Miicha

Mitt liv som jag.

:S

Allmänt Permalink0
Vette fasen alltså.
Har käkat middag och druckit kaffe (som jag har gjort hela dagen) så ni blir det bara lugn om det går.
Har sagt att ag ska ta det lugnt hela dagen men har inte kunnat tage det lugnt utan har diskat och höllt på.
Fick en jätte fin present idag!!
En vit tyg tavla som står "Drömmar" på, skit snyggt är den så jag ska he upp den på någon vägg sen om man flyttar så lite onödigt att he påå den på väggen om man ändå ska snart flytta, men jag vet inte än om jag får byta lägenhet men det får man reda på om i veckan hoppas jag..
Nu tänker jag se på tv och tagga ner lite och deppa lite till..

Japps.

Allmänt Permalink1
Har ätit flunch och druckit kaffe så nu blir det att softa ett tag tror ja, orkar inte göra något idag inte nu i alla fall, känner mig lite deprimerad så blir nog lägga sig ner på soffan och ta det lugnt ett tag.
Sen kl 13.50 (tror ja) är det en bra film på svt1 som jag tänkte att jag ska se på.

Dagen efter.

Allmänt Permalink0

Igår så fyllde jag år ju, var ensam hela dagen lång fram till halv 7 ungefär då (fast exet var hos mig) så ex föräldrar kom ju och gav mig present men sen kom det inge mera folk hit som jag hoppades.
Dålig födelsedag iom jag säger så, min kompis som jag har här kom inte och hon brukar komma men ringde inte heller och så klart vart men lite ledsen.
När alla 3 (5 om man räknar med hundar) gick så fall jag en tår för jag var så ledsen att det var min värsta födelsedag speciellt när ingen brydde sig men då intalade jag mig för mig själv att så får det vara några år framöver och bara acceptera läget som det är liksom.
Nog om igår..
Jag har ringt på ett jobb eller ja typ jag ringde in på vården (där gammlingar bor) och frågade om jag kunde få ett jobb eller inskolning, men måste ju ha en inskolning först så dom vet att man klarar av jobbet, så jag ska dit på fredag och träffa dom. Spännande :)
Nu ska jag bara dö ut och slappa på soffan..
Hoppas ni får en bra dag :D
Till top