en tvätttid för mig :)
När jag var ute för att kolla om det fanns tid så såg jag hur träna var så fina med frosten på kvistarna och grenarna så då tänkte jag att jag skulle passa på att knäppa kort då medans jag är ute :P
Och när jag var ute så såg jag en snöflinga som flög förbi min arm så då tittade jag upp och så såg jag lite svagt att det snöade lite grand. :D Fan va kul!! Älskar snön! :D
Så som sag idag ska jag tvätta och så ska jag rensa lite underkläder och så ska jag väll ta reda på lite saker om kring, bättre att det ser fint ut än att det ser ut som om det vore en bomb som har landat i lägenheten fast så jävligt ser det inte ut i för sig men det har gjort det men nu är det bättre :D
Björken mittemot mitt köksfönster stortsett kanske snett emot. :)
Brukar ju ha bilder bredvid texten men denna blir nog för stor :P

En låt :)

2011-11-11 @ 22:52:58 - Kategori: Allmänt
Tänkte ha upp denna låt så ni har någe att lyssna på :P
Denna låt är jätte bra faktiskt, första gången jag lyssnade på gruppen överhuvudtaget var ju på Bandit Rock och gillade dom direkt :D
Hardcore Superstar - Moonshine :D
Skriv gärna om vad ni tycker! kanske inte det bästa ljudet men.
God natt och sov så sött :D

The best of the best!

2011-11-11 @ 20:50:06 - Kategori: Allmänt
Sitter och tittar på tv och har nyss duschat en varm och skön dusch :)
Håller också på att diska eller he i blöt än så länge och så har jag plockat upp kläder från gölve så jag ska tvätta imorgon om det finns tid vill säga.
Och idag när jag var på ica så köpte jag världens goaste julmust! Direkt från Sollefteå, man kan liksom inte förklara smaken men god det är den och så dricker jag stortsett bara den musten med om det inte är någon annan som bju då :P
Så snart ska jag ut med soporna så katterna inte håller på med det och så ska jag diska och så till sist njuta med min julmust och brieost! :D
Vad händer hos er ikväll? :)

Låt!

2011-11-11 @ 18:12:55 - Kategori: Allmänt
Tänkte att jag skulle bjuda er på en låt som passar bra på en fredag faktiskt :)
Katy Perry - Last friday night.
Hoppas ni får en bra fredag kväll :D

Fredag och hemma.

2011-11-11 @ 16:30:25 - Kategori: Allmänt
Hej och hopp till er alla framför datan :)
Har kommit hem efter en sväng till Lossen sen igår kväll och kom hem vid 15 så nu har jag käkat lite mat och så ska jag göra kaffe.
Har en sån ond huvudvärk som inte vill släppa mig, har haft det sen igår men över det ska det gå.
Så, nu ska jag göra lite kaffe och plocka upp lite saker från golvet :P
Hade så länge :D

Julklapps tips :)

2011-11-10 @ 15:31:27 - Kategori: Allmänt
Vill ni ge bort en fin julklapp till någon du gillar?
Då har jag en väldigt bra sida att tippsa er.!!
Om ni vill kunna vika kläder som Sheldon Cooper så finns klädvikaren här för er, som ni kanske kan ge till syrran eller bror. :)
En chockladfontän till din kära?
Eller en te kalender nu inför jul för första advent?
Eller en duschhandtag som lyser så det blir roligare att duscha?
Och så finns det ju så klart mera att titta på!!
Klicka här så kommer ni direkt dit. :D

Bilder.

2011-11-10 @ 12:45:07 - Kategori: Allmänt
Har nyss varit ute och knäppt lite på frosten som ser så fint ut, men bilderna vart ju inte så bra men rätt fint i alla fall för att vara en amatör :P
På parkeringen.
Dålig bild på nå växter precis vid lägenhetens vägg.
Min bils tak, ser ut som couscous.
Bilens huv, ser väldigt fint ut när det glittrar.
Så hade flera bilder men dom var inte så bra, har dock ingen bra kamera så :)
Men flera bilder komma det när det blir mera frost på träna :)

Torsdag.

