Miicha

Mitt liv som jag.

Morgon!

Allmänt Permalink0
Vaknade lite senare idag och fick sova lite längre.
Jag klev upp och orkade inte ligga kvar i sängen och jag gick upp för att spela lite NHL16 på PS4.
Mitt lag Bulldog vann med 8-0 och jag gjorde två av de målen och kände mig road över det för att jag verkligen kan spela det och förstår mig på det, men jag var lite skeptisk först om man gatt ta och sälja spelet för att jag har inte så mycket tålamod att bara lära mig som jag inte förstår mig på.
 
Efter det så fotade jag lite på himlen som var så fint rosa och värmde upp lite kaffe åt min sambo och gav det till honom i sängen och han sa tack älskling till mig som vanligt.
Tog och förde över bilderna på soluppgången och redigerade den lite då jag inte fick en riktigt bra bild men som vanligt hade jag nog fel inställning på kameran men det är sak samma jag är nöjd med den jag redigerade om iallafall.
 
I helgen så fundera jag på att jag ska baka lussekatter men mina blir som bullar istället men minst lika god ändå.
Sen ikväll så ska vi se på Star Wars som jag börja gilla att se på och det är konstigt för jag gillar egentligen inte sånna typer av film men jag gillade att se på de.
 
Nu kallar plikten och Zelda vill ut och rastas så lika bra att jag går då sambon gick ner för att kolla brännaren i källaren som inte funkar och är jätte kallt här inne.
 
Ha en bra fredag så länge och var rädd om varandra!
Till top