Miicha

Mitt liv som jag.

Blixt och Dunder.

Allmänt Permalink0
Det har åska och blixtra idag men nu är det över ;) Men rätt mysigt så här på dagen tycker ja annars ligger jag i sängen och gråter..
 
Sitter nu här och lyssna på Volbeat och täntke att jag ska städa lite men behövs egentligen inte men diska måste ju göras (katterna gör då det inte ;) ) så det ska jag i alla fall göra och så klart koka lite kaffe för annars pallar man ju inget ;)
 
Åh, jag söker efter en fin byrå som jag vill ha i sovrummet som jag tänkte ha lite skit i och så hårprodukter med mera, vill så ha, men det får jag dock vänta med ett tag men annars finns ju en sån billigt på någon loppis :)

Roligt! ;)

Allmänt Permalink0
Hörde på radion idag att det är förbjudet att ha tuggummi på näsan på ett land mins inte vad, men jag tyckte det var så roligt för vem ens ha tuggummi på näsan? Om ni vet något om det så skriv! :D
Och i Alaska är det förbjudet att kasta ut en älg från ett flygplan, NOWAY!!!!! Haha ;) Alltså vem hittar på sånna roliga regler? Klart att man är ju fan dum om man kasta ut en älg från ett flygplan..
MAMMA!!!! JAG SER EN ÄLG FRÅN HIMLEN!!!
 
Sjukt roligt ;)

:)

Allmänt Permalink0
Mitt efterlängtade album ha jag nu ladda ner :)
Även om det va från 2008 men så jävla bra!!! :D
Ni ser ju vilket band jag ha ladda ner och det är ju Volbeat!
Blir så glad över att lyssna på låtarna och varför vet jag inte men dom är ju så bra :D
 
Ha nästan städa klart tänkte att jag ska fortsätta imorgon för ska dammtorka då och rensa lite kläder så jjag har det gjort ;)
 
Jag har vare hos min lillasyster idag också och så lura min systerdotter lite och det var kul :) Hon vart lite rädd först men sen så fattade hon att jag skojade ;)
Och jag fick åka traktor också även om jag fick stå men det gick ju hur bra som hellst ;)
 
Nu ska jag lyssna igenom den braiga albumet ;)
Till top