2011-11-10 @ 10:15:30 - Kategori: Allmänt
Idag så vaknade jag 15 minuter tidigare eller kanske 20 minuter.
Jag ställde klockan i alla fall på 7.30 men ikke då så då vaknar man vid 10 i stället, suck.
Så jag sitter här som vanligt på morgonen och tittar på kanal5 och ska göra lite te kanske jag ska göra :P
Skriver igen senare. :D

Ett klipp.

2011-11-09 @ 21:46:43 - Kategori: Allmänt
Har ju sagt att jag ska he upp ett klipp och det har jag gjort nu :)
Handlar om vilda djurs olika läten, lät faktiskt riktigt kul.
Att djurerna kan ha så konstiga ljud :P

Onsdags mys.

2011-11-09 @ 20:31:22 - Kategori: Allmänt
Efter en dags orolighet för katten hos veterinären så tänkte jag att jag skulle mysa lite med båda katterna (fast vet inte var dom är nu), och så se på tv.
Nu ser jag på "Bonde söker fru" och sen blir det kanal5 på "Grey´s Anatomy" YEEEY!
Och så ska jag mumsa i mig lite Mmmmm Marabou chocklad :P
Imorgon vette tusan vad jag ska göra, men jag ska nog rensa lite underkläder tänkte jag till och börja med så får man se vad som händer näst.
Håller på också på att diska nu så det är snart klart men brukar ju göra det under reklamerna men nu tänkte jag sitta här så nästa reklam får det bli disk.
Sen så tänkte jag att jag skulle he upp ett klipp på något roligt, men vad vet jag inte ännu :P
Hade så länge :D

Hemma igen då.

2011-11-09 @ 16:20:27 - Kategori: Allmänt
Det gick jätte bra hos veterinären med Elvis och han var jätte duktig och gnällde inget och sökte tröst hos mig, är så stolt över min lilla/stora Elvis att han tog det så bra även när hon tog temp på han och sa inget! :D
Så han har gaser i magen så hon tyckte att jag skulle avmaska han och byta foder, 2.5 kg för 350 kr kändes dyrt men jag har fått provpåsar så jag ska kolla vad det innehåller så ska jag kolla sen om det finns något billigare.
Pust, nu ska jag på tjottan.
Ha det bra :D

Roligt klipp!

2011-11-09 @ 13:15:39 - Kategori: Allmänt
Tänkte att jag skulle he upp ett roligt klipp mellan en hund och en katt!
Ska ju fara iväg till veterinären nu med Elvis så tänkte då att ni kunde titta medans man är borta :)
SÅ ROLIGT!!

Onsdag onsdag.

2011-11-09 @ 11:02:35 - Kategori: Allmänt
Tänkte också idag att jag skulle vakna tidigare, jo tjena, så det vart så att jag vaknade vid 10.30 idag igen.
Så nu ser jag på kanal5 och så håller jag på att koka upp sik som jag fick som jag tänkte äta nu till lunch med ris och sås.
Och sen vid 14 ska jag till Strömsund till veterinären med Elvis och jag hoppas att det inte är något allvarligt och att det inte kostar för mycket pengar, men jag ska prata med dom om dom kan skicka en räkning så då går det bättre om dom gör det :)
Nu ska jag snart rensa fisken och koka upp ris och såsen. :) Mums, bra lunch.
Ha det bra. :D

Natt för mig.

2011-11-08 @ 22:19:17 - Kategori: Allmänt
Känner mig trött eller ja kroppen i alla fall men i natt som var så hade jag det av svårt att somna så sov mest i lastbilen. :P
Så tänkte att jag skulle kanske se lite till på "KarateFylla" på tv6 och sen tänker jag sussa i sängen :)
Men jag tänkte bjuda på en videoklipp, två katter springer på ett löpband :D
Skulle vilja ha en sån så mina två katter kunde spriva av sig lite :P
God natt till er från mig och katterna :D

Kvällsfika.

