Miicha

Mitt liv som jag.

Totalt onödigt!

Allmänt Permalink0
Ska inte gnälla så mycket för andra har det värre men just att man inte bli trodd på en arbetsplats och att man blir totalt sparkad då man redan ha ont det gör mig ännu förbannad, vad ska man göra då?
Detta är mitt första jobb och jag känner det att jag vill inte jobba mer och är 25 år och vill inte för att då man är ung som mig då så vill man göra så bra ifrån sig men dels så har man problem nu då med axeln och blir totalt utittad av vissa där och idiotförklarad av andra då man inte kan göra ett bra arbete för sin smärta sätter stopp..
Jag ska dels gå till botten av det hela för det ska inte hända så för det är mobbning och utpressning..
 
Så det är väldigt onödigt gjort av dom för jag kommer snart inte sitta där och hålla truten för att man inte skapar onödig tjafs för jag har hållt mig länge nog med att va tyst och snäll så snart är jag inte det för dels så går allt på krafterna och så blir jag slutkörd och trött så klart som fasen att man blir arg och beskiven och därför vill jag ha annat jobb..
 
Så snart ska man ner till ica och köpa lite mat så man har lite i magen så den inte skriker och gör ont då man dricker för mycket kaffe på sin vardag så måste man så klart ha lite mat i magen ;)
 
Hoppas att ni inte ta skit för något ni inte rår för att ni har för då måste ni få hjälp av det för jag har inte fått det riktigt bra just nu i alla fall så jag ska kämpa för min rätt! :)
Till top