2011-11-08 @ 21:30:31 - Kategori: Allmänt
Eller ja, har ju nyss ätit kvällsfika.
vart vaniljte och hallongrottor, lite udda för att vara kvällsfika men gott det kan jag säga att det är speciellt när kakorna vart så goda :)
Ser på "Desperate Housewife" just nu och sen vet jag inte om jag ska se på "Happy Endings" för jag har egentligen inte haffat den serien typ, men det kanske finns något annat på tv som man kanske kan se på.
Tyvärr som jag tycker är tyvärr i alla fall så är det uppehåll på Elitserien, men det är bra för då kan mitt lilla lag träna upp sig och vila så att dom blir bra och chockar alla :D HAHA DE NI!!

Tisdag.

2011-11-08 @ 19:58:13 - Kategori: Allmänt
Då är det tisdag igen och har varit det hela dagen för er som inte visste :P
Har nyss stått i duschen och kommit hem från en lastbilstur hela dagen typ, och så nu sitter jag här.
Imorgon ska jag ju till veterinären och det känns absolut inte bra.
Så nu ska jag se på "Outsiders" och sen så blir det "Desperate Housewife", måste fan klippa naglarna kan ju inte ha så långa. :P
Ha det bra så länge :D

God natt.

2011-11-07 @ 20:57:08 - Kategori: Allmänt
Känner att jag är så trött att jag pallar snart inte att vara vaken. hehe.
Jag ska i alla fall se på tv6 ett tag till.
Ser nu på "WaterWörld" och Håriga Mannen är så äcklig med allt hår på kroppen, brr, ryser hela kroppen, har han hört talas om vaxning!?
Jaja, saken är väll den samma.
God natt på er och sov så gott för det ska  jag försöka med :D

Trötter.

2011-11-07 @ 20:17:49 - Kategori: Allmänt
Vart så himla trött, vette fasen varför men jag har liksom inte gjort något som är nå idag.
Fundera på att jag ska följa med att åka lastbil imorgon men jag vet inte, men jag ska nog göra det så jag slipper att vara hemma och tråka och så ska jag nog följa med på torsdag med..
Men på onsdag så ska jag spendera pengar på katten så att han mår bättre sen :P
Har diskat upp allt, och så tänkte jag att jag skulle rensa en garderob och hett sakerna i en galler låda typ men sen orkade jag inge mera för vart ju så trött.. :tired:
Så nu ska jag väll bara se på tv och snacka med lill syrran på msn och bara vara tills jag ska göra sängen sällskap.. :)
Ha det bra :D

Hawaii..

2011-11-07 @ 18:17:05 - Kategori: Allmänt
Jag skulle vilja åka till Hawaii :)
Det är ju så fint coh varmt där, och så käns det att det är så trevligt folk där.
Och så käns det också att det inte är i Usa men det är en del av dom 50 delstaterna som är det, och den enda staten som består av öar. :D
Men jag kollade ju info om Hawaii och så stod det vilka kändisar som kom där ifrån, hmm tänkte jag..
Men det skulle vara frän att åka dig faktiskt, just det deras fantastiska natur och vatten som är kristallklart och bergen och vulkanerna och vissa som är aktiva :)
Men det är bra att det är egnelska där och så snackar dom ju Hawaiiska det tycker jag skulle vara fränt att höra, men är det inte spanska i det? Dom säger ju "Hola" det är ju hej på spanska..
Men jag vill åka dit eller jag ska göra det någon gång i livet, för det är något som jag vill se och dels åka till så klart..
Åhh! Vart så taggad nu att jag vill åka redan i vinter :D

Stön och pust!!

2011-11-07 @ 14:17:44 - Kategori: Allmänt
Rubriken kändes inte bra men kändes bra.. :P
Har nu ringt till veterinären för Elvis och det kan vara endtarmen som gör att han bajsa blod men jag har fått en tid så då ska jag till Strömsund på onsdag kl 15.00 för att se vad som är fel med min lilla bebis.
Har  också ringt till den försäkringsbolaget jag har på min bil och fråga om halvförsäkring om hur det kostar och nu har jag ju trafik, men halv kosta mig lika mycket som trafik gjorde när jag tog hand om bilen så det blir typ 100 kr dyrare men det är ju inte farligt :)
Men jag ska fundera på det i alla fall och se om jag ta halv, men hel är min bil inte värd så halv är ju stort sett för rutan så man kan ta och byta den för nu ser man inget när solen är lågt ner. hehe. :P
Nu känns det rätt bra ändå att det fixar sig, även om det kostar pengar som nu då till veterinären med Elvis men jag vill att mina djur ska ha det bra och må bra och inte ha ont heller så några 100 kr är dom mycket mera än värd för mig :D
Ha det bra :D

Deprimerande ;(

2011-11-07 @ 13:41:17 - Kategori: Allmänt
Såg nu när jag var på toan att det var en blodfläck som var nygjord på toan ;(
Det är nog från min lilla Elvis som inte mår så bra, USCH vad jag mår dåligt när han inte mår bra ;(
Så måste ringa till veterinären om hur jag ska göra om man måste åka dit md han och se om det är tarmarna, om det är det så måste jag byta foder till båda katterna, men Jessie är så kinkig så vet inte hur man ska lyckas.
Usch nu känns det fan inte bra alltså :(

Inte som planerat.

2011-11-07 @ 11:22:11 - Kategori: Allmänt
Jag planerade ju igår att jag skulle vakna vid 7-8 men 10.30 såg jag att klockan var när jag vaknade, men jag har sovit rätt eller väldigt oroligt inatt så det är väll mycket därför och så har jag fårr värken i äggstockarna så mycket är det som var som störde min sömn.
Men det är inte bara jag som är orolig utan igår var det lill vovven och så var det ena katten Jessie som var lite orolig och jag kännde mig väldigt uttittad när jag var i köket, undra om det var någon som tittade på mig??
Ganska läbbigt var det, så fort min kompis gick så låste jag dörren..
Nu ska jag he i mig lite fil och ta mig två tabletter alvedon och så kaka och kaffe.
Ha det bra :D

Hallongrottor.

2011-11-06 @ 21:16:06 - Kategori: Allmänt
Har ju bakat hallongrottor igen så hoppas att dom blir lika god, men jag ska inte ta någon idag för måste nog svalna lite innan man kan börja ta en så tänkte att jag ska ju fika imorgon så får ta en då :P
Tittar på "Pan Am" på tv3 och sen blir det nog en film efter det som jag ska se på men vet inte vad det är för en film men ska se på den i alla fall.
Jag orkar inte diska upp efter det jag har bakat så får göra imorgon så jag blir mera utvilad, så imorgon ska jag nog vakna vid 7-8 tiden så jag hinner göra något så jag ska skärpa mig imrogon så jag kan rensa en garderob. :P
Natti på er och sussa så gott :D

Café Latte. :)

2011-11-06 @ 17:59:36 - Kategori: Allmänt
Sitter på soffan och dricker café latte  som jag har gjort och den är väldigt god och mumsig :P
Har käkat hamburgare idag med från går dagen och så latte på det nu och det kan nog inte vara en bättre söndag än nu, och så kväll så blir det tv4 kl 20 och sen blir det väll någon film eller nå tökke, men jag vet inte vad det är på tv ikväll heller men det är ju bara att kolla upp det :)
Disken är dock klar och så ska man ta sig en raggar tur med dammsugarn om ett tag :)
Ha det bra så länge :D

Sunday to day.

2011-11-06 @ 14:34:57 - Kategori: Allmänt
Då har jag duschat tidigare idag och sen så drog jag en fika sväng till stugan :) Mycket skratt var det.
Sen när jag for hem så körde jag lite över 140 km/h för att det är ju bra att köra hårt ibland så att det förbränner bättre :P
Så nu tänkte jag kanske jag ska städa lite från borden och kanske dammsuga lite för katterna hårar tydligen lite och egentligen ska jag rensa i garderoberna men det pallar jag inte rikgit idag..
Ha det bra så länge :D

Kattmys.

2011-11-05 @ 19:58:41 - Kategori: Allmänt
Kunde inte fota Elvis så det vart Jessie istället, hehe, Elvis kan vara lätt ibland att fota men inte idag tyvärr så jag hade kunnat he upp båda mina katter här men nu var det bara Jessie som ville bli fotad men hon tvättade sig :P
Har sett på "Spökhuset" med Eddie och nu blir det lite slapp innan 21.30 på kanal5 då blir det "Benjamin Buttuns otroliga liv" den är bra faktiskt så det blir det med lite brieost :D
Myspys helt enkelt med kattern :P
Till middag idag vart det hamburgare som jag stekte och åt med creme frieche, rödlök och tomat. :) Muuums var det och så kaffe till det efter maten och lyckat vart det känns det ..
Ha det bra så länge :D

Cars!!

2011-11-05 @ 14:22:50 - Kategori: Allmänt
Ja denna Camaro så står det att det är för män men det tycker inte jag för det är för alla bil tokar därute (jag är en av dom).
Under huven så är det en 6.2 liters V8, SEMA-Camaron som den kallas, för vuxna alltså, men kan man säga att den är barnförbjuden? Haha..
(Bild tagen från msn.se)
Mini Roaster låter väll lite fräckt :P Alltså det är ju en mini Cooper cab men denna så saknar baksäte.
Mycket mera sportigare än dom andra modellerna för att locka, taklinjen är 20 millimeter lägre.
Denna bil kommer att finnas på marknaden i januari 2012.
(Bilden tagen från msn.se)
Nissan Juke-R, ett monster som dom kalla den för.
Med 480 hästkrafter, den rör på sig, så 0-100 på 4 sekunder.
Men bara två exemplar har byggt en vänster styrd för att klå GT-R. :P
(Bild tagen från msn.se)

Lööördag.

2011-11-05 @ 11:40:36 - Kategori: Allmänt
Vaknade nyss och knns bra men ändå dåligt med en sov morgon.
Jag har ätit lite fil och snart så ska jag köra min bil till stugan så får man testa henne mera nu när dämparna är bytt fram på henne så nu guppar hon inte spom hon har gjort och mycket skönare att köra är hon :D
Ska snart ju till stugan så jag ska klä på mig så, nu har jag bara shorts och linne och känns lite kallt att ha det..
Ha de bra :D

Så är det!

2011-11-04 @ 17:35:22 - Kategori: Allmänt
Det lönar sig att vara trevlig faktiskt, jag har fått älgkött av ett företag för att jag var så trevlig så det är ju jätte kul att någon tycker det :P
Om jag skulle vara otrevlig så får man liksom inga trevliga personer omkring sig och blir lite negativt, man ska vara trevlig även om man har världens mensvärk eller nå tökke, men speciellt med folk som man möter och så, ni fattar :P
Om ni skulle gå med ett leende på läpparna där ni bor så får ni mycket respons tillbaka och någon ler tillbaka det smittar väldigt mycket, om ni skulle gå och vara sur så börjar nog folk undra varför man är sur.
Bästa är ju att vara glad även om man egentligen inte är det. :)
Don´t Wory Be Happy!!!
Det är ju klart som om någon är otrevlig mot en så vill man ju inte vara trevlig tillbaka så är det ju men just det att man ska aldrig vara otrevlig mot någon för då tillslut så vill ju ingen ha med den personen att göra när man är otrevlig.
Trevlig och leende på läpparna=Bra respons..
Otrevlig och sur= Dålig respons...
Ha det bra :D

Sjukt bra låt!!

2011-11-04 @ 12:54:40 - Kategori: Allmänt
Denna låt är dom mest av mina favoriter, när jag åkte lastbil så lyssna vi på bandit och då kom den några gånger och vart väldigt glad över den låten, den är ju rockig och skrikig men egentligen gillar jag ju inte sånna låtar men den gruppen älskar jag.. :D Lyssna och njut.

Fredag.

2011-11-04 @ 10:42:23 - Kategori: Allmänt
Jag har nytt vaknat så nu ser jag på kanal5 som vanligt som jag brukar göra, och så har jag ätit upp den sista rökta siken som jag fick igår och så ska jag börja på min fil tallrik som jag har tagit för mig :)
Idag vet jag inte vad jag ska göra men något kommer ploppa upp i hjärnan, men jag vet i all fall att jag ska äta god middag ikväll som min kompis ska bjuda mig :)
Nu ska jag vakna till och hälla i mig fil och ska brygga kaffe :)
Ha det bra! :D

Kvällen.

2011-11-03 @ 21:23:10 - Kategori: Allmänt
Det var roligt att ha besök och synd att dom drog så fort för jag ville ju att dom skulle stanna längre ja men det kunde dom dock inte.
Så nu sitter jag här efter en middag (tidigare idag) och så har jag druckit upp min cola som jag hällde upp i ett glas och så ser jag på tv6 på "Gladiator" inte så bra film men den går ju att se på, och så tittade jag på gammla bilar på blocket. :)
Är ju sjukt sugen på en gammal bil men dom är rätt dyr..
Nu ska jag se på tv och slappa lite :P
Hade och god natt :D

<3

2011-11-03 @ 11:57:16 - Kategori: Allmänt
Gästerna är lite sena så dom komma typ lite över 13 om jag har räknat rätt. :)
Har gjort det finare här så får man se om dom gillar det, men det ska ju ändå synas att det är någon som bor i hemmet och inte så stil rent så man bländar sig när man tittar men det ska inte vara damm och jävligt överallt heller, men om det dyker upp så tar jag bort de med handen för det är nästan ingen mera här hos mig än jag så.. :P
Jag har till och med hunnit med lunch så nu är man kaffe sugen men får lov att vänta till dom kommer om ca en timme..
Ha det bra så länge :D

Torsdag..

2011-11-03 @ 09:28:11 - Kategori: Allmänt
Ställde klockan vid 7 men klev upp 50 minuter senare så 7.50 typ klev jag upp och starta datan och så gick jag för att duscha, och så har jag ju ätit lite fil så nu känns det bra i lilla maggen :P
Så nu håller jag på att diska eller värma upp vatten för det gick ju slut efter jag hade duschat och så ska jag dammtorka och sen är det inte så mycket som jag ska göra innan jag får besöket av min fostermamma och fostarpappa, för jag vill ju att det ser fint ut när dom komma för att bevisa för dom att jag kan..
OMG jag är fasen snart 23 jag kan faktiskt klara mig själv, jag kan laga god mat, baka goda kakor och städa och tvätta.. :P Jag kan, men men.. Let It go!
Nu ska jag hålla på med vattnet så jag kan börja diska, för dom komma typ vid 12 tiden..
Ha det bra så länge :D

Trött.

2011-11-02 @ 19:57:06 - Kategori: Allmänt
Sitter här och jag måste städa lite för imorgon får jag besök igen och så då måste jag göra det lite finare än vad det är men det är fint redan.. :)
Ikväll blir det "Grey´s Anatomy" för min del och så blir det nog sängen efter det för är som sagt trött.
Har ont i knät och träningsvärken på bena och höften men just den smärtan är skön men inte på knät..
Nu ska jag sätta igång.. :)
Ha det bra! :D

New York.

2011-11-02 @ 15:57:49 - Kategori: Allmänt
Jag har en önskan att få åka till New York och tok shoppa, en hel månad kanske jag vill vara där.
Se skyskrapor att fota och affärer att gå in på, fika på fik och äta deras mat som kan vara annorlunda än här i Sverige.
New York är ju as stort och är större än här (tror jag).
Egentligen vill jag åka runt hela Usa som en bilresa, men hellst vill jag till New York för dom säger att där är de trevligaste folket men jag vet ju inte det för jag har ju inte varit där (än). :P
Har alltid haft intresset eller ja inte alltid men på de senaste åren i alla fall har jag älskat att prata engelska men kan inte utnyttja det på ett sätt här i Sverige, men därför vill jag åka till New York för där lär dom fatta vad man säger, kan ju nästan flytande. :)
Ha det bra så länge :D

Nu känns det bra :)

2011-11-02 @ 15:15:20 - Kategori: Allmänt
Har pratat ut med en kvinna som jag har stort förtroende av som jag har pratat mycket med så nu känns det bättre :D
Har ju bakat hallongrottor och go vart dom som tur va så vart det några styckna så får äta upp dom :P Men ska lägga undan några men jag kan nog inte frysa in dom nu för dom ska nog komma direkt från ugnen om dom ska vara fäska när man tina upp dom men dom kommer att gå åt ändå :)
Så nu ska jag ta det lungt ett tag och sen ska jag diska lite och kanske dammsuga eller något, diska måste jag göra annars går jag under :P
Ha det så bra så länge :D

Onsdag..

2011-11-02 @ 09:38:41 - Kategori: Allmänt
Då har jag varit och gått en liten bit idag för jag kännde att jag inte pallade gå runt elljus spåret just nu så gick bara en liten bit, och så sprang jag lite med vovven och han brukar ju skälla mycket men jag gjorde en metod och då skällde han ingenting och tyckte det var kul att springa. :)
Så snart ska jag börja baka lite hallongrottor och det ska bli gott men jag har inte gjort just det receptet men hoppas att det blir gott :)
äsch, jag bakar nu så jag hinner innan besöket kommer för hon ska ju komma idag men när det vette tusan..
Ha detbra så länge :D

MEEN!!

2011-11-01 @ 21:10:33 - Kategori: Allmänt
Inget "Desperate Housewife" idag :( Surt.
Men istälelt så är det en bra film "The Wedding Date" den är bra faktiskt så det ska jag ägna mig åt.
Imorgon så blir det en prommis igen på elljuspåret med vovven och sen ska jag baka hallongrottor för imorgon ska jag få besök så måste ju baka lite :P
Jag har gjort en lista som jag ska göra har gjort nu 14 punkter och har gjort 4 av dom idag så jag ska ägna mig åt det lite imorgon med.
Ha det så bra så länge!! :D

Pust..

2011-11-01 @ 14:10:25 - Kategori: Allmänt
Har gått elljuspåret med lilla vovvsen och så såg vi en hackspett som satt på en stolpe och hackade, jätte fin var den och så såg vi en till och så hörde vi en.
Så roligt att gå ut i skogen så där för då kan man se olika fåglar och djur som man egentligen inte ser i vanliga fall.
Jag är lite svettig för det är rätt mycket backar på det spåret men det är ju bra om man ska träna bena så jag ska nog gå igen imorgon igen och ikväll kanske en lite prommis efter vägen, men det får jag se hur jag gör, men spåret här går rätt snabbt att gå kanske 30 minuter eller mindre att gå men det är jobbigt för det känns att det består av backar :) (bra för rumpan)
Så nu blir det nog lite vila innan man ska diska, eller ska jag strunta i att vila och diska istället så man inte bli lat igen?
Haha.
Ha det så bra. :D

Tisdag, tisdag.

2011-11-01 @ 08:31:12 - Kategori: Allmänt
Har nyss vaknat till i världen och tänkte att jag skulle gå en sväng idag men mitt ex kommer nog lämna sin hund hos hans föräldrar så kanske man får gå själv då eller så får man skälla lite på exet för det är alltid kul :P
Eller så kanske man bara kan sitta hemma idag för kar på känn att det komma bli kallt idag, och så ska jag duscha och he i mig nå frukost innan man börja med vardagen och så idag så har jag ett uppdrag som jag har gett till mig själv som jag ska utföra själv.
Inatt har jag sovit jätte bra och inga läbbiga drömmar som igår och känns super på den biten.
Nu ska jag he upp fil och hälla mig i den :)
Ha det bra så länge :D